0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδί με ενδείξεις ΔΕΠΥ στην Α Δημοτικού πώς αντιμετωπίζεται;Στέλνεται αυτήν την χρονική περίοδο για αξιολόγηση στα ΚΕΔΥ;Ενδεχομένως σε κάποιο ιδιωτικό κέντρο εκτός Δημόσιας Εκπαίδευσης;Εάν μπορεί κάποιος της Ειδικής Αγωγής να μας δώσει τα φώτα του!
Παράθεση από: koslamp στις Μαρτίου 30, 2012, 07:57:28 pmΠαιδί με ενδείξεις ΔΕΠΥ στην Α Δημοτικού πώς αντιμετωπίζεται;Στέλνεται αυτήν την χρονική περίοδο για αξιολόγηση στα ΚΕΔΥ;Ενδεχομένως σε κάποιο ιδιωτικό κέντρο εκτός Δημόσιας Εκπαίδευσης;Εάν μπορεί κάποιος της Ειδικής Αγωγής να μας δώσει τα φώτα του!Φυσικά και στέλενται παιδί στα ΚΕΔΔΥ τώρα.
Παράθεση από: emmaki στις Μαρτίου 30, 2012, 08:23:36 pmΠαράθεση από: koslamp στις Μαρτίου 30, 2012, 07:57:28 pmΠαιδί με ενδείξεις ΔΕΠΥ στην Α Δημοτικού πώς αντιμετωπίζεται;Στέλνεται αυτήν την χρονική περίοδο για αξιολόγηση στα ΚΕΔΥ;Ενδεχομένως σε κάποιο ιδιωτικό κέντρο εκτός Δημόσιας Εκπαίδευσης;Εάν μπορεί κάποιος της Ειδικής Αγωγής να μας δώσει τα φώτα του!Φυσικά και στέλενται παιδί στα ΚΕΔΔΥ τώρα.
Πριν πάρω εγώ εκπαιδευτική άδεια, στο δικό "μου" ΚΕΔΔΥ, δεν υπήρχε αναμονή μεγαλύτερη από 1 εβδομάδα στην προσχολική που υπήρχα εγώ, 2-3 εβδομάδες στη δευτεροβάθμια που υπήρχε αποσπασμε΄νη φιφλόλογος από την αρχή της χρονιάς και........μετά τα Χριστούγεννα που ήρθε δάσκαλος, η αναμονή περιορίστηκε επίσης στις 2-3 εβδομάδες. Την προηγούμενη χρονιά, όμως, στη δευτεροβάθμια υπήρχαν παιδια΄που περίμεναν 2 χρόνια, γιατί για 2 χρόνια δεν υπήρχε εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας.......
Παράθεση από: emmaki στις Απριλίου 08, 2012, 02:20:48 pmΠριν πάρω εγώ εκπαιδευτική άδεια, στο δικό "μου" ΚΕΔΔΥ, δεν υπήρχε αναμονή μεγαλύτερη από 1 εβδομάδα στην προσχολική που υπήρχα εγώ, 2-3 εβδομάδες στη δευτεροβάθμια που υπήρχε αποσπασμε΄νη φιφλόλογος από την αρχή της χρονιάς και........μετά τα Χριστούγεννα που ήρθε δάσκαλος, η αναμονή περιορίστηκε επίσης στις 2-3 εβδομάδες. Την προηγούμενη χρονιά, όμως, στη δευτεροβάθμια υπήρχαν παιδια΄που περίμεναν 2 χρόνια, γιατί για 2 χρόνια δεν υπήρχε εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας.......Σίγουρα εκτός από τον εκπαιδευτικό της συγκεκριμένης βαθμίδας, θα πρέπει να υπάρχει και ο απαραίτητος αριθμός μελών ΕΕΠ(όχι π.χ. μόνο 1-2-ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί) για να μην καθυστερήσει η αξιολόγηση, γιατί ως γνωστό αυτή είναι διεπιστημονική.
Με μία ψυχολόγο και 3 κοινωνικούς λειτουργούς (!!!) τα βγάζαμε πέρα.Όλοι δουλεύαμε όλη μέρα, ειδικά η ψυχολόγος (2 πολλές φορές και 3 αξιολογήσεις τη μέρα), με πολλές υπερωρίες (φυσικά απλήρωτες γιατί δεν υπάρχουν υπερωρίες σε μας)....Θέλαμε και το κάναμε φυσικά και δεν διεκδικώ εύσημα.....Απλά περιγράφω το πώς γινόταν η δουλειά.
Παράθεση από: emmaki στις Απριλίου 08, 2012, 07:46:22 pmΜε μία ψυχολόγο και 3 κοινωνικούς λειτουργούς (!!!) τα βγάζαμε πέρα.Όλοι δουλεύαμε όλη μέρα, ειδικά η ψυχολόγος (2 πολλές φορές και 3 αξιολογήσεις τη μέρα), με πολλές υπερωρίες (φυσικά απλήρωτες γιατί δεν υπάρχουν υπερωρίες σε μας)....Θέλαμε και το κάναμε φυσικά και δεν διεκδικώ εύσημα.....Απλά περιγράφω το πώς γινόταν η δουλειά.