0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή κουράστηκα να σας ακούω να λέτε ανακρίβειες αποφάσισα και εγώ να γράψω τη γνώμη μου:Μονάχα οι απόφοιτη ΤΔΨΣ του Πανεπιστημίου Πειραιά στα δημοτικά... κανένας άλλος "κατσαβιδάκιας" στα δημοτικά..... ούτε άλλοι τεχνολόγοι στα δημοτικά.... έξω τα ΤΕΙ από την εκπαίδευση γενικά..... να πάψουν οι τεχνικές ειδικότητες να κάνουν ακατάλληλο μάθημα στα ευαίσθητα βλαστάρια των δημοτικών μας...... και αν στο μέλλον γίνουν διορισμοί στα δημοτικά ούτε ένας τεχνολόγος να δηλητηριάζει τα βλαστάρια μας!!! Η Ελλάδα πρέπει να προστατεύσει τα τρυφερά βλαστάρια της από ακατάλληλους εκπαιδευτικούς... ακόμα και οι απόφοιτοι ΑΣΠΑΙΤΕ είναι ακατάλληλοι για τα δημοτικά.... οι τελευταίοι μόνο στην
Παράθεση από: paidagogosPE19 στις Νοεμβρίου 23, 2009, 08:46:04 amΕπειδή κουράστηκα να σας ακούω να λέτε ανακρίβειες αποφάσισα και εγώ να γράψω τη γνώμη μου:Μονάχα οι απόφοιτη ΤΔΨΣ του Πανεπιστημίου Πειραιά στα δημοτικά... κανένας άλλος "κατσαβιδάκιας" στα δημοτικά..... ούτε άλλοι τεχνολόγοι στα δημοτικά.... έξω τα ΤΕΙ από την εκπαίδευση γενικά..... να πάψουν οι τεχνικές ειδικότητες να κάνουν ακατάλληλο μάθημα στα ευαίσθητα βλαστάρια των δημοτικών μας...... και αν στο μέλλον γίνουν διορισμοί στα δημοτικά ούτε ένας τεχνολόγος να δηλητηριάζει τα βλαστάρια μας!!! Η Ελλάδα πρέπει να προστατεύσει τα τρυφερά βλαστάρια της από ακατάλληλους εκπαιδευτικούς... ακόμα και οι απόφοιτοι ΑΣΠΑΙΤΕ είναι ακατάλληλοι για τα δημοτικά.... οι τελευταίοι μόνο στην
@paidagogosPE19Kai pou emathes esy re file na didaskeis me paidagwgiki prosegisi to word kai to excel ?Ante giati kai i ilithiotita exei ta oria tis....
Επειδή κουράστηκα να σας ακούω να λέτε ανακρίβειες αποφάσισα και εγώ να γράψω τη γνώμη μου:Μονάχα οι απόφοιτη ΔΤΨΣ.......
Παράθεση από: paidagogosPE19 στις Νοεμβρίου 23, 2009, 08:46:04 amΕπειδή κουράστηκα να σας ακούω να λέτε ανακρίβειες αποφάσισα και εγώ να γράψω τη γνώμη μου:Μονάχα οι απόφοιτη ΔΤΨΣ....... Φίλος....Για ποια απόφοιτη μας λες???Δώσε στοιχεία για την κοπέλα ρε συ
ααααα και κάτι ακόμα που το σκέφτηκα μόλις τώρα: Εμείς οι απόφοιτοι Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων ακόμα και αν δίνουμε ΑΣΕΠ, ακόμα και αν δε γράφουμε καλά, λόγω του ότι έχουμε το απόλυτο προσόν θα προηγούμαστε έναντι όλων .... και σαν δυσεύρετοι θα διοριζόμαστε έναντι όλων ακόμα και των επιτυχόντων!!!! αχ γιατί να είμαστε τόσο δυσεύρετοι γιατί να μη μπορούμε να γεμίσουμε τα σχολεία με ΔΤΨΣ
Παράθεση από: paidagogosPE19 στις Νοεμβρίου 23, 2009, 11:06:23 amααααα και κάτι ακόμα που το σκέφτηκα μόλις τώρα: Εμείς οι απόφοιτοι Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων ακόμα και αν δίνουμε ΑΣΕΠ, ακόμα και αν δε γράφουμε καλά, λόγω του ότι έχουμε το απόλυτο προσόν θα προηγούμαστε έναντι όλων .... και σαν δυσεύρετοι θα διοριζόμαστε έναντι όλων ακόμα και των επιτυχόντων!!!! αχ γιατί να είμαστε τόσο δυσεύρετοι γιατί να μη μπορούμε να γεμίσουμε τα σχολεία με ΔΤΨΣ Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή
Εμείς οι απόφοιτοι Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων ακόμα και αν δίνουμε ΑΣΕΠ, ακόμα και αν δε γράφουμε καλά, λόγω του ότι έχουμε το απόλυτο προσόν θα προηγούμαστε έναντι όλων .... και σαν δυσεύρετοι θα διοριζόμαστε έναντι όλων ακόμα και των επιτυχόντων!!!!
άρε τεχνολόγε..... δε βάζουμε τα παιδάκια δημοτικού να κάνουν εφαρμογές office ..... αλλά για εσένα αυτά είναι ψιλά γράμματα!!!!!και για όλους τους άσχετους τεχνολόγους ορίστε και το πρόγραμμα νέων τεχνολογιών στα ολοήμερα.... πριν δηληρηριάσουν με άσχετα πράγματα τα βλαστάρια μας:
http://www.e-stylianou.gr/docs/programma_spoydon_oloimeroy[1].pdf
Πληκτρολογηση απλου κειμενου
Απλη μορφοποιηση κειμενου
Ενσωματωση εικονας σε κειμενο
ΑΡΕ μόνο εμείς, μόνο εμείς στα δημοτικά!!! κανένας άλλος!!! άντε και δάσκαλοι με πιστοποίηση στους υπολογιστές
Ειπε οτι.....Παράθεσηάρε τεχνολόγε..... δε βάζουμε τα παιδάκια δημοτικού να κάνουν εφαρμογές office ..... αλλά για εσένα αυτά είναι ψιλά γράμματα!!!!!και για όλους τους άσχετους τεχνολόγους ορίστε και το πρόγραμμα νέων τεχνολογιών στα ολοήμερα.... πριν δηληρηριάσουν με άσχετα πράγματα τα βλαστάρια μας:Και εδωσε το λινκΠαράθεσηhttp://www.e-stylianou.gr/docs/programma_spoydon_oloimeroy[1].pdfπου στην σελιδα 13 αναφερειΠαράθεσηΠληκτρολογηση απλου κειμενουΠαράθεσηΑπλη μορφοποιηση κειμενουΠαράθεσηΕνσωματωση εικονας σε κειμενοΑνορθογραφε αυτο μου μοιαζει για το Word......Εκτος αν εσυ μπορεις να το κανεις και με το wordpad.... ΠαράθεσηΑΡΕ μόνο εμείς, μόνο εμείς στα δημοτικά!!! κανένας άλλος!!! άντε και δάσκαλοι με πιστοποίηση στους υπολογιστές Αρε παιδαγωγε να ξερες και την υλη καλα θα ηταν.Αλλα παλι εμεις οι τεχνολογοι θα σε ενημερωσουμε για το τι πρεπει να κανεις και πως θα το κανεις. Μη πινετε νερο απο την σχολη του ΔΤΨΣ.Προκαλει σημαντικες βλαβες στην υγεια.....