0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Οκτωβρίου 11, 2009, 08:18:24 pmΠαράθεση από: paraxenos στις Οκτωβρίου 11, 2009, 08:11:35 pmDon QuixoteΔεν είπα ότι διαφωνώ σε όλα ,διαφωνώ με το (απόλυτο) κάποιων. Και έκανα μια διαπίστωση.(φτώχεια- γκρίνια) Σας θυμίζω ότι το θέμα ξεκίνησε ως –Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???.Και κατέληξε (εκτός κάποιων προτάσεων) σε (σύγκρουση)πρωτοβάθμιας δευτεροβάθμιας.Η προτάσεις δε θα ήταν καλύτερα όλοι να της απευθύνουν στα συνδικαλιστικά όργανα,(εμείς τα επιλέγουμε, δικά μας κατασκευάσματα είναι) η όπου αλλού για να (ωριμάζουν) και να υλοποιηθούν επιτέλους και στην χώρα μας;;;;Παραξενε για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ.... και υπομονη πε παραξενε μη μου την λες ετσι αχρωμος δεν ειναι κοκκινος ομως ναι λυπαμαι αν σε χαλασα αχρωμο ειναι το χαος και εγω εχω αιμα στις φλεβες μουΑν ο ήλιος σου είναι άχρωμος, ΝΑΙ είμαι μαζί σου
Παράθεση από: paraxenos στις Οκτωβρίου 11, 2009, 08:11:35 pmDon QuixoteΔεν είπα ότι διαφωνώ σε όλα ,διαφωνώ με το (απόλυτο) κάποιων. Και έκανα μια διαπίστωση.(φτώχεια- γκρίνια) Σας θυμίζω ότι το θέμα ξεκίνησε ως –Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???.Και κατέληξε (εκτός κάποιων προτάσεων) σε (σύγκρουση)πρωτοβάθμιας δευτεροβάθμιας.Η προτάσεις δε θα ήταν καλύτερα όλοι να της απευθύνουν στα συνδικαλιστικά όργανα,(εμείς τα επιλέγουμε, δικά μας κατασκευάσματα είναι) η όπου αλλού για να (ωριμάζουν) και να υλοποιηθούν επιτέλους και στην χώρα μας;;;;Παραξενε για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ.... και υπομονη πε παραξενε μη μου την λες ετσι αχρωμος δεν ειναι κοκκινος ομως ναι λυπαμαι αν σε χαλασα αχρωμο ειναι το χαος και εγω εχω αιμα στις φλεβες μου
Don QuixoteΔεν είπα ότι διαφωνώ σε όλα ,διαφωνώ με το (απόλυτο) κάποιων. Και έκανα μια διαπίστωση.(φτώχεια- γκρίνια) Σας θυμίζω ότι το θέμα ξεκίνησε ως –Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???.Και κατέληξε (εκτός κάποιων προτάσεων) σε (σύγκρουση)πρωτοβάθμιας δευτεροβάθμιας.Η προτάσεις δε θα ήταν καλύτερα όλοι να της απευθύνουν στα συνδικαλιστικά όργανα,(εμείς τα επιλέγουμε, δικά μας κατασκευάσματα είναι) η όπου αλλού για να (ωριμάζουν) και να υλοποιηθούν επιτέλους και στην χώρα μας;;;;
Παράθεση από: paraxenos στις Οκτωβρίου 11, 2009, 09:43:19 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Οκτωβρίου 11, 2009, 08:18:24 pmΠαράθεση από: paraxenos στις Οκτωβρίου 11, 2009, 08:11:35 pmDon QuixoteΔεν είπα ότι διαφωνώ σε όλα ,διαφωνώ με το (απόλυτο) κάποιων. Και έκανα μια διαπίστωση.(φτώχεια- γκρίνια) Σας θυμίζω ότι το θέμα ξεκίνησε ως –Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???.Και κατέληξε (εκτός κάποιων προτάσεων) σε (σύγκρουση)πρωτοβάθμιας δευτεροβάθμιας.