0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδή για να καταλάβω.... θα γράφουμε ΑΣΕΠ .... και αφού γράψουμε καλά θα πηγαίνουμε ωρομίσθιοι σε μακρινούς νομούς..... και όλα αυτά χωρίς να μετράνε τα μόρια??? και κάθε 2 χρόνια φτου και από την αρχή ΑΣΕΠ ξανά για να ξαναγίνουμε ωρομίσθιοι
Ε ναι. Που το βλέπεις το περίεργο?
πάντως αν με καλούσαν αναπληρωτή ... ακόμα και αν δεν μετρούσαν τα μόρια θα πήγαινα για τα 1300 ευρώ!!! ως ωρομίσθιος όμως γιατί να πάω
Μετά από στατιστική έρευνα πιστεύω ότι θα βγουν οι ωρομίσθιοι πιο έμπειροι οδηγοί, περισσότερο και από τους ταξιτζήδες Όντως αυτό με τα μόρια πολύ μας έχει αγχώσει. Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις αλλάζουν τα δεδομένα:Νέες διευκρινίσεις για τους διορισμούς απ την υπ. ΠαιδείαςΤρίτη, 17 Νοέμβριος 2009protigrammiΡεπορτάζ:esos.grpress@esos.grΔεν θα αδικηθούν οι εκπαιδευτικοί του ενιαίου πίνακα που έχουν συγκεντρώσει προϋπηρεσία, διευκρίνισε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή της ΝΕΤ "ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ". Η υπουργός με αφορμή την έναρξη διαλόγου για τις αλλαγές στο σύστημα πρόσληψης και εξέλιξης των εκπαιδευτικών, τόνισε πως πρωταρχικός στόχος είναι να εξυπηρετηθεί το σχολείο και ο μαθητής και διευκρίνισε ότι θα προσμετρείται η προϋπηρεσία. ΠηγήΚαλό είναι τη σχετική συζήτηση να τη συνεχίσουμε στο ανάλογο θέμαΤροποποιήθηκε ο πίνακας του πρώτου μηνύματος
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:Κεντ.Μακεδ.ΠΟΛΗ: ΠΕΡΙΟΧΗ:ΧαλκιδικήςΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: ~135ως εδω η πρώτη δεκάδα.
Παράθεση από: ANASTASIA_PE20 στις Νοεμβρίου 17, 2009, 01:57:18 pmΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:Κεντ.Μακεδ.ΠΟΛΗ: ΠΕΡΙΟΧΗ:ΧαλκιδικήςΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: ~135ως εδω η πρώτη δεκάδα.Anastasia μου φαίνεται λίγο υπερβολικό το 135 για αρχή. Μήπως κοίταξες το όνομα στον πίνακα διορισμών;Το ίδιο ισχύει και για κάποια στοιχεία που έχουμε για τις Σέρρες
Παράθεση από: psych@ra στις Νοεμβρίου 17, 2009, 04:02:31 pmΠαράθεση από: ANASTASIA_PE20 στις Νοεμβρίου 17, 2009, 01:57:18 pmΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:Κεντ.Μακεδ.ΠΟΛΗ: ΠΕΡΙΟΧΗ:ΧαλκιδικήςΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: ~135ως εδω η πρώτη δεκάδα.Anastasia μου φαίνεται λίγο υπερβολικό το 135 για αρχή. Μήπως κοίταξες το όνομα στον πίνακα διορισμών;Το ίδιο ισχύει και για κάποια στοιχεία που έχουμε για τις ΣέρρεςΣέρρες πήρα προσωπικά τηλ και μου δώσαν το αντίστοιχο όνομα που βρίσκετε στο νούμενο 126 του πίνακα ωρομισθίων ολοημέρων κεντρικης μακεδονίας.