*

Αποστολέας Θέμα: ΠΔΣ... Οι επόμενες κινήσεις μάς  (Αναγνώστηκε 35176 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος koleygr

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 04.01
    • Προφίλ
ΠΔΣ... Οι επόμενες κινήσεις μάς
« στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 04:18:21 pm »
Συνάδελφοι...

Για όσους από εσάς είσαστε καινούργοι στο θέμα της ΠΔΣ, σας ενημερώνω ότι:
Η Πρόσθετη Διδακτική Στίριξη έτσι όπως γίνεται μέχρι σήμερα, είναι ένας απαράδεκτος τρόπος πρόσληψης στα δημόσια Λύκεια.
Σε αυτό τον τρόπο πρόσληψης δεν υπάρχει απολύτος κανένα κριτήριο... η κάθε διεύθυνση δευτεροβάθμιας έχει το νόμο με το μέρος της ωστε να "τακτοποιεί" τα "δικά της παιδιά"...
Επίσης αποτελεί έναν από τους τρόπους παράκαμψης των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ εφόσον τα μόρια που προσφαίρει στους απασχολούμενους στο πρόγραμμα αυτό, αναγνωρίζονται
ως προυπηρεσία στους πίνακες ωρομίσθιων, αναπληρωτών και διορισμών (με προυπηρεσία -40%-)...
Με αυτό τον τρόπο, δίνει το δικαίωμα σε αυτούς που εντάσσονται στο πρόγραμμα της Πρόσθετης Διδακτικής Στίριξης να ανεβαίνουν σιγά σιγα (ή και πολύ γρήγορα σε ορισμένες περιπτώσεις) στους διάφορους πίνακες και τελικά... να διορίζονται !!!
Τέλος (για να μην κουράσω και περισσότερο αυτούς που ήδη γνωρίζουν) είναι ένας τρόπος για να καλύπτει η κάθε κυβέρνηση τις πελατειακές της σχέσεις...
Δε νομίζω να χρειάζεται να γράψω περισσότερα...

Είναι καιρός επιτέλους να σταματήσουμε αυτή την κορο'ι'δία... Επιβάλλεται να κινηθούμε άμεσα και μαζικά...
Σήμερα το απόγευμα θα πάω σε δικηγόρο και θα ρωτήσω τί μπορούμε να κάνουμε για να κινηθούμε δικαστικά απέναντυ σ αυτή την απαράδεκτη εγκύκλιο...
Από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνω (αλλά και θα ενημερώνομαι από κάποιους από εσάς) για τις εξελίξεις πάνω σε αυτό τον αγώνα που μεταφέρεται από τις συζητήσεις του pde στις αίθουσες
των δικαστηρίων...

Καλώ όλους τους ενδιαφερόμενους (άμεσα ή και έμμεσα) να συμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 04:30:22 pm από koleygr »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΠΔΣ... Οι επόμενες κινήσεις μάς
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:13:22 »

Αποσυνδεδεμένος physicaest

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Koλωνακι (Πλατεια)1920
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 08:18:25 pm »
Συνάδελφοι...

Για όσους από εσάς είσαστε καινούργοι στο θέμα της ΠΔΣ, σας ενημερώνω ότι:
Η Πρόσθετη Διδακτική Στίριξη έτσι όπως γίνεται μέχρι σήμερα, είναι ένας απαράδεκτος τρόπος πρόσληψης στα δημόσια Λύκεια.
Σε αυτό τον τρόπο πρόσληψης δεν υπάρχει απολύτος κανένα κριτήριο... η κάθε διεύθυνση δευτεροβάθμιας έχει το νόμο με το μέρος της ωστε να "τακτοποιεί" τα "δικά της παιδιά"...
Επίσης αποτελεί έναν από τους τρόπους παράκαμψης των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ εφόσον τα μόρια που προσφαίρει στους απασχολούμενους στο πρόγραμμα αυτό, αναγνωρίζονται
ως προυπηρεσία στους πίνακες ωρομίσθιων, αναπληρωτών και διορισμών (με προυπηρεσία -40%-)...
Με αυτό τον τρόπο, δίνει το δικαίωμα σε αυτούς που εντάσσονται στο πρόγραμμα της Πρόσθετης Διδακτικής Στίριξης να ανεβαίνουν σιγά σιγα (ή και πολύ γρήγορα σε ορισμένες περιπτώσεις) στους διάφορους πίνακες και τελικά... να διορίζονται !!!
Τέλος (για να μην κουράσω και περισσότερο αυτούς που ήδη γνωρίζουν) είναι ένας τρόπος για να καλύπτει η κάθε κυβέρνηση τις πελατειακές της σχέσεις...
Δε νομίζω να χρειάζεται να γράψω περισσότερα...

