0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
είμαι νεοδιόριστος και θα παρακαλούσα για λίγη βοήθεια στο θέμα της ανάθεσης εξωδιδακτικών εργασιών ( πρωτόκολλο κλπ ) . Υπάρχει κάποια εγκύκλιος / νόμος που να καθορίζει το πως γίνεται η ανάθεση αυτή ;Πέραν τούτου , οι πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις είναι οι εξής :
1. Αν κάποιος κάνει μάθημα σε δύο σχολεία σε διαφορετικά μέρη , έχει δικαίωμα να αρνηθεί ανάθεση εξωδιδακτικής εργασίας ;
2. Στην ανάθεση , έχει σημασία το ωράριο που καλύπτει κάποιος . Αν πχ κάποιος κάνει 21 ώρες μάθημα μπορεί να απαιτήσει ευνοικότερη μεταχείριση σε σχέση με κάποιον που δεν συμπληρώνει ωράριο ;
3. Αν μου ανατεθεί με το ζόρι κάποια εργασία , έχω το δικαίωμα να την αρνηθώ επικαλούμενος αδυναμία εκπλήρωσης ( αν πχ μου ανατεθεί κάτι που να απαιτεί υπολογιστή )
5. Πόσες εξωδιδακτικές εργασίες είναι υποχρεωμένος να δεχτεί κάποιος ;
θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να ζητησω απο το διευθυντη να εχω βοηθεια απο συναδελφο που δεν εχει αναλαβει τιποτε. ισχυει κατι τετοιο;
επισης, φιλη μου που ειναι εγκυος και πηγαινει κανονικα στο σχολειο, δικαιουται καποιας απαλλαγης απο εφημεριες, οργανωση σχολικων γιορτων, κ.λ.π. εξωδιδακτικες εργασιες;
Όντως οι πολυτεκνοι είναι απαλλαγμένοι από όλες τις εξωδιδακτικές εργασίες και τις εφημερίες .
Παράθεση από: vama στις Σεπτεμβρίου 28, 2009, 04:12:57 pmΌντως οι πολυτεκνοι είναι απαλλαγμένοι από όλες τις εξωδιδακτικές εργασίες και τις εφημερίες ....εφόσον 4 από τα παιδιά τους είναι στην α' βάθμια ή β' βάθμια εκπ/ση, και μόνο ο ένας από τους δύο γονείς, σύμφωνα με τις τελευταίες εγκυκλίους.
Όταν υπάρχουν συνάδελφοι με μειωμένο διδακτικό ωράριο δεν θα πρέπει να αναλαμβάνουν περισσότερες εξωδιδακτικές εργασίες από όσους έχουν πλήρες ωράριο;