0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παρόλο που έως τώρα δεν είμαστε ακόμα "δυστυχώς" όλοι μέλη στον δικαστικό αγώνα των συναδέλφων.... υπάρχει περίπτωση να δημοσιοποιήσετε την ένσταση και προς εμάς ώστε να την καταθέσουμε και εμείς αύριο..... η κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό;;;
Συνάδελφοι, επειδή πολλοί από σας δεν μπορείτε να εμφανιστείτε στη
Έχω ευχάριστα νέα. Συζητούσα για το θέμα με ένα συνάδελφο (μόνιμο μηχανολόγο) και μου είπε το εξής. Στν κλαδο τους, μία γυναίκα πήγε αναπληρώτρια (ενώ δεν δικαιούταν γιατί έιχε και αλλού σύμβαση) και μετά όταν έκανε άιτηση να διοριστεί την πήγαν δικαστικώς και της αφαιρέθηκε η προϋπηρεσία!. Ακόμα δηλαδή και στη χειρότερη των περιπτώσεων που δεν ακουστεί ο αγώνας μας (πράγμα αδύνατο αν έχουμε μαζική συμμετοχή.), όταν δικαιωθούμε απο το δικαστήριο, θα αφαιρεθεί η όποια προϋπηρεσία αποκτήσουν του ΠΑΠΕΙ.
Μη με πείτε προβοκάτορα πάλι, αλλά η δική μου άποψη είναι ότι αν ήθελε το Υπουργείο να παγώσει την ν-τροπολογία θα την πάγωνε.
έχω μάθει ότι ήδη οι φετινοί συνάδελφοι που μπήκαν Ασπαίτε θα πρέπει να μαζεύουν τις βαλίτσες τους μιας και η παρακολούθηση στο πρόγραμμα θα είναι αχρείαστο...Πληροφορίες από τρίτον σας δίνω.Εδώ θα είμαστε και θα δούμε τι θα γίνει τελικά.Ολα παιζονται...
Μη με πείτε προβοκάτορα πάλι, αλλά η δική μου άποψη είναι ότι αν ήθελε το Υπουργείο να παγώσει την ν-τροπολογία θα την πάγωνε. Μάλλον θα την χρησιμοποιήσει ως αφορμή ώστε να δώσει παιδαγωγική σε 5-6 τμήματα ακόμη και να χρυσώσει το χάπι. Προσωπικά δεν πιστεύω να δώσει παιδαγωγική σε όλον τον κλάδο.
Παιδαγωγική επάρκεια για όλους;;; Με τι προσόντα;;; Δηλαδή εγώ είμαι ηλίθιος που πήγα ΑΣΠΑΙΤΕ;;;Όποιος έχει τα κότσια να πάει να πάρει την επάρκεια σταματήστε την κλάψα. Πληροφορικοί είμαστε και όχι φιλόλογοι να μην έχουμε άλλες εναλλακτικές για εργασία.
Παιδαγωγική επάρκεια για όλους;;; Με τι προσόντα;;;
Όποιος έχει τα κότσια να πάει να πάρει την επάρκεια σταματήστε την κλάψα.
Πληροφορικοί είμαστε και όχι φιλόλογοι να μην έχουμε άλλες εναλλακτικές για εργασία.