Είναι καιρός επιτέλους να σταματήσουμε αυτή την κορο'ι'δία... Επιβάλλεται να κινηθούμε άμεσα και μαζικά...
Σήμερα το απόγευμα θα πάω σε δικηγόρο και θα ρωτήσω τί μπορούμε να κάνουμε για να κινηθούμε δικαστικά απέναντυ σ αυτή την απαράδεκτη εγκύκλιο...
Από εδώ και πέρα θα σας ενημερώνω (αλλά και θα ενημερώνομαι από κάποιους από εσάς) για τις εξελίξεις πάνω σε αυτό τον αγώνα που μεταφέρεται από τις συζητήσεις του pde στις αίθουσες
των δικαστηρίων...

Καλώ όλους τους ενδιαφερόμενους (άμεσα ή και έμμεσα) να συμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.

Πιστευεις οτι μπορει να αλλαξει κατι ? γιατι εγω πιστευα οτι θα παρουν απο πινακες και απογοητευτηκα πολυ οταν ειδα οτι τελικα οτι διαβαζα ηταν λογια που δεν εγιναν πραξη

Αποσυνδεδεμένος koleygr

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 09:42:20 pm »
physicaest, έχεις δίκιο να είσαι απογοητευμένος από την πορεία που πήραν μέχρι τώρα τα πράγματα... Κι εγώ έλπιζα και τελικά δε σου κρύβω πως είμαι πολύ απογοητευμένος...
Δέ θα σταματήσω όμως στην απογοήτευση... Θα διεκδικήσω τα δικαιώματα που μας δίνει το σύνταγμα...

Μίλησα με το δικηγόρο... Δεν είχε πολύ χρόνο τη στιγμή που τον πέτυχα αλλά από τα λίγα που συζητήσαμε ήταν πολύ θετικός στο οτι μπορούμε να κινηθούμε δικαστικά...
Του είπα πως θα του στείλω email για να τον ενημερώσω πιο συγκεκριμένα...
Ο συγκεκριμένος δικηγόρος ασχολείται με την εκπαίδευση... και θεωρώ πολύ θετικό οτι απάντησε καταφατικά...

Για αρχή, όποιος θέλει να βοηθήσει ας μου γράψει links για να του στείλω ωστε να ενημερωθεί και να μου δώσει μια πιο σαφή απάντηση...
Έχω στο μυαλό μου να του στείλω κάποια από τα θέματα που έχουμε συζητήσει εδώ στο pde...
Επίσης θα του στείλω τα ανάλογα θέματα από το meafora...

Θα ήταν πολύ χρήσιμο άν του έστελνα και την εγκύκλιο...
Άν κάποιος από εσάς ξέρει πού μπορώ να τη βρώ ας μου το στείλει...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

ΥΓ: Δε σας υπόσχομαι θαύματα... δέν είμαι πολιτικός... ούτε αισιοδοξία σας ζητάω... δεν είμαι αισιόδοξος...
Σας ζητάω βοήθεια και συμπαράσταση σε έναν αγώνα που μας αφορά...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 26, 2009, 03:21:16 am από koleygr »

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 10:05:02 pm »
http://www.ypepth.gr/docs/y__a___prostheths_didaktikhs_sthrikshs__2008_09_080904.doc
δεν ειναι εγκυκλιος, ειναι υπουργικη αποφαση! οσο για τα νομικα θα τα πουμε σε π.μ.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 10:07:53 pm από fivo »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:13:22 »

Αποσυνδεδεμένος koleygr

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2009, 12:06:33 am »
Σ' ευχαριστώ fivo,
Να σαι καλά...

Αποσυνδεδεμένος koleygr

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2009, 03:57:09 am »
Κατ αρχήν ευχαριστώ όλους όσους επικοινώνισαν μαζί μου και μου εξέφρασαν τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή τους σε αυτό τον αγώνα...

Σας ενημερώνω κι εγώ με τη σειρά μου πως ο δικηγόρος ήδη μελετάει την υπόθεση της ΠΔΣ και σύντομα θα έχω μια αρκετά ξεκάθαρη απάντηση στο άν και πώς μπορούμε να κινηθούμε δικαστικά...

