0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οσοι εχουν προυπηρεσια χωρις επιτυχια στον ασεπ ή εχουν προυπηρεσια πριν την επιτυχια στον ασεπ ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο οτι αποκτηθει απο βυσμα συνεπως αυτοι να βγουν έξω. ολα τ αλλά ειναι κουραφεξαλα (αλλά αυτο ποια κυβερνηση τολμα να το κάνει) τότε να σας δω όλους
Θέλω να πω οτι αν δεν αναρτηθεί το συγκεκριμένο θέμα κάπου που να βρίσκεται υπο κοινή θέα,θα έχουμε ενημερώσει προσωπικά την Υπουργό... Και όχι πως αυτό είναι λίγο... Αλλά δεν είναι αρκετόως "πολιτική" κίνηση...
σιγουρα καποιοι απεκτησαν προυπηρεσια χωρις επιτυχια σε ασεπ ή πριν απαυτην χωρις βυσμα (μεσα σαυτους ειμαι και εγω περι τα 7 μορια) αλλά εφοσον η πδσ τα σδε κτλ κανουν βυσματικες προσληψεις (εκτος πινακων) μεχρι σημερα αυτη η προυπηρεσια δεν πρεπει να μετραει για κανεναν ειτε ειναι επιτυχων ειτε οχι στον ασεπ.αυτο ειναι το απολυτα σωστο
απο σδε τα 7 μορια, ειχα δουλεψει πολλα χρόνια σε μια εταιρεια και στο ιδεκε μετραν όλα (φυσικα οχι ο ασεπ) οπότε για 3 χρόνια ειμαι στις 3 πρωτες θεσεις στον πινακα του ιδεκε. αλλά το δεχομαι να τα χάσω όλα για κατι απόλυτα αξιοκτατικο
Παράθεση από: koleygr στις Οκτωβρίου 11, 2009, 05:10:06 pmΘέλω να πω οτι αν δεν αναρτηθεί το συγκεκριμένο θέμα κάπου που να βρίσκεται υπο κοινή θέα,θα έχουμε ενημερώσει προσωπικά την Υπουργό... Και όχι πως αυτό είναι λίγο... Αλλά δεν είναι αρκετόως "πολιτική" κίνηση...και εγώ κάπως έτσι σκέφτηκα και .....http://panaretos.blogspot.com/2009/10/blog-post_06.html#links