*

Αποστολέας Θέμα: Συσπείρωση του κλάδου ΠΕ19-20 για το δικαστικό αγώνα  (Αναγνώστηκε 246514 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Don Quixote

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Συσπείρωση του κλάδου ΠΕ19-20 για το δικαστικό αγώνα
« Απάντηση #266 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 08:55:21 am »
Μάκη Τριανταφυλλόπουλε είσαι τεράστιος δημοσιογράφος!
Συγχαρητήρια στα παιδιά που πήγαν. Ίσως με τη χθεσινή εμφάνιση τους, να καταφέρουμε πολλά.
Από τους τρεις χθες στον Τριανταφυλλόπουλο, η μια συνάδελφος είναι και μέλος του pde (μπορεί να είναι και τα άλλα παιδιά δεν το γνωρίζω). Εννοείται ότι σε κάθε της μήνυμα από εδώ και πέρα αποθεώνεται... ;D ;D ;D Για να βοηθήσω το avatar της είναι εικόνα από γνωστό πρωτόκολλο ανταλλαγής αρχείων.

Ειλικρινά εκλιπαρώ τους πάντες. Όχι άλλο Λυκουρεντζο. Όχι άλλο πόλεμο μεταξύ μας. Τα συζητήσαμε 2 μήνες τώρα. Φτάνει!!! Αλλού είναι ο "εχθρός"...
Παιδιά συγχαρητήρια και πάλι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος akiis

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 09:56:33 am »
καλημέρα συνάδελφοι .

παρακολουθώ αρκετό καιρό το φορουμ και μπορώ να πω οτι ενημερώθηκα εκτενώς τι συμβαίνει με την ειδικότητα πε 19/20.

απλά οι μεν (Απόφοιιτοι εκτός ΔΤΨΣ) νιώθουν αδικημένοι ( και εγώ) και οι δεν (απόφοιτοι ΔΤΨΣ) προσπαθούν να " καβαντζωθουν" απο το πουθενά.

σκοπός είναι να γίνει κάτι συλλογικό δηλαδή αξιολόγηση απο την αρχή όλων των τμημάτων για το αν έχουν παιδαγωγική επάρκεια 'η όχι και κατά δεύτερο η ταξινόμηση των σχολών πληροδορικής ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ σε καθηγητικές η μη και εννοώ να πάρουν ΟΛΟΙ οι απόφοιτοι των σχολών πληροφορικής μεχρι το 2010 παιδαγωγική επάρκεια και οι νεοεισαχθέντες απο το 2010 και μετά να χέρουν απο πριν αν η σχολή που επέλεξαν έχει ή όχι παιδαγωγική επάρκεια. αυτό βέβαια προυποθέτει πολύ δουλειά αλλά έτσι θα διευλακανθεί το τοπίο.ετσι οι μελλοντικοι συνάδελφοι θα έχουν αποφασίσει απο την αρχή αν θα επιθυμούσαν ή όχι να ασχοληθούν με την εκπαίδευση.

επίσης πρέπει να γίνει κατά την αποψη μου αξιολόγηση των καθηγητών πληροφορικής που έχουν διοριστεί έχοντας σαν κύρια ειδικότητα κάποια άλλη και όχι της πληροφορικής δηλαδή έχουν πάρει την πληροφορική επάρκεια  :) με κάποια σεμινάρια. Σίγουρα κάποιοι απόφοιτοι πληροφορικής θα έχουν περισσότερα προσόντα διδασκαλίας της πληροφορικής απο κάποιους φιλόλογους, θεολόγους κτλ.

Ξέρω τα περισσότερα που ανέφερα έχουν ξανειπώθει αλλά έβαλα κάποιες δικές μου τροποποιήσεις.