Προς το παρών ενημερώθηκα μέσα από το forum του pde και κατάλαβα οτι υπάρχει ακόμα μια έστω και μικρή ελπίδα να μη χρειαστεί να το φτάσουμε στα δικαστήρια...
Ίσως βοηθήσει το προεκλογικό κλίμα... Σίγουρα όμως βοηθάνε οι αντιδράσεις μας...

Ένα λάθος που πιστεύω οτι πρέπει να αποφύγουμε είναι το λάθος που κάναμε τον τελευταίο καιρό...
Δεν πρέπει να πάψουμε να φωνάζουμε και να διεκδικούμε... Δέν πρέπει να περιμένουμε και να αρκεστούμε και πάλι σε υποσχέσεις... στην ελπίδα που μας δίνει αυτή η "παράταση"...
Τώρα είναι ο καιρός που πρέπει να διεκδικήσουμε... Τώρα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κλείσουμε το "παραθυράκι" της ΠΔΣ...
Ο δικαστικός αγώνας μπαίνει για λίγο στην άκρη... Ο δικηγόρος όμως εξακολουθεί να παρακολουθεί και να μελετάει το θέμα... παραμένει σε εγρήγορση και αν χρειαστεί (που εύχομαι να μη γίνει) θα κινηθεί άμεσα...

Η προσωπική μου γνώμη είναι πως αυτές τις μέρες της αναμονής... δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυτούμε...
Προτείνω να ζητήσουμε από τα ΜΜΕ να ασχοληθούν με το θέμα... Να ζητήσουμε απαντήσεις από τους πολιτικούς... Να πιέσουμε τώρα που μπορούμε...
Προσωπικά θα επιδιώξω να πιέσω τα τοπικά κανάλια και τον τοπικό τύπο των Χανίων...

Συνάδελφοι... κάντε κι εσείς ότι περνάει από το χέρι σας...
Τώρα μπορούμε... αύριο μεθαύριο δε θα μπορούμε...

Υ.Γ.1: Συγχωρήστε με για την ορθογραφία μου
Υ.Γ.2: Σας ξεκαθαρίζω πως δε διεκδικούμε την κατάργηση των πιθανών μορίων από ΠΔΣ... Υπάρχουν πολλοί άξιοι συνάδελφοι που έδωσαν πολλά για τα μόρια αυτά... που τα αξίζουν...
(Υπάρχουν και άλλοι...) Ο σκοπός του αγώνα μας είναι να κλείσουμε αρχικά αυτό το "παραθυράκι"... Να μήν υπάρχει στο μέλλον...
Δε διεκδικούμε να αλλάξουμε το παρελθόν...(έστω κι αν θα έπρεπε σε ορισμένες περιπτώσεις)
Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 26, 2009, 04:18:20 am από koleygr »

Αποσυνδεδεμένος CynnemAprod

• Έμπειρο μέλος
  • φαντασιόπληκτη Α.Δ.+Πανάθλιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 12:18:03 am »
Κατ αρχήν ευχαριστώ όλους όσους επικοινώνισαν μαζί μου και μου εξέφρασαν τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή τους σε αυτό τον αγώνα...

Σας ενημερώνω κι εγώ με τη σειρά μου πως ο δικηγόρος ήδη μελετάει την υπόθεση της ΠΔΣ και σύντομα θα έχω μια αρκετά ξεκάθαρη απάντηση στο άν και πώς μπορούμε να κινηθούμε δικαστικά...

Προς το παρών ενημερώθηκα μέσα από το forum του pde και κατάλαβα οτι υπάρχει ακόμα μια έστω και μικρή ελπίδα να μη χρειαστεί να το φτάσουμε στα δικαστήρια...
Ίσως βοηθήσει το προεκλογικό κλίμα... Σίγουρα όμως βοηθάνε οι αντιδράσεις μας...

