*

Αποστολέας Θέμα: Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???  (Αναγνώστηκε 93806 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Απ: Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???
« Απάντηση #154 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 04:54:52 pm »
καθηγητη μαθηματικων του τει,

Δεν υπάρχει ΤΕΙ Μαθηματικών

Δεν είπε ότι ο καθηγητής σπούδασε σε ΤΕΙ, αλλά ότι (μάλλον) δίδασκε σε ΤΕΙ :)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:15:10 »

Αποσυνδεδεμένος Don Quixote

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 05:04:15 pm »
μαλλον μπερδεψατε τις γνωσεις με τη διδασκαλια. δε σημαινει οτι οποιος ξερει κατι μπορει κ το διδασκει. ξερω εγω πχ τα ελληνικα ,ειναι ευκολο να τα διδαξω σε εναν ξενο κιολας; προσωπικα οταν στο λυκειο ειχαμε ενα καθηγητη μαθηματικων του τει, σταματησαν να μου αρεσουν τα μαθηματικα κ ο λογος ηταν ο τροπος και η ταχυτητα με την οποια τα διδασκε. δεν ηξερε να μιλαει σε 16χρονα..αλλα σε 20χρονα.ειναι διαφορετικο

@kathyk ο μαθηματικός που μπορεί να κάνει μαθηματικά σε μαθητή της πρώτης γυμνάσιου, δεν μπορεί να κάνει και σε μαθητή της έκτης δημοτικού; Μπορώ να σου πω πολλά παραδείγματα που ο συγκεκριμένος μαθηματικός (που δεν σου αρεσε) θα ήταν καλύτερος από συγκεκριμένους δασκάλους που κάνουν μαθηματικά. Γιατί ενώ μπορεί να τα έλεγε γρήγορα, θα τα έλεγε τουλάχιστον σωστά. Εξάλλου αν δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο «ακροατήριο» του, ούτε οι φοιτητές των ΤΕΙ θα ήταν ευχαριστημένοι μαζί του. Γιατί κάθε φορά οι ανάγκες ενός τμήματος (και ανάλογα με απρόβλεπτες συνθήκες) είναι διαφορετικές. Οπότε ο συγκεκριμένος και παιδαγωγικά να πέρναγε, θα γινόταν ένας «κακός» δάσκαλος.

Δεν είμαστε αγριάνθρωποι συνάδελφοι δάσκαλοι. Δεν ξέρω γιατί έχετε αυτήν την εντύπωση για εμάς. Και εμείς έχουμε παιδιά, ανίψια, ξαδέλφια μικρότερα. Δεν έχουμε σκοπό να τα «φάμε» τα παιδιά. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε στις μεγάλες τάξεις του δημοτικού. Εκτός αν θεωρείτε ότι η πρωτοβάθμια εκπαίδευση δεν χρειάζεται αλλαγές. Λειτουργεί άψογα.

Επίσης kathyk δεν μας είπες την άποψη σου για την επιστολή της ΔΟΕ. Μήπως αν κάνουν γυμναστική, χορό, πληροφορική, θέατρο, ζωγραφική οι δάσκαλοι αντί για τις ειδικότητες... Τα παιδιά θα τα αγαπήσουν αυτά τα μαθήματα;

Γιατί αν τα κάνουμε εμείς οι αγριάνθρωποι μάλλον θα έχουν την κατάληξη που είχες και εσύ με τον μαθηματικό σου. Θα σταματήσουν να τους αρέσουν αυτά τα μαθήματα.

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 07:35:31 pm »
  Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα με ενόχλησε κάπως αυτό με τις ειδικότητες που πρότεινε ο ΔΟΕ κι ο ισόβιος  ::) ::) πρόεδρός της. Το μόνο που θα μπορούσα κάπως να δεχτώ είναι συνάδελφοι δάσκαλοι που έχουν κάποιο μεταπτυχιακό σχετικό π.χ. με θέατρο, με υπολογιστές κ.λ.π. ίσως να μπορούσαν να διεκδικήσουν κάποια θέση στα δημοτικά με α υτή τους την ιδιότητα.

