0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ μια ευχή θα κάνω:για 5 χρόνια να μην διορίζει κανέναν πληροφορικό και να φτάσουμε στον πίνακα 1300 παιδαγωγοί.Τότε ελάτε να μου πείτε για αδικίες!!!Τότε να σας δώ τι θα λέτε!Τότε παιδαγωγοι τίμιοι της Ασπαίτε θα φωνάζετε για τα πληρωμένα μεταπτυχιακά-παιδαγωγικά που μπλόκαρε τον κλαδο!Τότε θα σας πιάσει ο πόνος ,τωρα μην φωνάζετε φτάνει η πίτα να την φάτε, λιγοι είστε!
Ρε Αποστόλη ποιος σε έιπε ότι εμείς δεν έχουμε κάνει χιλιόμετρα για να πάρουμε ώρες ως ωρομίσθιοι ή για να πάρουμε αυτό το κ@*@χαρτο της ΑΣΠΑΙΤΕ? Μην μας τρελαίνεις βραδιάτιικα... Άσε τα παραληρήματα. Μόνο κακό κάνεις σε αυτό θέλουμε να λέμε συσπειρωσηΑν πάρει ολος ο κλάδος παιδαγωγική στην ίδια μοίρα δεν θα είσαι πάνω κάτω?
Αν πάρει ολος ο κλάδος παιδαγωγική στην ίδια μοίρα δεν θα είσαι πάνω κάτω?
geo_salonika το καταλάβαμε...... ήσουν σαφής!!!!! κοιτάν την πάρτη σου!!!!!! Μη το ζαλίζεις άλλο!!!!!!!!!!!!!
Αναστάση, εσύ θα μιλάς στο φόρουμ κάθε Ιούνιο που γίνονται οι αιτήσεις για ΑΣΠΑΙΤΕ και Σεπτέμβριο-Οκτώβριο που είναι να βγουν τα αποτελέσματα. Μόνο ο Κιχώτης θα επιβάλλει λογοκρισία?
Παράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 02, 2009, 11:22:08 pmgeo_salonika το καταλάβαμε...... ήσουν σαφής!!!!! κοιτάν την πάρτη σου!!!!!! Μη το ζαλίζεις άλλο!!!!!!!!!!!!! Τι με λες ρε Αναστάση τώρα? Κάνεις 10 χρόνια τα χαρτιά σου για ΑΣΠΑΙΤΕ και δεν έχεις καταφέρει να μπεις αν και έχεις κάνει μεταπτυχιακά. Αν περνούσες φέτος Σάππες και πηγαινοερχόσουν από Θεσσαλονίκη θα έλεγες τα ίδια?Και αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα μου θα δεις ότι αυτό που λες το έχω παραδεχθεί ήδη.
geo_salonika σήμερα στην β/βαθμια Δυτ. Θεσσαλονίκης.... συνάντησα μια συνάδελφο χρόνια κάτοχο της ΑΣΠΑΙΤΕ και αναπληρώτρια που έχασε φέτος διορισμό με το 40% λόγω της νέας τροπολογίας....... αν ποτέ και όταν σου συμβεί αυτό και σε εσένα πες το μας να ανοίξουμε σαμπάνιες!!!