*

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις των ωρομισθίων πληροφορικών στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία 2009-2010  (Αναγνώστηκε 176418 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mpontler

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
σου ειπαν αν θα καλεσουν κι αλλους?γιατι μετα μαλλον ειμαι εγω!!!

εχουν παρει τηλ σε αρκετους κ περιμένουν απαντησεις...εεγω ημουν τελευταιος...αν καποιος απ αυτους που πηραν αρνηθει φανταζομαι η σειρα σου...κ στο ευχομαι..!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mpontler

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ:ΣΕΡΡΩΝ
ΠΕΡΙΟΧΗ:
ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: 220

Σήμερα με κάλεσαν να δηλώσω σε ποια σχολεία  θα ήθελα να διδάξω..οτι περισέψει δηλαδή.4η χρονιά φετος κ νιωθω πως κάθε χρόνο ολο και με λιγότερο ενθουσιασμό ξεκινώ τη χρονιά.Το ωριμισθιλικι έχει καταντήσει κοροιδιλικι σαν θεσμός.Επιτελους ας μας πουν που το παν με την Πληροφορική...!Αντι να αναβαθμίζεται υποβαθμίζεται το μάθημα της... :(

Συγνωμη εκανα λάθος...η σωστ΄η μου θεση στο πινακα είναι...ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: 213

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Ιωάννα πήρες τηλ στα Τρίκαλα? Τι σου είπαν?
Πήγα από εκεί...Τα ίδια δεν μου λένε πόσους έχουν καλέσει και ούτε σε ποια σειρά βρίσκεται αυτός που κάλεσαν τελευταίο.Απλά μου είπαν ότι μας παίρνουν με την σειρά!Όσο για τα άτομα που κάλεσαν και είναι πιο κάτω είναι γιατί υπάρχει και άλλη λίστα για ΣΜΕΑ και ότι έχουν Ειδική Αγωγή και οτι τους θέλουν για ολοήμερα σε ΣΜΕΑ!
Αυτά και απλά είμαστε σε αναμονή.....
εμλενα όλα αυτά γιατί μου φαίνονται πολύ ύποπτα;πουθενά αξιοκρατία.
Σε καμία περίπτωση δε φταίει η bagia. Απλά είπα να της στείλετε προσωπικό μήνυμα για να λυθεί το πρόβλημα. Χαίρομαι που λύθηκε η παρεξήγηση.
Τώρα μένει να λυθεί η παρεξήγηση με την Διεύθυνση... γιατί αυτή πρέπει να απολογηθεί. Δεν κάνετε μία ένσταση λέω εγώ; Κάτι στραβά πάει με τα Τρίκαλα και δεν πρέπει να τα αφήνουμε έτσι. Ότι θέλουν κάνουν μου φαίνεται. Νιώθω καρφί αυτή τη στιγμή, αλλά δε μου αρέσει να αδικούνται συνάδελφοι γιατί βάζω τον εαυτό μου στη θέση τους.

Στο Κιλκίς πάλι γιατί κατέβηκε στο 82 από το 100; Άλλους πίνακες έχουν εκεί;
Έχουμε νεότερα σήμερα από Ηπειρο και Κεντρική Μακεδονία;

στο Κιλκίς έχουνε φτάσει μέχρι το 82 και έχουνε ακόμα 8 κενά

Δε μου αρέσουν καθόλου αυτά. Έχω και νεύρα σήμερα. Πήγα στο σχολείο να κάνω μάθημα κάνοντας ταξίδι 70 χιλιόμετρα (και άλλα τόσα επιστροφή) και το σχολείο ήταν κλειδωμένο χωρίς να με ειδοποιήσει κανείς! Μια εβδομάδα και ακόμα δεν έχω γνωρίσει από κοντά τον υπεύθυνο του ολοήμερου και τον διευθυντή του σχολείου... Δεν πάει καλά ο κόσμος  >:(

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Συγνωμη εκανα λάθος...η σωστ΄η μου θεση στο πινακα είναι...ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: 213
Δε χρειάζεται να ζητήσεις συγνώμη. Δε λέμε ακριβώς τη θέση. Στο περίπου. Αρκεί να μην υπάρχει μείωση στον Α/α που κάλεσαν.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος pixel

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
μάλλον το 100 που είχανε πει ήτανε στο περίπου. σήμερα μου είπανε αυτό το όνομα στο 82. εδώ και μια εβδομάδα στάσιμα τα πράγματα στο κιλκίς

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
μάλλον το 100 που είχανε πει ήτανε στο περίπου. σήμερα μου είπανε αυτό το όνομα στο 82. εδώ και μια εβδομάδα στάσιμα τα πράγματα στο κιλκίς
Είπαμε να κάνουμε στρογγυλοποίηση (π.χ. πολλαπλάσια του 5) αλλά όχι και προς το κοντινότερο τριψήφιο αριθμό..  :o
Pixel σύμφωνα με τις δικές σου πληροφορίες το αλλάζω σε 82.