Κατά τα λοιπά τα χουμε πει και για την κατσίκα και για το γκαζόν. Ασχοληθείτε με το ολοήμερα καλύτερα και την μείωση του αριθμού των παιδιών, πιο αποτελεσματικά θα είναι και λιγότερο αντισυναδελφικά.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 07:39:12 pm »

τότε το παραδειγμα της ήταν ατυχές . . .

Κι εγώ λοιπόν με τη σειρα μου στη Φυσική και στη Χημεία ήμουν τσακάλι! Όταν όμως στη α Λυκείου άλλαξα καθηγητή , ο οποίος αν και νέος και πολύ πολύ πολύ πολύ όμορφος (χωρίς πλάκα είχε απίστευτη φυσική ομορφιά κ χωρίς να την  επιδεικνύει δηλ. όχι ψώνιο) , τότε οι επιδόσεις μου πιάσαν τον κατήφορο! Δεν σας κρύβω πώς αισθανόμουν απαίσια και ένα απίστευτο μηδενικό! Ο άνθρωπος απλά δεν είχε μεταδοτικότητα .Οι μαθητές του 19 μια χαρά τον παρακολουθούσαν εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα!

Το ίδιο ισχύει και στην Α-
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:15:10 »

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 07:49:23 pm »
Μα προφανώς.. θυμάμαι είχαμε κάτι καθηγητές στο παν/μιο, ΜΗΔΕΝ μεταδοτικότητα (και καμιά φορά μηδέν και οι γνώσεις τους...). Παντού υπάρχουν καλοί και κακοί στη δουλειά τους.. τα πάντα ακολουθούν γκαουσιανή κατανομή (για όσους γνωρίζουν ;) )
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 07:51:49 pm »
Μα προφανώς.. θυμάμαι είχαμε κάτι καθηγητές στο παν/μιο, ΜΗΔΕΝ μεταδοτικότητα (και καμιά φορά μηδέν και οι γνώσεις τους...). Παντού υπάρχουν καλοί και κακοί στη δουλειά τους.. τα πάντα ακολουθούν γκαουσιανή κατανομή (για όσους γνωρίζουν ;) )

Καλά ας μη μιλήσω για καθηγητές Πανεπιστημίου...
κάτι τέτοιοι μαγαρίζουν τα πτυχία!

{sorry που βγήκαμε λίγο εκτός θέματος}
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 09:55:13 pm »
βρε παιδια, καλησπερα,το θεμα δεν ειναι να πλακωνομαστε μεταξυ μας αφου ουτως η αλλως αν καλεσουν φιλολογους στο δημοτικο θα παμε δεν εχουμε την δυνατοτητα/πολυτελεια να αρνηθουμε.Το θεμα ειναι να αλλαξει ριζικα το συστημα Εγω τελειωσα το σχολειο στη γερμανια στο δημοτικο ειχαμε ξεχωριστο δασκαλο για καθε μαθημα δεν ηταν οπως το ελληνικο σχολειο ενας για ολα.Πρεπει να ξαναφιαχτει το εκπαιδευτικο απο την αρχη και βλεποντας ολες τις παραμετρους και προβληματα.Κακως τσακωνεστε ολοι εκπαιδευτικοι ειμαστε ...

Συμφωνώ απόλυτα!Το ίδιο κάνατε ρε συνάδελφοι και με τους τρίτεκνους...Τι κακία είναι αυτή??Κόντρες μεταξύ μας??Δε λέει!
Τη συναδελφική αλληλεγγύη μου μέσα δηλαδή...
Πες τα Αναστασία,γιατί όποτε τα είπα σε άλλο θέμα δεν απαντούσε κανείς..Αλλά εδώ δεν είμαστε για να χαιδεύουμε αυτιά,αλλά για να λέμε αλήθειες.

Συμφωνώ και με τον παράξενο.Αν είχαμε όλοι δουλειές,amaly,δε θα κλαιγόταν κανείς τώρα ούτε θα αλληλοκατηγοριόμασταν.Μη σας πειράζουν αυτά που λέμε,όπως τα λέμε.Είναι μια πραγματικότητα,ας μας πειράζει καλύτερα το γεγονός ότι τη βιώνουμε παρά ο λόγος με τον οποίο την εκφράζουμε.

