0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου τηλεφώνησαν μόλις τώρα και από το Κιλκίς..... εμφανώς απογοητευμένος και κουρασμένος με ρώτησε δειλά δειλά ο υπάλληλος αν αποδέχομαι ..... του είπα ευγενικά όχι αν και με διαβεβαίωσε ότι είχε θέσεις ακόμα και μέσα στην πόλη......άρα και στο Κιλκίς έφτασαν στη θέση 81.... και σε συνδυασμό με τα προηγούμενα μηνύματα εγώ καταλαβαίνω ότι από τη θέση 30 έως τη θέση 130 Κ. Μακεδονίας υπάρχουν πολλά κενά, δηλαδή πολλοί συνάδερφοι που δεν αποδέχονται τοποθέτηση από νομούς δορυφόρους του νομού Θεσσαλονίκης!!!
Παράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 18, 2009, 08:42:45 amμου τηλεφώνησαν μόλις τώρα και από το Κιλκίς..... εμφανώς απογοητευμένος και κουρασμένος με ρώτησε δειλά δειλά ο υπάλληλος αν αποδέχομαι ..... του είπα ευγενικά όχι αν και με διαβεβαίωσε ότι είχε θέσεις ακόμα και μέσα στην πόλη......άρα και στο Κιλκίς έφτασαν στη θέση 81.... και σε συνδυασμό με τα προηγούμενα μηνύματα εγώ καταλαβαίνω ότι από τη θέση 30 έως τη θέση 130 Κ. Μακεδονίας υπάρχουν πολλά κενά, δηλαδή πολλοί συνάδερφοι που δεν αποδέχονται τοποθέτηση από νομούς δορυφόρους του νομού Θεσσαλονίκης!!! ειδες ομως ειρωνια?εγω που θελω να ειμαι κιλκις δεν με παιρνουν!!!εχω λες ελπιδες φετος?ειμαι στο 220 περιπου?περσι που ημουν στα ιδια,αντικατεστησα μια κοπελα που παραιτηθηκε κιλκις.τι λες?
Για Δυτική Ελλάδα γνωρίζει κάποια / ος.Έχω σειρά περίπου 140 και είμαι διατεθειμένη να πάω όπου με καλέσουνε γιατί είμαι απελπισμένη.Μέχρι που έφτασαν πέρυσι να καλούνε? Είμαι από άλλη περιφέρεια και είπα να δοκιμάσω και σε Δυτική Ελλάδα .Να ελπίζω για φέτος??? Αν όχι να μου το πείτε με το μαλακό…
Παράθεση από: asus07 στις Νοεμβρίου 18, 2009, 08:59:56 amΠαράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 18, 2009, 08:42:45 amμου τηλεφώνησαν μόλις τώρα και από το Κιλκίς..... εμφανώς απογοητευμένος και κουρασμένος με ρώτησε δειλά δειλά ο υπάλληλος αν αποδέχομαι ..... του είπα ευγενικά όχι αν και με διαβεβαίωσε ότι είχε θέσεις ακόμα και μέσα στην πόλη......άρα και στο Κιλκίς έφτασαν στη θέση 81.... και σε συνδυασμό με τα προηγούμενα μηνύματα εγώ καταλαβαίνω ότι από τη θέση 30 έως τη θέση 130 Κ. Μακεδονίας υπάρχουν πολλά κενά, δηλαδή πολλοί συνάδερφοι που δεν αποδέχονται τοποθέτηση από νομούς δορυφόρους του νομού Θεσσαλονίκης!!! ειδες ομως ειρωνια?εγω που θελω να ειμαι κιλκις δεν με παιρνουν!!!εχω λες ελπιδες φετος?ειμαι στο 220 περιπου?περσι που ημουν στα ιδια,αντικατεστησα μια κοπελα που παραιτηθηκε κιλκις.τι λες?δε ξέρω.... η αλήθεια είναι ότι το σύστημα είναι λίγο βλακεία.... και μετά μου αρέσει που βάζουμε και επιλογές....!!! κανένα νόημα δεν έχουν οι επιλογές όταν αυτός που βάζει πρώτο τον Ν. Κιλκίς δεν προηγείται από αυτόν που βάζει πρώτο τον Ν. Θεσσαλονίκης!!!
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΟΛΗ: ΠΙΕΡΙΑΠΕΡΙΟΧΗ: ΠΙΕΡΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: ~140Aρνήθηκα! Από Αν./Δυτ. Θεσ/νικη κανένα νέο;
Παράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 18, 2009, 09:24:26 amΠαράθεση από: asus07 στις Νοεμβρίου 18, 2009, 08:59:56 amΠαράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 18, 2009, 08:42:45 amμου τηλεφώνησαν μόλις τώρα και από το Κιλκίς..... εμφανώς απογοητευμένος και κουρασμένος με ρώτησε δειλά δειλά ο υπάλληλος αν αποδέχομαι ..... του είπα ευγενικά όχι αν και με διαβεβαίωσε ότι είχε θέσεις ακόμα και μέσα στην πόλη......άρα και στο Κιλκίς έφτασαν στη θέση 81.... και σε συνδυασμό με τα προηγούμενα μηνύματα εγώ καταλαβαίνω ότι από τη θέση 30 έως τη θέση 130 Κ. Μακεδονίας υπάρχουν πολλά κενά, δηλαδή πολλοί συνάδερφοι που δεν αποδέχονται τοποθέτηση από νομούς δορυφόρους του νομού Θεσσαλονίκης!!! ειδες ομως ειρωνια?εγω που θελω να ειμαι κιλκις δεν με παιρνουν!!!εχω λες ελπιδες φετος?ειμαι στο 220 περιπου?περσι που ημουν στα ιδια,αντικατεστησα μια κοπελα που παραιτηθηκε κιλκις.τι λες?δε ξέρω.... η αλήθεια είναι ότι το σύστημα είναι λίγο βλακεία.... και μετά μου αρέσει που βάζουμε και επιλογές....!!! κανένα νόημα δεν έχουν οι επιλογές όταν αυτός που βάζει πρώτο τον Ν. Κιλκίς δεν προηγείται από αυτόν που βάζει πρώτο τον Ν. Θεσσαλονίκης!!! πραγματικα γιατι μας βαζουν και επιλεγουμε νομους,ποτε δεν το καταλαβα.αλλα και ολο αυτο το αγχος ρε παιδια αξιζει τελικα τον κοπο?