0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σου ειπαν αν θα καλεσουν κι αλλους?γιατι μετα μαλλον ειμαι εγω!!!
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΝΟΜΟΣ:ΣΕΡΡΩΝΠΕΡΙΟΧΗ:ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: 220Σήμερα με κάλεσαν να δηλώσω σε ποια σχολεία θα ήθελα να διδάξω..οτι περισέψει δηλαδή.4η χρονιά φετος κ νιωθω πως κάθε χρόνο ολο και με λιγότερο ενθουσιασμό ξεκινώ τη χρονιά.Το ωριμισθιλικι έχει καταντήσει κοροιδιλικι σαν θεσμός.Επιτελους ας μας πουν που το παν με την Πληροφορική...!Αντι να αναβαθμίζεται υποβαθμίζεται το μάθημα της...
Παράθεση από: IoannaJ στις Νοεμβρίου 25, 2009, 01:59:44 pmΠαράθεση από: mairi_PE20 στις Νοεμβρίου 25, 2009, 01:38:36 pmΙωάννα πήρες τηλ στα Τρίκαλα? Τι σου είπαν? Πήγα από εκεί...Τα ίδια δεν μου λένε πόσους έχουν καλέσει και ούτε σε ποια σειρά βρίσκεται αυτός που κάλεσαν τελευταίο.Απλά μου είπαν ότι μας παίρνουν με την σειρά!Όσο για τα άτομα που κάλεσαν και είναι πιο κάτω είναι γιατί υπάρχει και άλλη λίστα για ΣΜΕΑ και ότι έχουν Ειδική Αγωγή και οτι τους θέλουν για ολοήμερα σε ΣΜΕΑ!Αυτά και απλά είμαστε σε αναμονή..... εμλενα όλα αυτά γιατί μου φαίνονται πολύ ύποπτα;πουθενά αξιοκρατία.
Παράθεση από: mairi_PE20 στις Νοεμβρίου 25, 2009, 01:38:36 pmΙωάννα πήρες τηλ στα Τρίκαλα? Τι σου είπαν? Πήγα από εκεί...Τα ίδια δεν μου λένε πόσους έχουν καλέσει και ούτε σε ποια σειρά βρίσκεται αυτός που κάλεσαν τελευταίο.Απλά μου είπαν ότι μας παίρνουν με την σειρά!Όσο για τα άτομα που κάλεσαν και είναι πιο κάτω είναι γιατί υπάρχει και άλλη λίστα για ΣΜΕΑ και ότι έχουν Ειδική Αγωγή και οτι τους θέλουν για ολοήμερα σε ΣΜΕΑ!Αυτά και απλά είμαστε σε αναμονή.....
Ιωάννα πήρες τηλ στα Τρίκαλα? Τι σου είπαν?
Παράθεση από: taba-co στις Νοεμβρίου 25, 2009, 01:38:12 pmΈχουμε νεότερα σήμερα από Ηπειρο και Κεντρική Μακεδονία;στο Κιλκίς έχουνε φτάσει μέχρι το 82 και έχουνε ακόμα 8 κενά
Έχουμε νεότερα σήμερα από Ηπειρο και Κεντρική Μακεδονία;
Συγνωμη εκανα λάθος...η σωστ΄η μου θεση στο πινακα είναι...ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: 213
μάλλον το 100 που είχανε πει ήτανε στο περίπου. σήμερα μου είπανε αυτό το όνομα στο 82. εδώ και μια εβδομάδα στάσιμα τα πράγματα στο κιλκίς
Παράθεση από: KAR στις Νοεμβρίου 25, 2009, 02:29:30 pmΠαράθεση από: IoannaJ στις Νοεμβρίου 25, 2009, 01:59:44 pmΠαράθεση από: mairi_PE20 στις Νοεμβρίου 25, 2009, 01:38:36 pmΙωάννα πήρες τηλ στα Τρίκαλα? Τι σου είπαν? Πήγα από εκεί...Τα ίδια δεν μου λένε πόσους έχουν καλέσει και ούτε σε ποια σειρά βρίσκεται αυτός που κάλεσαν τελευταίο.Απλά μου είπαν ότι μας παίρνουν με την σειρά!Όσο για τα άτομα που κάλεσαν και είναι πιο κάτω είναι γιατί υπάρχει και άλλη λίστα για ΣΜΕΑ και ότι έχουν Ειδική Αγωγή και οτι τους θέλουν για ολοήμερα σε ΣΜΕΑ!Αυτά και απλά είμαστε σε αναμονή..... εμλενα όλα αυτά γιατί μου φαίνονται πολύ ύποπτα;πουθενά αξιοκρατία.Σε καμία περίπτωση δε φταίει η bagia. Απλά είπα να της στείλετε προσωπικό μήνυμα για να λυθεί το πρόβλημα. Χαίρομαι που λύθηκε η παρεξήγηση.Τώρα μένει να λυθεί η παρεξήγηση με την Διεύθυνση... γιατί αυτή πρέπει να απολογηθεί. Δεν κάνετε μία ένσταση λέω εγώ; Κάτι στραβά πάει με τα Τρίκαλα και δεν πρέπει να τα αφήνουμε έτσι. Ότι θέλουν κάνουν μου φαίνεται. Νιώθω καρφί αυτή τη στιγμή, αλλά δε μου αρέσει να αδικούνται συνάδελφοι γιατί βάζω τον εαυτό μου στη θέση τους. Στο Κιλκίς πάλι γιατί κατέβηκε στο 82 από το 100; Άλλους πίνακες έχουν εκεί;Παράθεση από: pixel στις Νοεμβρίου 25, 2009, 01:56:25 pmΠαράθεση από: taba-co στις Νοεμβρίου 25, 2009, 01:38:12 pmΈχουμε νεότερα σήμερα από Ηπειρο και Κεντρική Μακεδονία;στο Κιλκίς έχουνε φτάσει μέχρι το 82 και έχουνε ακόμα 8 κενάΔε μου αρέσουν καθόλου αυτά. Έχω και νεύρα σήμερα. Πήγα στο σχολείο να κάνω μάθημα κάνοντας ταξίδι 70 χιλιόμετρα (και άλλα τόσα επιστροφή) και το σχολείο ήταν κλειδωμένο χωρίς να με ειδοποιήσει κανείς! Μια εβδομάδα και ακόμα δεν έχω γνωρίσει από κοντά τον υπεύθυνο του ολοήμερου και τον διευθυντή του σχολείου... Δεν πάει καλά ο κόσμος
αυτο κι αν ειναι παρανομο.σηκωνει ενσταση και καταγγελια.παντως στο νομο που μενω δε με προτιμανε και δουλευω τριγυρω,οποτε δεν ισχυει αυτο.αλλα στους αλλους???