0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι είδα αυτό πριν από λίγο http://alfavita.gr/ank_b/ank12_10_9_0531.php
... είμαι σίγουρος πως συμφωνούμε οτι "κανένας δεν έχει βάλει βύσμα να γεννηθεί νωρίτερα" ... Άρα από πρώτη ματιά, φαίνεται ως θετικό βήμα προς τη διαφάνεια...Αν το ψάξουμε λίγο ακόμα, είμαστε τυχεροί που το υπουργείο δεν άφησε περιθώρια για νέες αιτήσεις... Αν το είχε κάνει αυτό, οι πίνακες της ΠΔΣ θα γέμιζαν με άτομα που δεν διατηρούν απολύτως καμία σχέση με την εκπαίδευση αλλά διατηρούν την ελπίδα να μπούν στο δημόσιο ακόμα και μετά από δεκα χρόνια... Προς το παρών αυτοί δεν έχουν κάνει αιτήσεις... Εδώ όμως μπαίνει και η πρώτη δυνατή ανυσηχία για το μέλλον...Τί θα γίνει αν διατηρηθεί η ίδια υπουργική απόφαση και στο μέλλον? Είναι λοιπόν φανερό οτι πρέπει να αγωνιστούμε ωστε από την επόμενη χρονιά να αλλάξει αυτή η υπουργική απόφαση... Άσχετα με το οτι πιστευω πως το υπουργείο έχει στα σχέδιά του να την αλλάξει και οτι για φέτος ήταν απλώς μια γρήγορη και πρόχειρη λύση που όπως λέει και η φίλη μου η ewatt κάνει μικρή ζημιά.Το σίγουρο λοιπόν είναι οτι η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση πρέπει να είναι προσωρινή και οτι πρέπει να αγωνιστούμε και να συσπειρωθούμε ωστε την επόμενη σχολική χρονιά να αλλάξει...Προτείνω για αρχή να φτιάξουμε μια ψηφοφορία για τα κρητίρια που ζητάμε στους πίνακες της ΠΔΣ:1) Τα σημερινά κριτήρια2) Τα μέχρι και πέρυσι "κριτήρια"3) Τα κριτήρια του πίνακα των ωρομίσθιων4) Τα κριτήρια του πίνακα των ωρομίσθιων με προυπόθεση την επιτυχία στον ΑΣΕΠ5) Πίνακας με μόρια προερχόμενα μόνο από ΑΣΕΠ6) Μόνο διορισμένοι στην ΠΔΣ7)....Ας συζητήσουμε πάνω σε αυτά και ας προσθέσουμε ή ας αφαιρέσουμε περιπτώσεις για να αποφασίσουμε από κοινού τα επόμενα βήματά μας...
Συνάδελφοι, έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα, όποιος γνωρίζει, να μου απαντήσει το συντομότερο δυνατόν. Στον πίνακα της ΠΔΣ στο νομό μου υπάρχουν 3 ονόματα πιο πάνω από μένα τα οποία δεν τα βρήκα σε κανένα πίνακα(ωρομίσθιων, αναπληρωτών, ενιαίου διορισμών, πολύτεκνων, 30μηνιτών, 24μηνιτών). Τι μπορεί να συμβαίνει; Συγγνώμη, αν ξεφεύγω από το θέμα της συζήτησης.