Η προτάσεις δε θα ήταν καλύτερα όλοι να της απευθύνουν στα συνδικαλιστικά όργανα,(εμείς τα επιλέγουμε, δικά μας κατασκευάσματα είναι) η όπου αλλού για να (ωριμάζουν) και να υλοποιηθούν επιτέλους και στην χώρα μας;;;;Παραξενε για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ.... και υπομονη πε παραξενε μη μου την λες ετσι αχρωμος δεν ειναι κοκκινος ομως ναι λυπαμαι αν σε χαλασα αχρωμο ειναι το χαος και εγω εχω αιμα στις φλεβες μουΑν ο ήλιος σου είναι άχρωμος, ΝΑΙ είμαι μαζί σου
[
Και όταν λεω κατι το εννοώ οκξερω ξερω ο λογος σου ειναι βαρυς σαν ιστορια
Παράθεση από: semeli ΠΕ02 στις Οκτωβρίου 11, 2009, 06:14:13 pmΣυμφωνώ απόλυτα...Τρομακτικά τα κενά των παιδιών της Α΄ Γυμνασίου...Γενικά έχεις δίκιο, σε όλα.Όπως τρομακτικά τα κενά των παιδιών στην Α΄Λυκείου…..Και αν δεν υπήρχαν τα φροντιστήρια (δυστυχώς υπάρχουν) θα ήταν τρομακτικά και τα αποτελέσματα στην 3βάθμια εκπαίδευση.Προσπάθησα να διαβάσω όλες τις τοποθετήσεις –απόψεις.Και έχω να πω.Όπου φτώχια και Γκρίνια.Αν όλοι είχαν την δουλειά τους το θέμα θα ήταν ανύπαρκτοΚαι δεν θα είχε τεθεί στο φόρουμ.Η κάνω λάθος;;;;;;;;;
Συμφωνώ απόλυτα...Τρομακτικά τα κενά των παιδιών της Α΄ Γυμνασίου...Γενικά έχεις δίκιο, σε όλα.
βρε παιδια, καλησπερα,το θεμα δεν ειναι να πλακωνομαστε μεταξυ μας αφου ουτως η αλλως αν καλεσουν φιλολογους στο δημοτικο θα παμε δεν εχουμε την δυνατοτητα/πολυτελεια να αρνηθουμε.Το θεμα ειναι να αλλαξει ριζικα το συστημα Εγω τελειωσα το σχολειο στη γερμανια στο δημοτικο ειχαμε ξεχωριστο δασκαλο για καθε μαθημα δεν ηταν οπως το ελληνικο σχολειο ενας για ολα.Πρεπει να ξαναφιαχτει το εκπαιδευτικο απο την αρχη και βλεποντας ολες τις παραμετρους και προβληματα.Κακως τσακωνεστε ολοι εκπαιδευτικοι ειμαστε ...
Παράθεση από: paraxenos στις Οκτωβρίου 11, 2009, 07:04:17 pmΠαράθεση από: semeli ΠΕ02 στις Οκτωβρίου 11, 2009, 06:14:13 pmΣυμφωνώ απόλυτα...Τρομακτικά τα κενά των παιδιών της Α΄ Γυμνασίου...Γενικά έχεις δίκιο, σε όλα.Όπως τρομακτικά τα κενά των παιδιών στην Α΄Λυκείου…..Και αν δεν υπήρχαν τα φροντιστήρια (δυστυχώς υπάρχουν) θα ήταν τρομακτικά και τα αποτελέσματα στην 3βάθμια εκπαίδευση.Προσπάθησα να διαβάσω όλες τις τοποθετήσεις –απόψεις.Και έχω να πω.Όπου φτώχια και Γκρίνια.Αν όλοι είχαν την δουλειά τους το θέμα θα ήταν ανύπαρκτοΚαι δεν θα είχε τεθεί στο φόρουμ.Η κάνω λάθος;;;;;;;;; ειναι προσβλητικο το σχολιο σου οτι μας δερνει η φτωχια κ γκρινιαζουμε...εισαι δασκαλος κ μιλας με αυτο το υφακι? ??
...Συμφωνώ και με τον παράξενο.Αν είχαμε όλοι δουλειές,amaly,δε θα κλαιγόταν κανείς τώρα ούτε θα αλληλοκατηγοριόμασταν.Μη σας πειράζουν αυτά που λέμε,όπως τα λέμε.Είναι μια πραγματικότητα,ας μας πειράζει καλύτερα το γεγονός ότι τη βιώνουμε παρά ο λόγος με τον οποίο την εκφράζουμε.