η αληθεια ειναι οτι εχετε ξεφυγει καποιοι δασκαλοι .επειδη σας διοριζουν απο το σωρο υποτιματε τους καθηγητες που διοριζονται με την αξια τους μεσω 3,4,5, ασεπ σε βαθος χρονου...τι εννοοεις λετε αληθειες ? δεν υπαρχει αντικειμενικη αληθεια...εδω ο καθενας λεει την αποψη του...πολλοι δασκαλοι βγαζετε κακια οταν ακουτε προτασεις για εκπαιδευτικη μεταρρυθμιση που θα βοηθουσε καποιους κλαδους να ξεμπλοκαρουν...ειτε το θελετε ειτε οχι κατι θα γινει κ για εμας...
οσο για το φτωχια και γκρινια :     Η υλικη φτωχεια θεραπευεται ευκολα, η φτωχεια της ψυχης ομως, ποτε" ΜΟΝΤΑΙΝ" ;)

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 10:12:54 pm »
[[/quote]

[/quote]

[/quote]

αυτο εννοω,οτι διδασκε σε τει,ξερω οτι δεν ειναι τει το μαθηματικο!

[

@kathyk ο μαθηματικός που μπορεί να κάνει μαθηματικά σε μαθητή της πρώτης γυμνάσιου, δεν μπορεί να κάνει και σε μαθητή της έκτης δημοτικού; Μπορώ να σου πω πολλά παραδείγματα που ο συγκεκριμένος μαθηματικός (που δεν σου αρεσε) θα ήταν καλύτερος από συγκεκριμένους δασκάλους που κάνουν μαθηματικά. Γιατί ενώ μπορεί να τα έλεγε γρήγορα, θα τα έλεγε τουλάχιστον σωστά. Εξάλλου αν δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο «ακροατήριο» του, ούτε οι φοιτητές των ΤΕΙ θα ήταν ευχαριστημένοι μαζί του. Γιατί κάθε φορά οι ανάγκες ενός τμήματος (και ανάλογα με απρόβλεπτες συνθήκες) είναι διαφορετικές. Οπότε ο συγκεκριμένος και παιδαγωγικά να πέρναγε, θα γινόταν ένας «κακός» δάσκαλος.

[/quote]

αν παρουμε τις ταξεις που "συνορευουν"τοτε δεν σταματαει ποτε η διαδοχη σειρα. επαναλαμβανω οτι υεωρω διαφορετικο πρεγμα την γνωση απο τη διδασκαλια.
και τι σημαινει θα τα ελεγε τουλαχιστον σωστα; δηλ σωστα μαθηματικα για παιδια δημοτικου ξερουν μονο οι μαθηματικοι;
δε νομιζω οτι το ακροατηριο πρεπει να προσαρμοστει στον εκπαιδευτικο αλλα ο εκπαιδευτικος στο ακροατηριο. εννοειται οτι εισαι μια σκαλα πανω στη δυδκολια για να ακολουθησει το παιδι αλλα οχι 10 επιπεδα πανω. φανταζεσαι να μιλουσα στο νηπιαγωγειο για ενα φυσικο φαινομενο με ορους επιστημονικους;

πιστευω να καταλαβες τωρα τι εννοουσα..

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 10:16:16 pm »
[

[/quote]

[/quote]

αυτο εννοω,οτι διδασκε σε τει,ξερω οτι δεν ειναι τει το μαθηματικο!

[

[/quote]

αν παρουμε τις ταξεις που "συνορευουν"τοτε δεν σταματαει ποτε η διαδοχη σειρα. επαναλαμβανω οτι θεωρω διαφορετικο πραγμα την γνωση απο τη διδασκαλια.
και τι σημαινει θα τα ελεγε τουλαχιστον σωστα; δηλ σωστα μαθηματικα για παιδια δημοτικου ξερουν μονο οι μαθηματικοι;
δε νομιζω οτι το ακροατηριο πρεπει να προσαρμοστει στον εκπαιδευτικο αλλα ο εκπαιδευτικος στο ακροατηριο. εννοειται οτι εισαι μια σκαλα πανω στη δυδκολια για να ακολουθησει το παιδι αλλα οχι 10 επιπεδα πανω. φανταζεσαι να μιλουσα στο νηπιαγωγειο για ενα φυσικο φαινομενο με ορους επιστημονικους;

πιστευω να καταλαβες τωρα τι εννοουσα..
[/quote]

Αποσυνδεδεμένος Don Quixote

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 10:26:52 pm »

Παράθεση
αν παρουμε τις ταξεις που "συνορευουν"τοτε δεν σταματαει ποτε η διαδοχη σειρα. επαναλαμβανω οτι υεωρω διαφορετικο πρεγμα την γνωση απο τη διδασκαλια.

