*

Αποστολέας Θέμα: 2 σχολεια ένας καθηγητης !!!  (Αναγνώστηκε 1039 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mistermike

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
2 σχολεια ένας καθηγητης !!!
« στις: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 03:45:57 pm »
Ειμαι νεοδιοριστος εκπαιδευτικός στη Μυτιληνη και εχω τοποθετηθει στο λύκειο της Πετρας με 11ωρες.Επιπλέον πήρα ακομα 4ωρες από το γυμνάσιο της Πετρας και φορτώθηκα και 3 ωρες του παλιου μαθηματικου στο λυκειο.
Σημερα ομως μου ανακοινωθηκε οτι θα παρω 11 ωρες στη Καλλονη της Μυτιληνης και θα αφησω το γυμνασιο και τις 3 ωρες.
Αυτο εμενα με στεναχωρησε διοτι εχω μηχανακι και δυσκολευομαι να μετακινηθω, αφου η αποσταση ειναι γυρω στα 20 χιλιομετρα με πολλες στροφες.
Μπορει καποιος να με βοηθησει για το τι μπορω να κάνω, ώστε να μη δεχτω το δευτερο σχολειο της Καλλονης!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: 2 σχολεια ένας καθηγητης !!!
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:51:52 »

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 04:07:10 pm »
Όπως το θέτεις συνάδελφε "να μην δεχτείς" δεν μπορείς.Όταν δεν συμπληρώνεις το υποχρεωτικό σου ωράριο σε ένα σχολείο μπορεί να σε στείλουν οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη και όχι όπου βολεύει τον καθένα μας για συμπλήρωση.
Πάντως μην απογοητεύεσαι μπορεί  στην Καλλονή να υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι μετακινούνται με αυτοκίνητο και να βολεύει να μετακινείσαι μαζί τους.
Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον προϊστάμενο να του εξηγήσεις το πρόβλημα και να ρωτήσεις μήπως υπάρχει κάποιος άλλος συνάδελφος που θα μπορούσε να πάει στην Καλλονή.Αν είναι άνθρωπος με κατανόηση και υπάρχει άλλος συνάδελφος που μπορεί να παει μπορεί να γίνει κάτι.Αν και δύσκολο το βλέπω

Αποσυνδεδεμένος mistermike

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 04:22:06 pm »
Εχεις δικιο για τη συμπλήρωση ωραριου αλλα αν μου βαζανε απο το σχολειο και 3 ωρες γραμματιακη υποστηριξη θα καλυπτα τις ωρες.
Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει συναδερφος απο οτι ξερω που να κανει τη συγκεκριμενη διαδρομη και εγω δε ρισκαρω να πηγαινω με βροχη καθημερινα στη Καλλονη.
Ευχαριστω παντως για την αποψη σου!!!

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 08:38:42 pm »

Φθηνοί στ'αλεύρι κι ακριβοί στα πίτουρα...  :P

Υπερβολικοί σε όλα τους... Αμ έχουν όλα τα βίσματα στα γραφεία σπίτια τους, με υπεραριθμίες κι άλλα κόλπα και τα σχολεία δεν έχουν ειδικότητες, αμ σκίζουν τους ανθρώπους που πηγαίνουν στα δυσπρόσιτα και τους κάνουν ...λάστιχο (με τη λογική του ..βολικού νεοδιόριστου που δε μιλάει και δεν έχει ..δόντι  ???  )

Πάντως με 18 ώρες ωράριο του συναδέλφου στην Πέτρα, οι κύριοι Προϊστάμενοι και διευθυντάδες της Μυτιλήνης είναι ανάλγητοι..

Φίλε, απλά θα μπορούσε να σε καλύψει ο διευθυντής σου και να πει ότι σε χρειάζεται για γραματειακή υποστήριξη και για άλλες δουλειές του σχολείου (πρόγραμμα, μισθολογικά, αρχειοθέτηση κλπ) .. Ή να σου προτείνει να πάρεις κάποιο πρόγραμμα κλπ..

Δεύτερον, (ξανα)πές στη διεύθυνση πως δε μπορεις να μετακινείσαι γιατι δεν έχεις όχημα... ;)

Τρίτον -προφανώς πας στη θέση κάποιου που τους ..το 'σκασε ενώ ήταν να πάει αυτός Καλλονή..  :(

Και για να 'χουμε καλό ερώτημα ποιος θα κάνει τις 3 ώρες του γυμνασίου;;
Θα φέρουν ωρομίσθιο-αναπληρωτή για 3 ώρες ή θα τις φορτωθείς υποχρεωτικά υπερωρία για να δείξουν οι ..προϊστάμενοι της Λέσβου έργο (πως δεν υπάρχει εκπαιδευτικός στην περιφέρειά τους που δε συμπληρώνει τάχαμου ωράριο και ξεπατώνουν τον κόσμο γι'αυτό), γιατί περί αυτού προκειται...

Καλή τύχη και χαιρετισμούς στη Χαρά (στο γυμνάσιο..  :-* )
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 10:37:48 pm από daniel »
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182741
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)