Ακόμη, άλλαξα και τη σημείωση στο πρώτο μήνυμα (κυλιόμενο) επειδή οι διευθύνσεις μπορεί να έχουν διαφορετικούς πίνακες από αυτούς του e-aitisi.
Αυτή έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν οι χρήστες του pde δε δίνουν πλήρεις πληροφορίες, όπως φαίνεται στο πρότυπο, μπαίνει ερωτηματικό στον πίνακα. Όσοι παίρνουν τηλέφωνο στις Διευθύνσεις να ρωτάνε το τελευταίο ΟΝΟΜΑ που καλέσανε, έπειτα να βρίσκουν σε ποιον αριθμό του πίνακα ωρομισθίων αντιστοιχεί αυτό το όνομα στο e-aitisi (πίνακες ολοήμερων) και OXI πόσους καλούνε ή ποιον αριθμό βλέπει η διεύθυνση στους δικούς της πίνακες.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2009, 05:32:12 pm από psych@ra »

Αποσυνδεδεμένος asus07

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Πήγα από εκεί...Τα ίδια δεν μου λένε πόσους έχουν καλέσει και ούτε σε ποια σειρά βρίσκεται αυτός που κάλεσαν τελευταίο.Απλά μου είπαν ότι μας παίρνουν με την σειρά!Όσο για τα άτομα που κάλεσαν και είναι πιο κάτω είναι γιατί υπάρχει και άλλη λίστα για ΣΜΕΑ και ότι έχουν Ειδική Αγωγή και οτι τους θέλουν για ολοήμερα σε ΣΜΕΑ!
Σε καμία περίπτωση δε φταίει η bagia. Απλά είπα να της στείλετε προσωπικό μήνυμα για να λυθεί το πρόβλημα. Χαίρομαι που λύθηκε η παρεξήγηση.
Τώρα μένει να λυθεί η παρεξήγηση με την Διεύθυνση... γιατί αυτή πρέπει να απολογηθεί. Δεν κάνετε μία ένσταση λέω εγώ; Κάτι στραβά πάει με τα Τρίκαλα και δεν πρέπει να τα αφήνουμε έτσι. Ότι θέλουν κάνουν μου φαίνεται. Νιώθω καρφί αυτή τη στιγμή, αλλά δε μου αρέσει να αδικούνται συνάδελφοι γιατί βάζω τον εαυτό μου στη θέση τους.

Στο Κιλκίς πάλι γιατί κατέβηκε στο 82 από το 100; Άλλους πίνακες έχουν εκεί;
Έχουμε νεότερα σήμερα από Ηπειρο και Κεντρική Μακεδονία;

στο Κιλκίς έχουνε φτάσει μέχρι το 82 και έχουνε ακόμα 8 κενά

Δε μου αρέσουν καθόλου αυτά. Έχω και νεύρα σήμερα. Πήγα στο σχολείο να κάνω μάθημα κάνοντας ταξίδι 70 χιλιόμετρα (και άλλα τόσα επιστροφή) και το σχολείο ήταν κλειδωμένο χωρίς να με ειδοποιήσει κανείς! Μια εβδομάδα και ακόμα δεν έχω γνωρίσει από κοντά τον υπεύθυνο του ολοήμερου και τον διευθυντή του σχολείου... Δεν πάει καλά ο κόσμος  >:(

δεν ηξερα οτι σε καλεσαν .μπραβο πολυ χαιρομαι!

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
Εχετε υπόψην σας ότι κάποιοι νομοι καλούν με βάση την εντοπιότητα. Φυσικά αυτό είναι αυθαίρετο αλλά ισχύει

Αποσυνδεδεμένος asus07

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
αυτο κι αν ειναι παρανομο.σηκωνει ενσταση και καταγγελια.παντως στο νομο που μενω δε με προτιμανε και δουλευω τριγυρω,οποτε δεν ισχυει αυτο.αλλα στους αλλους???

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:   ΑΤΤΙΚΗ
ΝΟΜΟΣ:   ΑΘΗΝΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ:    Δ' ΑΘΗΝΑΣ
ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ:    ~95 (ΠΙΝΑΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ)

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
αυτο κι αν ειναι παρανομο.σηκωνει ενσταση και καταγγελια.παντως στο νομο που μενω δε με προτιμανε και δουλευω τριγυρω,οποτε δεν ισχυει αυτο.αλλα στους αλλους???
Δεν ισχύει πχ στην Ηλεία αλλά γνωρίζω από συναδέλφους ότι ισχύει πχ στη Αχαϊα. όταν ρώτησα κάποιον στην πρωτοβάθμια δεν το αρνήθηκε και είπε κάτι μισόλογα. Ηξερε δηλ πώς λειτουργούσε  ο γειτονικός νομός...

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Ενημερώνω ότι διέγραψα την τελευταία στήλη "Τελευταία Τροποποίηση" μετά από μήνυμα που έλαβα από χρήστη του forum. Πιστεύω ότι είχε δίκιο γιατί ήταν περιττή. Οποιαδήποτε τροποποίηση στον πίνακα φαίνεται στο τέλος του πρώτου μηνύματος.

Ότι άλλες αλλαγές - προτάσεις για βελτίωση του θέματος, ευπρόσδεκτες  :)

Αποσυνδεδεμένος si@

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Λοιπόν οι Δ' και η Α' Αθήνας ξεκόλησαν...
Με πήρε πριν λίγο η Δ' και είπα οκ αλλα με ενδιαφέρει περισσότερο η Α'.
Πήρα την Α' και μου λέει ξεκινάει να καλεί. Της είπα μέχρι πού θα φτάσει και πόσους θα καλέσει όχι πάρα πολλούς μου είπε και με ρώτησε τη θέση μου.
Είμαι γύρω στο 110. Μου είπε να αποδεσμευτώ από τη Δ' αν θέλω σήμερα αύριο να τους περιμένω.
Δεν έχω πρόβλημα και να πάω και στη Δ' απλά φοβάμαι μη μου πιάσουν μέχρι αύριο που θα πάω τα 2-3 σχολεία που έχω βάλει στο μάτι. Ο Δήμος που μένω ανήκει στην Α'.
Τι θα λέγατε να κάνω; Να βασιστώ σε αυτό που είπε αυτή στην Α' και να αποδεσμευτώ;Δεν αντέχω όμως να πάω μέχρι την επόμενη φάση αν κάτι πάει στραβά...

Αποσυνδεδεμένος mairi_PE20

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Η Καρδίτσα σταμάτησε στο 89. Δεν έχει πιστώσεις!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182672
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)