0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εαν είσασταν σωστοί παιδαγωγοί θα απαιτουσατε από το υπουργείο να μην είμαστε ίσοι και να μην μου επιτρέπει να κάνω τα παιδιά μας μάθημα!!!
με χρησιμοποίησε το υπουργείο γιατί;για να έρθει το παιδάκι με βύσμα με το μεταπτυχιακό της πλάκας και να με πετάξει έξω;Εσυ τι πιστεύεις;Εμείς οι πολλοι αδικημενοί θα σκεφτούμε εσένα τώρα για το αν είσαι στο φετινό τυπογραφείο ή του χρόνου;
Από κει και πέρα κάποιοι προσπάθησαν να "μάθουν τα βήματα του χορού" βλέπε ΑΣΠΑΙΤΕ, και τα κατάφεραν είτε όχι, και άλλοι έμειναν αδιάφοροι. Οι αδιάφοροι περιμέναν να ανοίξουν οι θέσεις στα δημοτικά σύντομα και σου λέει θα μπούμε όλοι.
Ξαφνικά πέφτει το "μάννα εξ' ουρανού" βλέπε αναγνώριση του ΔΨΤΣ ως καθηγητική σχολή και λένε εδώ είμαστε.
τι κοινό έχει η ασπαίτε ,τα μεταπτυχιακά και η τροπολογία; την παιδαγωγικη κατάρτιση και την πρόταξη στους πίνακες.ο τρόπος διαφέρει η ουσία είναι ίδια...
κάποιοι μου φάινεται ότι έκαναν παιδαγωγικό και νομίζουν ότι η εκπαίδευση τους ανήκει.Δεν μου λέτε ,εάν έρθει αυριο ο γιώργος και πει τα κόβω όλα και θα περνάτε μόνο με ασεπ τι θα κάνετε οι παιδαγωγοί;θα κλαίγεστε γιατί κάνετε μεταπτυχιακό και δεν επιασε τόπο; Δεν το ξέρετε ότι τα κριτήρια στην ελλάδα αλλάζουν συνέχεια γιατί υπάρχει αδιαφάνεια και αναξιοκρατία; Τι φωναζετε;όπως εμένα με έπιασε μια αλλαγη και αδικούμαι ετσι και εσας μεθαυριο μπορεί να σας πιάσει αλλη αλλαγή...Τροχός είναι και γυρίζει...