ΥΓ αν κάποιος όπως ανέφέρε κάποιος άλλος συνάδελφος , έχει γράψει την χθεσινή εκπομπή καλό ήταν να την ανεβάσει κάπου ώστε να δούμε και τις δηλώσεις των παιδιών που ήταν στο πάνελ.

edit σε ελληνικά

geok salonika .... καλημέρα .... του θεούλη είναι μωρέ

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2009, 11:31:27 am από akiis »

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #268 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 10:05:07 am »
akiis, αφου παρακολουθείς αρκετό καιρό το φόρουμ θα έχεις παρατηρήσει ότι γράφουμε ελληνικά πεζά και όχι greekenglish

Πολύ καλύτερα δεν είναι τώρα?  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2009, 03:01:12 pm από geok_salonika »
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος pygmaPE19

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 10:07:25 am »
Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να συγχαρώ τους συναδέλφους που πήραν την πρωτοβουλία και τόλμησαν να "εκτεθούν" προσωπικά στην χθεσινή εκπομπή του Μάκη.
ΜΠΡΑ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος NAS

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 01:59:07 pm »
Οποια κ αν είναι η άποψή περι της ένστασης ... ωφείλω να πω πολλά μπράβο σ αυτούς που ανέδειξαν το θέμα ...
o...ΑΜΩ της γειτονιάς σου

Αποσυνδεδεμένος Dimpas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 19 Δ.Τ.Ψ.Σ Ετος εισόδου 1999
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 02:12:57 pm »
Αυτοί που πιστεύουν ότι δεν δικαιούνται να την πάρουν μπορούν να κρίνουν (εκτός από το Π.Ι.) και ποια τμήματα είναι αυτά;
Για να βοηθήσω:

Πληρ/ρικής, Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών  
Πληρ/κής & Τηλ/νιών, ΕΚΠΑ
Επιστήμης Υπολογιστών, Κρήτης
Πληρ/κής, ΑΠΘ,
Πληρ/κής, Πειραιά,
Πληρ/κής με εφαρμογές στην

Αποσυνδεδεμένος kripintiris

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 02:15:20 pm »
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι:

Αποσυνδεδεμένος Don Quixote

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 02:55:53 pm »
Φίλε kripintiris αναλαμβάνεις επάξια να κρατάς τη σημαία της ενότητας. Απαγορευμένες λέξεις είναι «Λυκουρέντζος» και «Παιδαγωγικό Ινστιτούτο». Έχω ανοίξει μια πολύ ωραία κουβέντα με συναδέλφους δασκάλους και δεν μπορώ να το παρακολουθώ συχνά και αυτό το θέμα.
Υ.Γ. Διαβάζουμε και athens.indymedia ε; Αναρχοπληροφορικός δηλαδή. Super.

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 03:02:10 pm »
Ας υποθέσουμε πως κάποιος είναι στην Γ΄ Λυκείου και ΠΡΕΠΕΙ να επιλέξει ένα τμήμα απο τα παραπάνω γιατί ΘΕΛΕΙ να γίνει καθηγητής Πληροφορικής....

Ποιό θα διάλεγε ????
Με τα σημερινά δεδομένα θα δήλωνε το τμήμα σου, αφού ο Λυκουρέντζος του δίνει τις παρωπίδες μόνο από αυτό το τμήμα να πάει ψηλά στους πίνακες.
Εγώ ρώτησα για τη δική σου γνώμη και εσύ μου μιλάς για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου.

Αποσυνδεδεμένος Dimpas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 19 Δ.Τ.Ψ.Σ Ετος εισόδου 1999
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 03:36:42 pm »
Ας υποθέσουμε πως κάποιος είναι στην Γ΄ Λυκείου και ΠΡΕΠΕΙ να επιλέξει ένα τμήμα απο τα παραπάνω γιατί ΘΕΛΕΙ να γίνει καθηγητής Πληροφορικής....

Ποιό θα διάλεγε ????
Με τα σημερινά δεδομένα θα δήλωνε το τμήμα σου, αφού ο Λυκουρέντζος του δίνει τις παρωπίδες μόνο από αυτό το τμήμα να πάει ψηλά στους πίνακες.
Εγώ ρώτησα για τη δική σου γνώμη και εσύ μου μιλάς για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου.

Δίκιο έχεις εδώ !

