0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια ερώτηση έχω. Τόσο καιρό οργανωνόταν η πορεία που θα ακολουθήσει ο δικηγόρος. Αφού βγήκαν οι πίνακεσ διορισμών, δε θα κατατεθούν τα ασφαλιστικά μέτρα; Δε βλέπω κάποιο δικαστικό αγώνα... Κάποιος να μας ενημερώνει στο περίπου το τι γίνεται...
έχω δύο μεταπτυχιακά... proficiency και βαθμό πτυχίου 7,01 και κάθε χρόνο μυρίζω τα νύχια μου για να μαντέψω πια ΑΣΠΑΙΤΕ θα έχει την χαμηλότερη βάση κα πάντα πέφτω έξω!!! και σαν και εμένα υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι!!! γιατί? ας το κάνουν όπως τα ετήσια σεμινάρια ειδικής αγωγής και διαπολιτισμικής εκπαίδευσης που παίρνουν 1000-2000 άτομα!!!!
Παράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 05, 2009, 10:54:19 pmέχω δύο μεταπτυχιακά... proficiency και βαθμό πτυχίου 7,01 και κάθε χρόνο μυρίζω τα νύχια μου για να μαντέψω πια ΑΣΠΑΙΤΕ θα έχει την χαμηλότερη βάση κα πάντα πέφτω έξω!!! και σαν και εμένα υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι!!! γιατί? ας το κάνουν όπως τα ετήσια σεμινάρια ειδικής αγωγής και διαπολιτισμικής εκπαίδευσης που παίρνουν 1000-2000 άτομα!!!! φίλε anesto τι θέμα δεν είναι να πάρουν παραπάνω θέσεις στην ασπαίτε για να μπεις εσυ με πτυχίο του 7!γιατί μετά θα φωνάζει ο επόμενος που θα έχει πτυχίο 6,9.Το παιδαγωγικό θα μπορούσε να λυθεί!οποιος διορίζεται 1 χρόνο στην ασπαίτε και μετά στο σχολείο!αλλά δεν βολευει αυτο ,πρέπει να δουλεψει το σύστημα ,η κονόμα και οι φρούδες ελπίδες στους χιλιάδες συναδέλφους!
Ήδη τα συντάσσει; Α, καλά εγώ νόμιζα ότι θα έπρεπε ήδη να τα έχει καταθέσει. Ναι αλλα αυτά θα πρέπει να γίνονται λίγο πιο γρήγορα,τόσος κόσμος αγωνιά για το τι θα γίνει και πότε.
[από ότι ξέρω ο δικηγόρος ήδη συντάσσει τα ατομικά ασφαλιστικά μέτρα.... όποιος θέλει να συμμετάσχει στον αγώνα πρέπει να στείλει σήμερα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο δικηγόρο:
Παράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 06, 2009, 10:54:42 amΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ...... εγώ ξέρω προσωπικά ξέρω μια κοπέλα από θεσσαλονίκη που χάνει διορισμό!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ?? Τότε καλώς γίνονται... Τα ασφαλιστικά αυτά μέτρα θα διασφαλίσουν το δικαίωμα της κοπέλας στον διορισμό και αν τελικά δικαιωθεί θα διοριστεί κανονικά ΧΩΡΙΣ όμως να αρθεί ο διορισμός στον ΔΤΨΣ που της πήρε την θέση. Δηλαδή θα διοριστούν 81 τελικά...Έχω την αίσθηση (ας με διορθώσουν αυτοί που το έχουν ψάξει καλύτερα) ότι τα ασφαλιστικά μέτρα διασφαλίζουν ΑΤΟΜΙΚΑ δικαιώματα όσων θίγονται, και φυσικά ΜΟΝΟ αυτών που τα έχουν καταθέσει... Οπότε όποιος θίγεται (όπως η κοπέλα που αναφέρεις ή κάποιοι άλλοι που θα γίνονταν αναπληρωτές και δεν έγιναν) και δικαιωθεί, δικαιώνεται ατομικά και διορίζεται. Τα ασφαλιστικά μέτρα ΔΕΝ αρκούν για να πέσει η τροπολογία... Ο θόρυβος όμως που δημιουργείται μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να την ξαναθέσουν υπό εξέταση και να την καταργήσουν...
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ...... εγώ ξέρω προσωπικά ξέρω μια κοπέλα από θεσσαλονίκη που χάνει διορισμό!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ??
Ο πίνακας Αναπληρωτών μας καλούσε να κάνουμε αίτηση για να ενταχθούμε τον ιούνιο (περίπου αν θυμάμαι καλά). Στην εγκύκλιο εκείνη καθοριζόντουσαν και εκεί ποιες σχολές δίνουν επάρκεια και δεν υπήρχε το ΔΤΨΣ. Δε θα πρέπει να ισχύσει η τροπολογία του χρόνου;;; (Άλλη αίτηση για περιοχές αναπληρωτών θα έκανα π.χ. αν ήξερα ότι θα πέσω 30 θέσεις, θα έβαζα όλη την Ελλάδα π.χ. + δυσπρόσιτα...)Πώς αλλάζεις κύριε ΥΠΕΠΘ τώρα τους πίνακες για τους οποίους άλλα έλεγες στην εγκύκλιό σου τον Ιούνιο;;;;Αυτό δε θα πρέπει να το εξετάσει ο δικηγόρος; Να εφαρμοστεί δηλ. από του χρόνου και να γίνουν όλα τα δικαστήρια ενδιάμεσα...Τι λέτε και σεις;