Ένα λάθος που πιστεύω οτι πρέπει να αποφύγουμε είναι το λάθος που κάναμε τον τελευταίο καιρό...
Δεν πρέπει να πάψουμε να φωνάζουμε και να διεκδικούμε... Δέν πρέπει να περιμένουμε και να αρκεστούμε και πάλι σε υποσχέσεις... στην ελπίδα που μας δίνει αυτή η "παράταση"...
Τώρα είναι ο καιρός που πρέπει να διεκδικήσουμε... Τώρα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κλείσουμε το "παραθυράκι" της ΠΔΣ...
Ο δικαστικός αγώνας μπαίνει για λίγο στην άκρη... Ο δικηγόρος όμως εξακολουθεί να παρακολουθεί και να μελετάει το θέμα... παραμένει σε εγρήγορση και αν χρειαστεί (που εύχομαι να μη γίνει) θα κινηθεί άμεσα...

Η προσωπική μου γνώμη είναι πως αυτές τις μέρες της αναμονής... δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυτούμε...
Προτείνω να ζητήσουμε από τα ΜΜΕ να ασχοληθούν με το θέμα... Να ζητήσουμε απαντήσεις από τους πολιτικούς... Να πιέσουμε τώρα που μπορούμε...
Προσωπικά θα επιδιώξω να πιέσω τα τοπικά κανάλια και τον τοπικό τύπο των Χανίων...

Συνάδελφοι... κάντε κι εσείς ότι περνάει από το χέρι σας...
Τώρα μπορούμε... αύριο μεθαύριο δε θα μπορούμε...

Υ.Γ.1: Συγχωρήστε με για την ορθογραφία μου
Υ.Γ.2: Σας ξεκαθαρίζω πως δε διεκδικούμε την κατάργηση των πιθανών μορίων από ΠΔΣ... Υπάρχουν πολλοί άξιοι συνάδελφοι που έδωσαν πολλά για τα μόρια αυτά... που τα αξίζουν...
(Υπάρχουν και άλλοι...) Ο σκοπός του αγώνα μας είναι να κλείσουμε αρχικά αυτό το "παραθυράκι"... Να μήν υπάρχει στο μέλλον...
Δε διεκδικούμε να αλλάξουμε το παρελθόν...(έστω κι αν θα έπρεπε σε ορισμένες περιπτώσεις)
Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον

Πώς πάνε τα πράγματα ; Θα τα καταφέρουμε ???

Αποσυνδεδεμένος Ανετος

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 12:38:19 am »
Δεν καταλαβα τι ακριβως θελετε,επειδη εχετε καποια μορια εσεις να μην παρει κανενας αλλος.Οποιος παιρνει τωρα πτυχιο τι θα κανει δηλαδη;Μην πετατε χρηματα σε δικηγορους εκτος κι αν εχετε πολλες ωρες και δεν εχετε προβλημα.Τι τελικα συμβαινει;

Αποσυνδεδεμένος eleniCH06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 12:51:40 am »
τελικα εισαι πολυ ανετος ονομα και πραγμα.........να περασουν στον ΑΣΕΠ οπως οι υπολοιποι............σε καλυψα?
δευτερη ζωη δεν εχει

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 01:03:00 am »
Δεν καταλαβα τι ακριβως θελετε,επειδη εχετε καποια μορια εσεις να μην παρει κανενας αλλος.Οποιος παιρνει τωρα πτυχιο τι θα κανει δηλαδη;Μην πετατε χρηματα σε δικηγορους εκτος κι αν εχετε πολλες ωρες και δεν εχετε προβλημα.Τι τελικα συμβαινει;

να σε ρωτησω κατι. το θεωρεις δικαιο ατομο που εχει 10 χρονια το πτυχιο του κ στον προηγουμενο ασεπ εγραψε 65 να μην εχει παρει τοσα χρονια ουτε μια ωρα πδς επειδη δεν εχει γνωστο στη ββαθμια κ ετσι να μην πηγαινει ουτε καν ωρομισθια κ ατομο που πηρε το πτυχιο του το καλοκαιρι του 2008 χωρις να εχει δωσει καν ασεπ να εχει μαζεψει 3 κ κατι ψιλα μορια επειδη μονο κ μονο εχει γνωστο στη ββαθμια?
το ατομο που περιγραφω εγραψε κ σε αυτον τον ασεπ πολυ καλα γυρω στο 70-71 κ ισως να μην παει καν αναπληρωτρια. ενω αν ειχε παρει καποιες ωρες πδς που δικαιουνταν να πηγαινε κατευθειαν.
λοιπον? το θεωρεις δικαιο?

Αποσυνδεδεμένος koleygr

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 04:43:07 am »

Πώς πάνε τα πράγματα ; Θα τα καταφέρουμε ???

