0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το υπουργείο σήμερα που πήρα τηλέφωνο μου είπε την άλλη εβδομάδα θα βγουν οι πίνακες.
Παράθεση από: rafail στις Νοεμβρίου 12, 2009, 01:00:37 pmΤο υπουργείο σήμερα που πήρα τηλέφωνο μου είπε την άλλη εβδομάδα θα βγουν οι πίνακες.εμείς εν το μεταξύ θα έχουμε βγάλει τον καρκίνο... αλλά ποιόν ενδιαφέρει...
Παράθεση από: aex στις Νοεμβρίου 12, 2009, 02:55:47 pmΠαράθεση από: rafail στις Νοεμβρίου 12, 2009, 01:00:37 pmΤο υπουργείο σήμερα που πήρα τηλέφωνο μου είπε την άλλη εβδομάδα θα βγουν οι πίνακες.εμείς εν το μεταξύ θα έχουμε βγάλει τον καρκίνο... αλλά ποιόν ενδιαφέρει... Θα?Δεν τον έχεις βγάλει ήδη?
Παράθεση από: solero στις Νοεμβρίου 12, 2009, 07:44:05 pmΠαράθεση από: aex στις Νοεμβρίου 12, 2009, 02:55:47 pmΠαράθεση από: rafail στις Νοεμβρίου 12, 2009, 01:00:37 pmΤο υπουργείο σήμερα που πήρα τηλέφωνο μου είπε την άλλη εβδομάδα θα βγουν οι πίνακες.εμείς εν το μεταξύ θα έχουμε βγάλει τον καρκίνο... αλλά ποιόν ενδιαφέρει... Θα?Δεν τον έχεις βγάλει ήδη? Τον έχω βγάλει και με αυτά που λέει η Άννα στις συνεντεύξεις της έχει αρχίσει και τις μεταστάσεις.... Ποιό πιθανό μου φαίνετε είναι να διοριστώ με το 67% Όλο και κάποια αναπηρία θα μου δημιουργήσουν αυτά που γίνονται
Καλημέρα σε όλους!!Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολυκαταλάβει τα περί νέων τρόπων πρόσληψης καθηγητών...σημαίνειότι δεν θα παίρνουν μόρια οι αναπληρωτές/ωρομίσθιοι από δω και πέρα; Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώδιαφωτίστε με γιατί είμαι νέα στο "κουρμπέτι"...Και κάτι ακόμα... έχουμε μήπως κάποια πληροφορία για τον αριθμό των ωροσμισθίων/αναπληρωτών που αναμένεται να καλέσουν φέτος; Όχι τίποτα, να ξέρουμε τι μας γίνεται για να κινηθούμε αναλόγως...Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!