0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα ασφαλιστικά μέτρα θα κατατεθούν τη Δευτέρα. Το τι θα γίνει με τις προσλήψεις θα το αποφασίσει το δικαστήριο.
@ Arselupenμας στρεφεις ολους εναντιον σας...λυπαμαι...
...Οποτε αφηστε να γινουν οι διορισμοι ι μετα κανετε τα ασφαλιστικα μετρα και αν καποιοι απο τον ενιαιο διοριστικαν κακως συμφωνα με το δικαστηριο καλως εχει.. να φυγουν......
απλα περιμενα περισσοτερη κατανοηση...
Ξερετε τι λεω εγω παιδια...με καθε καλη διαθεση και κατανοηση..δεν το αφηνετε τουλαχιστον να διοριστουμε εμεις οι μονιμοι..και κανετε τα ασφαλιστικα μετρα μετα...δεν ειναι αμαρτια να περιμενουμε χωρις να φταιμε αδικα ?Οποτε αφηστε να γινουν οι διορισμοι ι μετα κανετε τα ασφαλιστικα μετρα και αν καποιοι απο τον ενιαιο διοριστικαν κακως συμφωνα με το δικαστηριο καλως εχει.. να φυγουν...Δεν υπαρχει λογος τετοια βιασυνης απο μερους σας.. και να στρεφεστε σε τελικη αναλυση κατα δικαιων και αδικων..
Παράθεση από: fortran στις Νοεμβρίου 05, 2009, 05:23:35 pmΞερετε τι λεω εγω παιδια...με καθε καλη διαθεση και κατανοηση..δεν το αφηνετε τουλαχιστον να διοριστουμε εμεις οι μονιμοι..και κανετε τα ασφαλιστικα μετρα μετα...δεν ειναι αμαρτια να περιμενουμε χωρις να φταιμε αδικα ?Οποτε αφηστε να γινουν οι διορισμοι ι μετα κανετε τα ασφαλιστικα μετρα και αν καποιοι απο τον ενιαιο διοριστικαν κακως συμφωνα με το δικαστηριο καλως εχει.. να φυγουν...Δεν υπαρχει λογος τετοια βιασυνης απο μερους σας.. και να στρεφεστε σε τελικη αναλυση κατα δικαιων και αδικων..Συγνώμη που στο λέω, αλλά αυτό που γράφεις είναι απίστευτα εγωϊστικό!!! Υ.Σ. : Εμείς στρεφόμαστε μόνο ενάντια στο ΥΠΕΠΘ
Η αληθεια ειναι οτι με αυτη την ιστορια των αλεξιπτωτιστων οι περισσοτεροι θα πρεπει να βρουν αλλη δουλεια να κανουν. Νομιζω οτι χρειαζεται λιγο σεβασμο το θεμα... Η Διαμαντοπουλου ειμαι σιγουρος οτι ξερει πολυ καλα τι πρεπει να κανει για να μην δημιουργηθει θεμα.
Παράθεση από: nfountou στις Νοεμβρίου 05, 2009, 06:55:08 pmΗ αληθεια ειναι οτι με αυτη την ιστορια των αλεξιπτωτιστων οι περισσοτεροι θα πρεπει να βρουν αλλη δουλεια να κανουν. Νομιζω οτι χρειαζεται λιγο σεβασμο το θεμα... Η Διαμαντοπουλου ειμαι σιγουρος οτι ξερει πολυ καλα τι πρεπει να κανει για να μην δημιουργηθει θεμα. Αποδεικνύεται δυστυχώς ότι η Διαμαντοπούλου συμφωνεί με τον Λυκουρέντζο και επαυξάνει : "προστίθεται ο κλάδος ΠΕ40 Ισπανικής Γλώσσας και από τον κλάδο ΠΕ19 Πληροφορικής Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων μόνον το Τμήμα Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς". Η λέξη "μόνον" δεν υπήρχε στη τροπολογία Λυκουρέντζου...