PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Υπηρεσιακές μεταβολές
(Συντονιστής:
giokspy
)
2 σχολεια ένας καθηγητης !!!
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: 2 σχολεια ένας καθηγητης !!! (Αναγνώστηκε 1040 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
mistermike
Νέο μέλος
2 σχολεια ένας καθηγητης !!!
«
στις:
Σεπτεμβρίου 28, 2009, 03:45:57 pm »
Tweet
Ειμαι νεοδιοριστος εκπαιδευτικός στη Μυτιληνη και εχω τοποθετηθει στο λύκειο της Πετρας με 11ωρες.Επιπλέον πήρα ακομα 4ωρες από το γυμνάσιο της Πετρας και φορτώθηκα και 3 ωρες του παλιου μαθηματικου στο λυκειο.
Σημερα ομως μου ανακοινωθηκε οτι θα παρω 11 ωρες στη Καλλονη της Μυτιληνης και θα αφησω το γυμνασιο και τις 3 ωρες.
Αυτο εμενα με στεναχωρησε διοτι εχω μηχανακι και δυσκολευομαι να μετακινηθω, αφου η αποσταση ειναι γυρω στα 20 χιλιομετρα με πολλες στροφες.
Μπορει καποιος να με βοηθησει για το τι μπορω να κάνω, ώστε να μη δεχτω το δευτερο σχολειο της Καλλονης!!!!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: 2 σχολεια ένας καθηγητης !!!
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 02:08:09 »
vama
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #1 στις:
Σεπτεμβρίου 28, 2009, 04:07:10 pm »
Όπως το θέτεις συνάδελφε "να μην δεχτείς" δεν μπορείς.Όταν δεν συμπληρώνεις το υποχρεωτικό σου ωράριο σε ένα σχολείο μπορεί να σε στείλουν οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη και όχι όπου βολεύει τον καθένα μας για συμπλήρωση.
Πάντως μην απογοητεύεσαι μπορεί στην Καλλονή να υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι μετακινούνται με αυτοκίνητο και να βολεύει να μετακινείσαι μαζί τους.
Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον προϊστάμενο να του εξηγήσεις το πρόβλημα και να ρωτήσεις μήπως υπάρχει κάποιος άλλος συνάδελφος που θα μπορούσε να πάει στην Καλλονή.Αν είναι άνθρωπος με κατανόηση και υπάρχει άλλος συνάδελφος που μπορεί να παει μπορεί να γίνει κάτι.Αν και δύσκολο το βλέπω
Καταγράφηκε
mistermike
Νέο μέλος
«
Απάντηση #2 στις:
Σεπτεμβρίου 28, 2009, 04:22:06 pm »
Εχεις δικιο για τη συμπλήρωση ωραριου αλλα αν μου βαζανε απο το σχολειο και 3 ωρες γραμματιακη υποστηριξη θα καλυπτα τις ωρες.
Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει συναδερφος απο οτι ξερω που να κανει τη συγκεκριμενη διαδρομη και εγω δε ρισκαρω να πηγαινω με βροχη καθημερινα στη Καλλονη.
Ευχαριστω παντως για την αποψη σου!!!
Καταγράφηκε
daniel
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
«
Απάντηση #3 στις:
Σεπτεμβρίου 28, 2009, 08:38:42 pm »
Φθηνοί στ'αλεύρι κι ακριβοί στα πίτουρα...
Υπερβολικοί σε όλα τους... Αμ έχουν όλα τα βίσματα στα γραφεία σπίτια τους, με υπεραριθμίες κι άλλα κόλπα και τα σχολεία δεν έχουν ειδικότητες, αμ σκίζουν τους ανθρώπους που πηγαίνουν στα δυσπρόσιτα και τους κάνουν ...λάστιχο (με τη λογική του ..βολικού νεοδιόριστου που δε μιλάει και δεν έχει ..δόντι
)
Πάντως με 18 ώρες ωράριο του συναδέλφου στην Πέτρα, οι κύριοι Προϊστάμενοι και διευθυντάδες της Μυτιλήνης είναι ανάλγητοι..
Φίλε, απλά θα μπορούσε να σε καλύψει ο διευθυντής σου και να πει ότι σε χρειάζεται για γραματειακή υποστήριξη και για άλλες δουλειές του σχολείου (πρόγραμμα, μισθολογικά, αρχειοθέτηση κλπ) .. Ή να σου προτείνει να πάρεις κάποιο πρόγραμμα κλπ..
Δεύτερον, (ξανα)πές στη διεύθυνση πως δε μπορεις να μετακινείσαι γιατι δεν έχεις όχημα...
Τρίτον -προφανώς πας στη θέση κάποιου που τους ..το 'σκασε ενώ ήταν να πάει αυτός Καλλονή..
Και για να 'χουμε καλό ερώτημα ποιος θα κάνει τις 3 ώρες του γυμνασίου;;
Θα φέρουν ωρομίσθιο-αναπληρωτή για 3 ώρες ή θα τις φορτωθείς υποχρεωτικά υπερωρία για να δείξουν οι ..προϊστάμενοι της Λέσβου έργο (πως δεν υπάρχει εκπαιδευτικός στην περιφέρειά τους που δε συμπληρώνει τάχαμου ωράριο και ξεπατώνουν τον κόσμο γι'αυτό), γιατί περί αυτού προκειται...
Καλή τύχη και χαιρετισμούς στη Χαρά (στο γυμνάσιο..
)
«
Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 10:37:48 pm από daniel
»
Καταγράφηκε
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Υπηρεσιακές μεταβολές
(Συντονιστής:
giokspy