Συνάδελφε... δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχω νέα από το δικηγόρο... έλειπε στην Αθήνα και χθές που επικοινώνισα μαζί του μου είπε οτι καθυστέρισε επειδή είχε χαλάσει ο υπολογιστής του
και δεν είχε δεί τα mail... μου είπε όμως οτι ενημερώθηκε και εξακολουθεί να είναι θετικός...
Σήμερα θα τον πιέσω να βιαστεί και να μου δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις... Αν έχουμε ελπίδες για θετική έκβαση δικαστικού αγώνα... Πόσο καιρό θα πάρει... Αν τελικά αναλαμβάνει την υπόθεσή μας...
Ζητώ απ όλους σας συγνώμη που δεν το έκανα νωρίτερα
(η αλήθεια είναι πως πίστεψα οτι ίσως και να μη χρειαζόταν δικαστήριο... και αρκέστηκα σε άλλους τρόπους διεκδίκησης του δικιου μας...)

Επίσης σας ενημερώνω πως εκτός από ενθαρυντικά μηνύματα και μηνύματα συμπαράστασης... έχω πάρει και ένα αποθαρρυντικό μήνυμα... Το μήνυμα αυτό προερχόταν απο μια συνάδελφο, η οποία με απόλυτα φιλική και έντιμη διάθεση μου είπε πως έχει μάθει από αξιόλογους νομικούς οτι δεν υπαρχει καμια ελπιδα χωρις πολιτικη βουληση... Είχε την ευγένεια και την κρίση να το στείλει σε προσωπικό μήνυμα ωστε να μήν αποθαρύνει όσους πιστεύουν στην κίνηση αυτή... Την ευχαρίστησα γι αυτό αλλά αυτή τη στιγμή αίσθάνομαι υποχρεωμένος να απαντήσω ειλικρινά στην ερώτηση: " Θα τα καταφέρουμε ???"... Η απάντησή μου λοιπόν είναι πως "Δεν ξέρω... Ελπίζω!"...

Το ενθαρυντικό της υπόθεσης είναι πως ίσως αν πιέσαουμε ακόμα περισσότερο και εγκαίρως... υπάρξει αυτή η προαπαιτούμενη πολιτική βούλιση...

ΥΓ: Σας υπενθυμίζω -έτσι για να ισορροπίσουμε την κατάσταση- οτι ο δικηγόρος που προς το παρόν είναι θετικός... είναι αξιόλογος και έχει στενή σχέση με την εκπαίδευση...
Απλώς κι εγώ δε μπορώ να είμαι σίγουρος πρίν μου δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις...

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 01, 2009, 04:44:59 am από koleygr »

Αποσυνδεδεμένος koleygr

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 05:45:49 am »

Συνάδελφε,
εδώ στο pde έχουν ανοιχτεί πολλά θέματα με αφορμή την κατάσταση που αφορά την ΠΔΣ... Έχει γίνει ακόμα και ψηφοφορία, της ποίας το αποτέλεσμα ήταν οτι η συντριπτική πλειοψηφία ζητάει να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση... (Άν δεν τα έχεις παρακολουθήσει ρίξε μια ματιά να δεις τι γίνεται).

Λες: " Δεν καταλαβα τι ακριβως θελετε..."
Θέλουμε αξιοκρατικες προσλήψεις στην ΠΔΣ...
Υπάρχει βέβαια ένα θέμα στο αν ο πίνακας των ωρομίσθιων τηρεί αξιοκρατική σειρά...
Ίσως ο ΑΣΕΠ να μην είναι και το καλύτερο κριτήριο... είναι όμως το όπλο που έχουμε αυτή τη στιγμή... Κι εγώ διαφωνώ σε αρκετά πράγματα με τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ.. πχ γιατί ενώ σπούδασα μόνο φυσική, να εξετάζομαι επίσης σε χημεία, βιολογία και γεωλογία?... Υπάρχουν θέματα με τον ΑΣΕΠ... και θα παλαίψουμε και γι αυτά...
Επίσης στους πίνακες των ωρομίσθιων υπάρχουν αυτή τη στιγμή άτομα που μπαίνουν από την "πίσω πόρτα"...
Όταν ο sartr λέει πως αυτό που διεκδικούμε δεν είναι στην πραγματικότητα αξιοκρατικές αλλά διαφανείς προσλήψεις έχει δίκιο γιατι ακόμα κι αν η κίνησή μας δικαιωθεί, θα υπάρχουν ακόμα άτομα -προς το παρον- "βυσματικά" και άδικα στους πίνακες... Εδώ όμως παλεύουμε για να γίνει αυτή η αρχή... μετά δεν είπε κανείς οτι θα παραιτηθούμε... θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να πετύχουμε την αξιοκρατία...
Αν το πρόβλημά σου είναι αυτό, άνοιξε ένα καινούριο θέμα και ξεκίνα αγώνα γι αυτό... Προσωπικά θα είμαι μαζί σου...
Αν πάλι δε θες αξιοκρατικές προσλήψεις... έχεις κάθε δικαίωμα να υποστιρίζεις τη γνώμη σου... Θα σου πρότεινα όμως να μή χάνεις το χρόνο σου μαζί μας... Άρχισε καλύτερα τις διασυνδέσεις γιατι αλλάζει και η κυβέρνηση...

