0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φωνάζουν στις καφετέριες και στα forum και από πίσω βάζουν τον μπαμπά να βάλει μέσο...
επειδή έχω τσατιστεί πολύ με αυτά που διαβαζώ εδώ μέσα θα σας πω τουτο:εγώ ούτε παιδαγωγός του Πειραια είμαι ούτε συμμετέχω σε δικαστικούς αγώνες με το υπουργείο.Το υπουργείο είναι το ανίθικο σε αυτήν την περίπτωση και εγώ με τέτοιους δεν θέλω να συνδιαλέγομαι...Οσο για τους παιδαγωγούς σταματήστε το παραμύθι ότι την απόφαση την έβγαλε το παιδαγωγικό ινστιτούτο!!!Το παιδαγωγικό να καθίσει να βγάλει κάνα βιβλίο της προκοπής γιατί τα βλέπω και γελάω....Το αλάθητο του πάππα έχει και το επικαλείστε;αλλα ξέχασα nikit προτεραιότητα εχει η παιδαγωγική σας επάρκεια , την παραγγείλατε την πήρατε.τους βάλετε και δουλέψανε και μέσα στο καλοκαίρι, θα πάρουν και επίδομα καλοκαιριού...για κανα βιβλίο nikit στο παιδαγωγικό ιστιτούτο στείλατε κάνα χαρτί; κινητοποιήθηκε για αυτό ο σύλλογος σας; εκεί φαίνονται οι πραγματικοί παιδαγωγοί, όλοι οι άλλοι είναι μαιμούδες.
Συγνώμη κομάντο αλλα δεν τα γράφω εγώ.. εσύ τα γραψες... εγώ αν και τυφλός απλώς τα διάβασα...Όταν τελείωσω τον λαγό και την χελώνα θα διαβάσω και λίγο από εσένα..ΦιλάκιαΥ.Γ χαχαχαχαχα Συνάδελφε μήπως θες να σου γυαλίσω και τα άρβυλα.... ε ρε τι ακούμε