0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε καταρχήν αυτο που λες για την Πρωτοβάθμια απομονώνοντας ένα κομμάτι απο ένα νόμο είναι τελείως λάθος...Δηλαδή λες ότι δεν θα παίρνουν ωρομίσθιους στα Ολοήμερα παρά μόνο απ το τμήμα μας??Ποιος νόμος το λέει αυτό??Γιατί τέτοια παραπληροφόρηση??Ποιος λέει ότι αν ανοίξουν θέσεις στα δημοτικά θα παίρνουν μόνο απ το τμήμα μας???Δεν ισχύει αυτό σε καμία περίπτωση.Όταν γίνονται διορισμοί δεν λεει συγκεκριμένα τμήμα λεει ΚΛΑΔΟ!!!Κλάδο ΠΕ19/20!!!!Χρησιμοιποιείται λέξεις όπως χυδαία,εμετικά, κατηγορείτε,βρίζετε και περιμένετε απαντήσεις???Εγώ δεν εκπροσωπω κανέναν ούτε σφυρίζω αδιάφορα!΄Το ύφος σας και η εμπάθεια που έχετε ξεπερνάει κάθε όριο....Επίσης επειδή κι εγώ πάω στα δημοτικά και βλέπω γονείς και μαθητές στο δρόμο και εργάζομαι σε σχολές δεν είδα κανέναν να μου κάνει επίθεση ή να με βρίζει,μόνο εδώ το βλέπω,ούτε απο γονείς ούτε απο συναδέλφους!Για τις καθυστερήσεις στα σχολεία δεν φταίει το ΔΤΨΣ και το ξέρετε πολύ καλά αυτό οπότε μην δημιουργείται τέτοιο κλίμα!!!Συνάδελφε δεν είμαι ούτε πρόεδρος του συλλόγου,αλλά οι ερωτήσεις σου είναι ειρωνικές και δείχνουν εμπάθεια.Εσύ μιλάς με ΑΣΕ
Συνάδελφε καταρχήν αυτο που λες για την Πρωτοβάθμια απομονώνοντας ένα κομμάτι απο ένα νόμο είναι τελείως λάθος...Δηλαδή λες ότι δεν θα παίρνουν ωρομίσθιους στα Ολοήμερα παρά μόνο απ το τμήμα μας??Ποιος νόμος το λέει αυτό??Γιατί τέτοια παραπληροφόρηση??Ποιος λέει ότι αν ανοίξουν θέσεις στα δημοτικά θα παίρνουν μόνο απ το τμήμα μας???Δεν ισχύει αυτό σε καμία περίπτωση.Όταν γίνονται διορισμοί δεν λεει συγκεκριμένα τμήμα λεει ΚΛΑΔΟ!!!Κλάδο ΠΕ19/20!!!!
Χρησιμοιποιείται λέξεις όπως χυδαία,εμετικά, κατηγορείτε,βρίζετε και περιμένετε απαντήσεις???
Εγώ δεν εκπροσωπω κανέναν ούτε σφυρίζω αδιάφορα!΄Το ύφος σας και η εμπάθεια που έχετε ξεπερνάει κάθε όριο....
Δεν βλέπω να απαντά κανείς από το σύλλογο αποφοίτων. Πρόεδρος, αντιπρόεδρος, γραμματέας, ταμίας, μέλη; Που εξαφανίστηκαν όλοι; Dimpas σαν παλιό μέλος του συλλόγου, αν σου είναι εύκολο, πες τους να απαντήσουν. Ή στο pde ώστε να δούμε όλοι τις απαντήσεις τους, ή στους εκπροσώπους μας.Γιατί συνάδελφοι των Ψηφιακών Συστημάτων το κλίμα είναι εκρηκτικό. Τώρα μπορείτε να το μαζέψετε. Μετά όχι. Μετά θα αρχίσουν καταλήψεις και κινητοποιήσεις.Γιατί συνάδελφοι θα βρεθούν πολλοί να σας κατηγορήσουν. Δεν θα σας λένε αποφοίτους Πληροφορικής. Αλλά αποφοίτους της σχολής Αντρέα Λυκουρεντζου. Γιατί συνάδελφοι η κοινωνία μας πλέον δεν ανέχεται τέτοιες αδικίες. Γιατί συνάδελφοι θα πολωθούν τόσο πολύ τα πράγματα που θα χρειάζεστε συνοδεία περιπολικών και ΜΑΤ για να πάτε στα σχολεία. Και δεν θα κινδυνεύετε από εμάς. Αλλά από τους γονείς.
Καλημέρα ! Ο σύλλογος όπως γνωρίζεις είναι ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ έχει μία ΥΠΟΣΤΑΣΗ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να απαντά σε εσένα προσωπικά και σε κάθε ανώνυμο που μιλάει πίσω απο ένα ψευδώνυμο σε ένα forum ! Αν έχετε κάποιο σύλλογο , ή κάποιο νόμιμο πρόσωπο εκπροσώπησης μπορείς να στείλεις μια επώνυμη ερώτηση και να πάρεις μια επώνυμη απάντηση ! Καλώς η κακώς έτσι λειτουργεί το σύστημα , ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ . . . Το site το γνωρίζεις δεν έχει παρά να απευθύνεις Απο το site Και πίσω απο Ψευδώνυμο ΔΕΝ ΘΑ καταφέρεις τίποτα !Ελπίσω να σε κάλυψα
Γιάυτό λοιπόν δικαιολογήστε , έστω στο ελάχιστο, κάποιες "τραβηγμένες" αντιδράσεις.
Η περιπτωσή μας, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταια αρπαχτή είναι στην εκπαίδευση...Ξερετε τι λεει ο κόσμος έξω;Μαγκιά τους, αυτή είναι η Ελλάδα, επιβραβευει το κονέ...Αφού κάποιοι απαξίωσαν τον κλάδο μας τώρα ήρθαν με λάθος τρόπο να τον ξεκαθαρίσουν...Με την ίδια ευκολία που το υπουργείο ανοίγει σχολές με 4 μαθήματα πληροφορικής και μοιράζει πτυχία, με την ίδια ευκολία έρχεται ένα πρωί και τους πετάει έξω...