Λες: "...επειδη εχετε καποια μορια εσεις να μην παρει κανενας αλλος...."
Σε πληροφωρώ οτι πήρα προσωπικά μηνύματα υποστίριξης συναδέλφων χωρίς κανένα μόριο... Άτομα που απλώς δεν ανέχονται αυτή την κατάσταση... Άτομα που ξέρουν να κρατάνε την περιφάνεια τους και προτιμούν να εξεταστούν παρά να παρακαλούν τον κάθε ενα...
Εσύ τι προτιμάς?

Λες: "Οποιος παιρνει τωρα πτυχιο τι θα κανει δηλαδη;"
Εδώ βρίσκω ένα δίκιο... Κι εγώ πιστεύω πως ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών θα έπρεπε να δίνεται κάθε χρόνο... Στο κάτω κάτω γιατί όχι?... Μήπως το υπουργείο ρωτάει καμιά χαρτορίχτρα με "βεληνεκές" (μαντικές ικανότητες) τα δυο χρόνια και ξέρει από δυο χρόνια πριν τα κενά που θα δημιουργηθούν?...
Πάλι μαζί σου... πάλι εκτός θέματος...

Λες: "Μην πετατε χρηματα σε δικηγορους εκτος κι αν εχετε πολλες ωρες και δεν εχετε προβλημα..."
Η μόνη λογική που βρήκα σε αυτή την πρόταση είναι πως ίσως εννοείς πολλές ώρες ΠΔΣ... Το παράλογο είναι πως αν το ψάξεις λίγο η ΠΔΣ δε δίνει ουσιαστικά λεφτά... μόρια δίνει...
Άν πάλι εννοείς πολλές ωρες μαθήματα (ιδιαίτερα κτλ)... Σου απαντάω πως το δικηγόρο θα τον πληρώσω εγώ προσωπικά και δε ζητησα χρήματα από κανέναν...( Μόνο υπογραφές ίσως )
Όσο για το άν εχω ή όχι (ωρες ή λεφτά)... είναι δικό μου πρόβλημα!
Σ ευχαριστώ για τη συμβουλή και το ενδιαφέρον σου... αλλά δε μου αρέσει η προστακτική που χρησιμοποίησες... (ούτε ο πληθυντικός)...

Λες "Τι τελικα συμβαινει;"
Όλο αυτό το μήνυμα που σου έγραψα... απαντάει ήδη αρκετά...
Αν δε σε κάλυψα...ψάξ το λίγο μόνος σου και θα καταλάβεις...

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 01, 2009, 05:54:12 am από koleygr »

Αποσυνδεδεμένος vnikolitsa

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 06:49:50 am »
Εμεις τα μορια που εχουμε δεν τα πηραμε με ΠΔΣ αλλα διαβαζοντας και εχοντας μαλιστα παρει χρονια πτυχιο.Εαν διαβασεις και εσυ λιγο ,που ειναι βεβαια πιο δυσκολο απο το να εχεις γνωστο στην ΠΔΣ,θα παρεις και εσυ μορια.

Αποσυνδεδεμένος eleniCH06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 02:43:45 pm »
Μπραβο και παλι μπραβο......... δεν περιμενουμε να νικησουμε τον αγωνα αλλα μια μια μαχη..... ανεχτηκαμε πολλα , παρα πολλα για να ειμαστε ειλικρινεις..... φτανει ομως..... "ξυπνησανε οι δουλοι αντωνακη"..... για να γελασουμε και λιγο.......... :)
δευτερη ζωη δεν εχει

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144