Λοιπόν αν κρίνουμε ΜΟΝΟ απο την ονομασία , παραπάνω απο τα μισά είναι off αφου ο τίτλος τους ΔΕΝ έχει να κάνει με εκπαίδευση ή έχουν πληροφορική και κάτι άλλο ... πράγμα που είναι πολύ συγκεχυμένο ...

Για να κρίνουμε ΣΩΣΤΑ πρέπει να δούμε απο το πρόγραμμα σπουδών ΠΟΣΑ και ΤΙ μαθήματα κάνουν όλα αυτά τα τμήματα ... και μετά να πούμε !

Όμως αν ΜΟΝΟ απο την ονομασία κρίνουμε θα μείνουν το πολύ 15-20 απο όλα ....

Αν θελήσεις να γίνω πιο συγκεκριμένος , ευχαρίστως αλλά δεν θέλω να μπώ ΠΑΛΙ σε κόντρες του στυλ "εσεις έχετε , δεν θέλετε να έχουμε και εμείς. κτλ κτλ ...."

Αποσυνδεδεμένος lg

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 03:56:25 pm »
Ειδική Μελέτη Σκοπιμότητας και

Αποσυνδεδεμένος giak

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 05:41:41 pm »
Δεν είδα την εκπομπή αλλά είδα στο site τα βίντεο. Είδα ο Λυκουρέντζος να λέει "Τους δε υπαινιγμούς για μεροληπτική μεταχείριση των αποφοίτων του τμήματος αυτού δεν υιοθέτησε το οποιοδήποτε κόμα στη βουλή."
Αν δει όμως τα πρακτικά κάποιος στη

Αποσυνδεδεμένος apostolis_veria

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 06:58:20 pm »
Το κολπάκι της ενισχυτικής λύθηκε.Απομένει και το κολπάκι του παιδαγωγικού...Μην αγχώνεστε συνάδελφοι , θα λυθεί σύντομα και αυτό....
Ο κύριος Λυκουρεντζος έκανε ένα μεγάλο λάθος!Δεν φροντισε να κάνει και άλλη μια τροπολογία όπου θα δίνει την ενισχυτική στους παιδαγωγούς του βαπτισμένου τμήματος!Κύριε υφυπουργέ, δώσατε παιδαγωγικό αλλα τώρα δεν φτάνει!!!?Την 1 ώρα που χρειάζονται  για να αλλάξουν πίνακα τώρα πως θα την πάρουν οι νέοι παιδαγωγοί;;;Τι να το κάνουν το παιδαγωγικό;Τσάμπα η τροπολογία;
Τελικά είμαι προφήτης, θα τους μείνει το παιδαγωγικό στο χέρι και σε αυτούς και σε κάποιους άλλους που έπαιρναν τηλέφωνα στους βουλευτές.
Τι απομένει τώρα;Να τακτοποιηθούν και οι παλιοί απόφοιτοι του τμήματος.Μην βιάζεστε ,έρχεται και το δικό σας το μπαμ...Να είστε προετοιμασμένοι, ειδικά αυτοί που περίμεναν να δουν το ονομα τους στο εθνικό τυπογραφείο!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2009, 07:01:41 pm από apostolis_veria »

Αποσυνδεδεμένος giak

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Οκτωβρίου 13, 2009, 10:20:55 pm »
apostoli veria νομίζω τους αδικείς. Δεν μπορεί όλοι να είναι το ίδιο. Σίγουρα θα υπάρχουν και από αυτό το τμήμα άνθρωποι που θα είναι υπέρ της αξιοκρατίας και θα έχουν ήθος και αρχες,. Άνθρωποι που κόπιασαν, διάβασαν και έγραψαν στον ΑΣΕΠ περισσότερο από άλλους συναδέλφους. Άρα δικαιούνται τα μόρια του ΑΣΕΠ και μια καλύτερη θέση στον πίνακα. Δεν αγωνιζόμαστε για να μην διοριστούν οι απόφοιτοι του εν λόγω τμήματος. Αγωνιζόμαστε για ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. Όλοι μαζί ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη πληροφορική εκπαίδευση.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)