0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι να κάνουμε...και εμείς αν είχαμε μέσο θα το βάζαμε..................
Παράθεση από: arist2 στις Οκτωβρίου 09, 2009, 08:36:35 amτι να κάνουμε...και εμείς αν είχαμε μέσο θα το βάζαμε..................Μέσο και πράσινα άλογα... Η πδσ λειτούργησε έτσι κι αλλιώς για λίγα παιδιά, το σύνολο των παιδιών σνομπάρουν, πηγαίνουν στα φροντιστήρια. Σιγά το μέσο, να πας στο διευθυντή και να πεις "ενδιαφέρομαι, έχω 10 χρόνια προϋπηρεσία εκεί κι εκεί" και να σε προτείνει... Τώρα αν πηγαίνουν κάποιοι στο διευθυντή και λένε "αχ πάρτε με κι εμένα στη πδσ, θέλω να γίνω κι εγώ καθηγητής" και τρώνε πόρτα, τάχαμου τους λείπει το μέσο. Λυπάμαι που το λέω αλλά όλη αυτή η φασαρία γίνεται για το τίποτα.
Συνάδελφοι,πρίν λίγο ενημερώθηκα για το δεύτερο μήνυμα του υπουργείου Παιδείας και αυτό το "γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν εξασφαλιστεί οι αναγκαίοι οικονομικοί πόροι για την επιτυχή και αποτελεσματική υλοποίησή του", δε σας κρύβω πως με απογοητεύει με θυμώνει και με τρομάζει...Εδώ και αρκετή ώρα τα έχω βάλει με τον εαυτό μου και οι φράσεις που τριγυρίζουν διαρκώς στο μυαλό μου είναι "καλά, πως μπόρεσα να πιστέψω σε αυτούς? Λες και δεν τους έχω ξαναζήσει... Όσο ζώ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βλέπω να κυβερνάνε... και η χώρα μας πάει από το κακό στο χειρότερο.... Πώς μπόρεσα και πίστεψα σε έναν από τους δύο που μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση?"....Είμαι φανερά απογοητευμένος από αυτή την κατάσταση και είμαι έτοιμος να τροποποιήσω το κείμενό μου και να το στείλω (χωρίς προφανώς τις υπογραφές των υπόλοιπων από εσάς) όπου μπορώ...Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κρατηθώ και να μήν γράψω σκληρά λόγια (όχι για να μην στρέψω υπουργούς κτλ εναντίον μου αλλά για να κάνω το καλύτερο δυνατό για τον αγώνα μας)Δεν ξέρω ακόμα πως θα κινηθώ... αλλά σίγουρα ξέρω πως θα κινηθώ σύντομα (μόλις ξεπεράσω το σοκ που έπαθα ή την εγκράτεια που με κρατάει και μου απαγορεύει να εκφραστώ)...ΥΓ1: Ζητώ ταπεινά συγνώμη από όλους όσους πίστεψαν στην επιτυχία των κινήσεών μας...ΥΓ2: Κάπου μέσα μου κρύβεται ακόμα μια (καταπιεσμένη) ελπίδα πως ίσως οι συγκυρίες μας δίνουν μια ακόμα αφορμή να βάλουμε τα δυνατά μας διεκδικώντας τη νίκη στον αγώνα μας...
Αυτό το "θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε ώστε να μεριμνήσετε " στη 2η παράγραφο,δε μου αρέσει.Σε υπουργό απευθύνεσαι στο κάτω κάτω,όχι σε μαθητή σου.Το " κρίνεται δέον", "θεωρείται απαραίτητο", "θα ήταν συνετό" μου ακούγονται πιο σοβαρές προτάσεις.Γνώμη μου πάντα,ίσως κάποιος φιλόλογος να είναι σε θέση να προτείνει κάτι καλύτερο.Πάντως το "θα πρέπει να προσέξετε" εμένα δε μου κάθεται καλά.
Το όλο ύφος είναι το στυλ "εμείς που ξέρουμε -και στο κάτω της γραφής χάρη σε εμάς είσαστε υπουργός- θα σας πούμε τι να κάνετε... και λίγο γρήγορα please, γιατί βιαζόμαστε...σας ευχαριστούμε εκ των πρωτέρων, ο θεός να δίνει στο κόμμα σας μέρες και σε μας μόρια".Κάποιοι δεν βάζουν ποτέ μυαλό.
Μπράβο στον koleygr και όλα τα παιδιά που κινητοποιούνται και διεκδικούν.Αν δεν ήμουν Νηπιαγωγός θα είχες σίγουρη την υπογραφή μου!