0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα, λύστε μου μια απορία. έστω ότι δέχομαι να πάνω σε ένα νομό που όμως είναι μακριά από εκεί που μένω. μπορώ αργότερα να παραιτηθώ και να έρθω σε άλλον νομό πιο κοντά? και πως θα γίνει, θα πρέπει να παίρνω τηλ στην πρωτοβάθμια που με ενδιαφέρει ώστε να μάθω πότε περίπου πλησιάζουν στο νούμερό μου?Ευχαριστώ!
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Κεντρικής Μακεδονίας ΠΟΛΗ: ΠΕΡΙΟΧΗ: Ν.ΚιλκίςΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: ~65Με πήρανε πριν από λίγο...Άκουσα τον υπάλληλο λίγο απογοητευμένο με την άρνηση...μάλλον λίγοι θα δεχθούν να ξεσπιτωθούν φέτος μετά τις φοβερές δηλώσεις της κ. Διαμαντοπούλου!!!
Παράθεση από: pixel στις Νοεμβρίου 17, 2009, 08:54:23 pmκαλησπέρα, λύστε μου μια απορία. έστω ότι δέχομαι να πάνω σε ένα νομό που όμως είναι μακριά από εκεί που μένω. μπορώ αργότερα να παραιτηθώ και να έρθω σε άλλον νομό πιο κοντά? και πως θα γίνει, θα πρέπει να παίρνω τηλ στην πρωτοβάθμια που με ενδιαφέρει ώστε να μάθω πότε περίπου πλησιάζουν στο νούμερό μου?Ευχαριστώ!παιδιά τι γίνεται όμως στην περίπτωση που θεωρήσουν την παραίτηση σου κακόβουλη? νομίζω ότι καταγγέλλεται και διαγράφεσαι προσωρινά από τον πίνακα? ας μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνα!!!!!
Σήμερα με κάλεσαν από Αχαία για 12 ώρες σε σχολεία της Πάτρας. Αρνήθηκα γιατί πρότιμω Αιτωλοακαρνανία.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Δυτικής ΕλλάδαςΠΟΛΗ: ΠάτραΠΕΡΙΟΧΗ: Ν.ΑχαΐαςΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: 3312 ώρες! Καλή επιτυχία!!
Παράθεση από: marianad στις Νοεμβρίου 17, 2009, 12:48:07 pmΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Δυτικής ΕλλάδαςΠΟΛΗ: ΠάτραΠΕΡΙΟΧΗ: Ν.ΑχαΐαςΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: 3312 ώρες! Καλή επιτυχία!! Αχαΐα=Δυτική Ελλάδα;Την Περιφέρεια Πελοποννήσου τι την έχουμε;