0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα είναι ανώτεροι από τους κατόχους Ασπαιτε. Γιατί μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα για πρωτοβάθμια. Κάνω λάθος Cruel;
Τα ίδια θα λέμε;Αντί να κάθεσαι να γράφεις ότι σου έρχεται στο κεφάλι χωρίς να το σκεφτείς δεν κάθεσαι να διαβάσεις και να το ψάξεις λίγο; Προφανώς δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια.
@don QuixoteΤα παιδαγωγικα που κανουν στην ασπαιτε θα ελεγα οτι μαλλον ταιριαζουν περισσοτερο για παιδια της πρωτοβαθμιας παρα της δευτεροβαθμιας. Αυτο ηταν μαλιστα μια απο τις αποριες εκεινο τον καιρο. Πουθενα δεν εχω δει ομως να αναγραφεται για το αν ισχυει η επαρκεια για πρωτοβαθμια ή δευτεροβαθμια, βεβαια δεν εχω δει και πουθενα να αναγραφεται το αντιθετο.
@Don Quixote δεν έχω πτυχίο από την ΑΣΠΑΙΤΕ.
Παιδαγωγική επάρκεια για όλους;;; Με τι προσόντα;;; Δηλαδή εγώ είμαι ηλίθιος που πήγα ΑΣΠΑΙΤΕ;;;Όποιος έχει τα κότσια να πάει να πάρει την επάρκεια σταματήστε την κλάψα. Πληροφορικοί είμαστε και όχι φιλόλογοι να μην έχουμε άλλες εναλλακτικές για εργασία.
@Don Quixote δεν έχω πτυχίο από την ΑΣΠΑΙΤΕ.Έχω Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια.Συνέχισε στις εμμονές σου.Μια χαρά τα γράφουν στη σελίδα τους...Μπορείς να τους κάνεις email bombing αν δεν σε καλύπτουν
Φίλε μου και σου είπα σταμάτα να γράφεις πάλι ρόμπα έγινες...Έγραψα δεν έχω πτυχίο γιατί το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) αυτό που δίνει δεν θεωρείται πτυχίο. Πτυχία έχω 2 αν ενδιαφέρεσαι απο ΑΣΟΕΕ.Ξύπνα τώρα και κοιτάξου στον καθρέπτη να δεις ποιος είναι αυτός που λες.
@Don Quixote δεν έχω πτυχίο από την ΑΣΠΑΙΤΕ.Έχω Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια.Συνέχισε στις εμμονές σου.Μια χαρά τα γράφουν στη σελίδα τους...
Τα μαθηματα στην ασπαιτε τα κανουν καθηγητες απο το παιδαγωγικο. Φανταζομαι οτι δεν θα υπαρχει θεμα προβληματος για την επαρκεια στην πρωτοβαθμια.
Εδω η "αλλη" εχει αναψει φωτιες και εσεις μου συζητατε για για την επαρκεια στα δημοτικα οταν και αν ανοιξουν οι θεσεις;
Η ΑΣΠΑΙΤΕ αναγνωριζεται μονο στην δευτεροβαθμια εκπαιδευση.Το μονο το οποιο αναγνωριζεται στην πρωτοβαθμια ειναι το ΔΤΨΣ.Το γραφει ξεκαθαρα σε καθε εγκυκλιο και νομο.