0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ πάντως πρότεινα η ΠΔΣ να δοθεί στους ωρμίσθιους πρωινού προγράμματος με αυτό τον τρόπο γίνονται αναπληρωτές 11 πρωινό + 10 ΠΔΣ = 21 πάνω απο 12 ώρες = αναπληρωτής για το κράτος.Έτσι και ο θεσμός των αναπληρωτών ενισχύεται εις βάρος του θεσμού των ωρομισθίων που ολοι συμφωνούμε ότι είναι απαράδεκτος και η ΠΔΣ συνεχίζεται και υπάρχει αξιοκρατία καθώς οι πρωινοί ωρμίσθιοι προσλαμβάνονται απο πίνακες.Νομίζω ότι η πρότασή μου είναι λογική...
Προσωπικα δεν θα ελεγα να μη ληφθει υποψιν η προυπηρεσια,αν και στους περισσοτερους ειναι βυσματικη,γιατι μπορει π.χ. καποιοι να πηγαν ωρομισθιοι απο μορια του ασεπ και μετα χανοντας τα μορια αυτα να μην μπορεσαν να πανε ουτε καν ωρομισθιοι.Περα απο ολα αυτα ομως θελω να παρατηρησω κατι.Υπαρχουν στο φορουμ 3-4 θεματα για την ΠΔΣ στα οποια κατα καιρους εχουν γραψει παρα πολλα μελη.Εγω αναρωτιεμαι απο ολους αυτους μονο 8 υπεγραψαν το κειμενο του Koleygr για αξιοκρατικες προσληψεις;Οι υπολοιποι σε ποια κατηγορια ανηκουν και τι πραγματικα θελουν;
Επειδή βασική θέση της παράταξής σας είναι η αξιοκρατία και η κατάργηση του θεσμού των ωρομισθιών με παράλληλη ενίσχυση της δημόσιας δωρεάν παιδείας θα θέλαμε να σας προτείνουμε την ακόλουθη ρύθμιση.Οι ώρες της Π.Δ.Σ να δοθούν στους ωρομίσθιους του πρωινού προγράμματος ώστε να αναβαθμιστουν σε αναπληρωτές. Αυτό θα γίνει με τον ακόλουθο τρόπο: αν στις 9-11 ώρες προστεθούν και 10 ώρες ΠΔΣ στο πρόγραμμά τους θα ξεπεράσουν τις 12 ώρες μαθημάτων φθάνοντας τις 21 σχεδόν ώρες που είναι και το ωράριο των αναπληρωτών. Με αυτό τον τρόπο το όφελος είναι πολλαπλό. Τα σχολεία λειτουργούν καλύτερα καθώς οι αναπληρωτές αναλαμβάνουν και άλλες υποχρεώσεις όπως υπεύθυνοι τμημάτων και ενισχύεται η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Επίσης περιορίζεται ο θεσμός των ωρομισθίων που είναι και πάγια θέση της παράταξής σας. Προωθείται η αξιοκρατία καθώς οι πρωινοί ωρομίσθιοι προσλαμβάνονται απο τους πίνακες.Αυτή μου η πρόταση μπορεί koleygr να προστεθεί στο κείμενο σου ως μια αξιοκρατική λύση που προτείνουν οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί..Καλόγηρος
Επειδή βασική θέση της παράταξής σας είναι η αξιοκρατία και η κατάργηση του θεσμού των ωρομισθιών με παράλληλη ενίσχυση της δημόσιας δωρεάν παιδείας θα θέλαμε να σας προτείνουμε την ακόλουθη ρύθμιση.Οι ώρες της Π.Δ.Σ να δοθούν στους ωρομίσθιους του πρωινού προγράμματος ώστε να αναβαθμιστουν σε αναπληρωτές. Αυτό θα γίνει με τον ακόλουθο τρόπο: αν στις 9-11 ώρες προστεθούν και 10 ώρες ΠΔΣ στο πρόγραμμά τους θα ξεπεράσουν τις 12 ώρες μαθημάτων φθάνοντας τις 21 σχεδόν ώρες που είναι και το ωράριο των αναπληρωτών. Με αυτό τον τρόπο το όφελος είναι πολλαπλό. Τα σχολεία λειτουργούν καλύτερα καθώς οι αναπληρωτές αναλαμβάνουν και άλλες υποχρεώσεις όπως υπεύθυνοι τμημάτων και ενισχύεται η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Επίσης περιορίζεται ο θεσμός των ωρομισθίων που είναι και πάγια θέση της παράταξής σας. Προωθείται η αξιοκρατία καθώς οι πρωινοί ωρομίσθιοι προσλαμβάνονται απο τους πίνακες.Αυτή μου η πρόταση μπορεί koleygr να προστεθεί στο κείμενο σου ως μια αξιοκρατική λύση που προτείνουν οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί..Κ.
Μονο που μια τετοια θεση οπως την περιγραφεις ανηκει σε αναπληρωτη και να τον εχουν καλεσει με τη σειρα ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ασχετως αν εχει κανει ή δεν εχει κανει αιτηση για ΠΔΣ.Η συγκεκριμενη πληρης απασχοληση στην οποια αναφερεσαι ειναι παρανομο να δοθει σε πρωινο ωρομισθιο που θα εχει κληθει απο τον πινακα ωρομισθιων της περιφερειας. Κ.Κ. Φυσικος