0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα!!διαβάζοντας τα ευχάριστα περι πιθανής πρόσληψης ωρομισθίων ΠΔΣ από πίνακα, χάρηκα....κ πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο να ακούσω τα ευχάριστα νέα ή έστω την πιθανότητα να γινουν έτσι οι προσλήψεις...απάντησε μια κυρία, η οποία ορθά κοφτά μου είπε ότι η διαδικασία έχει ξεκινήσει , ότι εξαρτάται από τις διευθύνσεις κ ότι...δεν ξέρουν τίποτα σχετικά με το άν αλλάξει κ γίνεται η πρόσληψη από πίνακες!!!ακούτε;;;δεν ξέρει τίποτα...σαν να το άκουγε πρώτη φορά...περαστικά μας παίδες!!!
Η πρόσθετη διακόπηκε!Μολις με πήραν τηλεφωνο απο το σχολείο που είχα σήμερα να πάω για μάθημα... και μου είπαν:"με εντολή υπουργου, διακόπτεται το πρόγραμμα της Πρόσθετης που έχει ήδη ξεκινήσει."
Μάλλον θα πρέπει να πάρετε ιδέες απο τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου της Σταυρούπολης και να αφήσετε τα mail και τα τηλέφωνα της νέας Υπουργού. Οι μαθητές του συγκεκριμένου Γυμνασίου λοιπόν, προχώρησαν σε κατάληψη (!) με κύριο αίτημά τους την άμεση έναρξη της ενισχυτικής διδασκαλίας. Τα σχόλια δικά σας...
α) ο αριθμός των επιτυχιών στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, β) το μεταπτυχιακό ή το διδακτορικό, γ) η παλαιότητα του πτυχίου, δ) τα μόρια προϋπηρεσίας ( έστω και αν κάποιοι τα απέκτησαν με αδιαφανείς διαδικασίες-για το παρελθόν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα) ε) η οικογενειακή κατάσταση( ως κοινωνικό κριτήριο-για την ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας). Νομίζω ότι τα κριτήρια που αναφέρω είναι αντικειμενικά, δίκαια και αποδεκτά από τους περισσότερους συναδέλφους. Περιμένω τα σχόλιά σας.
Το ΥΠΕΠΘ ανακοινωσε σημερα το πρωι το παγωμα της ΠΔΣ...
Δε διερρευσε ακομη στο Διαδικτυο για σας κανω παραπομπη. Ας πουμε ομως οτι ειναι παραπανω απο δεδομενο...