0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μόλις επικοινώνησα με Ημαθία, καλά δεν έχουν το θεό τους δεν φτάνει που κάναν 2 μήνες να ξεκινήσουν θα καλέσουν μόνο 3 άτομα μου είπε......... πλάκα μας κάνουν;;;;;
Παράθεση από: ek Π20 στις Νοεμβρίου 17, 2009, 11:28:34 amμόλις επικοινώνησα με Ημαθία, καλά δεν έχουν το θεό τους δεν φτάνει που κάναν 2 μήνες να ξεκινήσουν θα καλέσουν μόνο 3 άτομα μου είπε......... πλάκα μας κάνουν;;;;;γιατί κάποιος από Θεσσαλονίκη να πάει στην Ημαθία όταν η προϋπηρεσία δε θα μετράει? το έχει πει σε χιλιάδες τόνους η Διαμαντοπούλου.... και συνάδελφοι ας μην έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι θα το υλοποιήσει!!!!!!!
Παράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 17, 2009, 11:33:04 amΠαράθεση από: ek Π20 στις Νοεμβρίου 17, 2009, 11:28:34 amμόλις επικοινώνησα με Ημαθία, καλά δεν έχουν το θεό τους δεν φτάνει που κάναν 2 μήνες να ξεκινήσουν θα καλέσουν μόνο 3 άτομα μου είπε......... πλάκα μας κάνουν;;;;;γιατί κάποιος από Θεσσαλονίκη να πάει στην Ημαθία όταν η προϋπηρεσία δε θα μετράει? το έχει πει σε χιλιάδες τόνους η Διαμαντοπούλου.... και συνάδελφοι ας μην έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι θα το υλοποιήσει!!!!!!! Εν μέρη έχεις δίκιο,αλλα και θεσσαλονίκη ακόμη χρωστάν χρήματα από πέρσυ, ναι μεν δεν χάνεις τα χρήματα σου αλλά και μέχρι πότε θα περιμένεις να τα πάρεις....
Ας αργήσω και 1 μηνά να μπω στο σχολείο....... έτσι κι αλλιώς τα μόρια της προϋπηρεσίας είναι μια υπόθεση στον αέρα και με την παιδαγωγική μας επάρκεια να εκκρεμεί θα πέφτουμε θέσεις κάθε χρόνο στον πίνακα!!!! Καλή επιτυχία σε όλους
Παράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 17, 2009, 11:13:51 amΑς αργήσω και 1 μηνά να μπω στο σχολείο....... έτσι κι αλλιώς τα μόρια της προϋπηρεσίας είναι μια υπόθεση στον αέρα και με την παιδαγωγική μας επάρκεια να εκκρεμεί θα πέφτουμε θέσεις κάθε χρόνο στον πίνακα!!!! Καλή επιτυχία σε όλους Σωστός έτσι το σκέφτηκα και γω. Ας πάνε οι παιδαγωγικά επαρκείς στα δυσπρόσιτα και στους άλλους Νομούς. Πρώτη επιλογή το κοντινότερο σχολείο. Επίσης ελπίζω να χωρέσω και τις ώρες στο 15:00-16:15 καθημερινά.
καλημερα.καμμια ενημερωση απο κιλκις και σερρες?ξερετε αν ξεκινησε η ε θεσ/νικης?
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Κεντρικής Μακεδονίας ΠΟΛΗ: ΠΕΡΙΟΧΗ: Ν.ΚιλκίςΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: ~65Με πήρανε πριν από λίγο...Άκουσα τον υπάλληλο λίγο απογοητευμένο με την άρνηση...μάλλον λίγοι θα δεχθούν να ξεσπιτωθούν φέτος μετά τις φοβερές δηλώσεις της κ. Διαμαντοπούλου!!!