0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anneta στις Νοεμβρίου 16, 2009, 01:45:06 pmΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΠελοποννήσουΠΟΛΗ:ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑργολίδαςΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: 9Ενημερώθηκε το πρώτο μήνυμα του θέματος.Ευχαριστώ anneta που διάβασες τις οδηγίες
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΠελοποννήσουΠΟΛΗ:ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑργολίδαςΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: 9
Λέτε να πάει Νοέμβρη η όλη διαδικασία; Δηλαδή να πάω ένα ταξιδάκι που έχω στο μυαλό μου
Η κουτσίκου, εξήγγειλε το πιλοτικό ολοήμερο δημοτικό, υποχρεωτικά για όλα τα σχολεία και για όλους τους μαθητές. Ο σχεδιασμός μίλαγε για την τσάντα στο ντουλάπι στο σχολείο κλπ κλπ.. Ο προγραμματισμός έλεγε για πιλοτική εφαρμογή την πρώτη χρονιά σε ένα σχολείο σε κάθε νομό. Χαράς ευαγγέλια για τους ωρομίσθιους του ολοήμερου που αν μη τι αλλο, θα άνοιγαν θέσεις παντού! φανταστείτε αντί για 90 παιδιά στο ολοήμερο και 12 ώρες, ---> 400 παιδιά με 50+ τόσες ώρες.
Παράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 07, 2009, 08:16:37 pmΛέτε να πάει Νοέμβρη η όλη διαδικασία; Δηλαδή να πάω ένα ταξιδάκι που έχω στο μυαλό μου Πού να φανταστείς ότι τελικά πήγε Νοέμβρη η διαδικασία Τελικά πήγες ταξιδάκι;
Παράθεση από: kiouki στις Νοεμβρίου 17, 2009, 10:10:32 pmΣήμερα με κάλεσαν από Αχαία για 12 ώρες σε σχολεία της Πάτρας. Αρνήθηκα γιατί πρότιμω Αιτωλοακαρνανία.
Σήμερα με κάλεσαν από Αχαία για 12 ώρες σε σχολεία της Πάτρας. Αρνήθηκα γιατί πρότιμω Αιτωλοακαρνανία.
παιδιά κάποιος που ξέρει από Κεντρική Μακεδονία και συγκεκριμένα Θεσσαλονίκη, είμαι γύρω στο 180! υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν για Θεσσαλονίκη (είτε δυτική είτε ανατολική) ή είναι απίθανο? με τα περσινά τα δεδομένα , γύρω στο νούμερο 215 ήταν Θεσσαλονίκη