Δεν κατάλαβα τίποτα. Μπορείς να επαναλάβεις; Και εννοείται ότι ο εκπαιδευτικός πρεπει να προσαρμόζεται στο ακροατήριο του. Και όχι το αντίθετο. Αυτό είπα εξάλλου.

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 10:46:45 pm »
Don Quixote
Προφανώς οι ωρομίσθιοι δεν έχετε εκπροσώπηση στο συνέδριο της ΔΟΕ για αυτό και δεν κατάλαβες το πνεύμα της ανακοίνωσης.
Η πρόταση είναι να συσταθούν οργανικές θέσεις ειδικοτήτων σε κάποια σχολεία.
Παραθέτω ακριβώς: "Οι συνάδελφοι των ειδικών μαθημάτων να έχουν αποδεδειγμένη παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια στη διδασκαλία μικρών μαθητών και να αποτελούν μέρος του προσωπικού του σχολείου. Υπάρχει, άλλωστε, σχετική θέση της ΔΟΕ για ίδρυση νέων οργανικών θέσεων σε ομάδες σχολείων."
Εφόσον έχεις δουλέψει σε Ολοήμερα κατανοείς ότι το παραπάνω μπορεί να γίνει στις πρωτεύουσες των νομών και στις πόλεις. Επειδή Δημοτικά όμως δεν έχει μόνο η Αθήνα αλλά και το πιο μικρό χωριό, δεν μπορεί να διορίσει ειδικότητες παντού. Σε αυτά τα σχολεία ζητά η ΔΟΕ να αναλάβουν τις ώρες αυτές οι δάσκαλοι, που ούτως ή άλλως κάνουν αυτά τα μαθήματα στο πρωινό πρόγραμμα. Φαντάσου ότι στην επαρχία που πρωτοδιορίστηκα ο πληροφορικός (δάνειο από τη δευτεροβάθμια) για να συμπληρώσει 24 ώρες έτρεχε σε δυο διαφορετικά χωριά και τρεις μέρες στην πόλη στο γραφείο.
Προς θεού, μη με χαρακτηρίσεις υπερασπίστρια του Μπράτη, διότι πρώτη θα σου πω πόσο απογοητευμένη είμαι από το προεδρείο του συνδικαλιστικού μου οργάνου και το πόσο εύκολα "πούλησαν" τις απεργίες του 2006.

Δεν ξέρω σε τι Δημοτικά διδάξατε ή τι δασκάλους έχετε συναντήσει και έχετε καταλήξει οι περισσότεροι στα συμπεράσματά σας. Προφανώς για το Δημοτικό Σχολείο δεν ισχύει το γνωστό ...σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματιές. Μόνο κακοί δάσκαλοι υπάρχουν!
Είναι αστείο, όπως και το επιχείρημα για τα τεράστια κενά με τα οποία φτάνουν τα παιδιά στην Α Γυμνασίου. Χρόνια το ακούω, το έχω βιώσει και ως μαθήτρια αλλά όταν έγινα δασκάλα κατάλαβα ότι δεν υπάρχει επαφή μεταξύ πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας.
Ύλη που στην Α Γυμνασίου οι φιλόλογοι τη θεωρούσαν διδαγμένη, στην πραγματικότητα δεν διδασκόταν ποτέ στο Δημοτικό. Με τα νέα αναλυτικά προγράμματα το χάσμα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Δουλεύω σε μεγάλες τάξεις και διαρκώς έχω πάνω από το κεφάλι μου διπλό άγχος, να βγάλω την ύλη μου αλλά και να τα προετοιμάσω για το γυμνάσιο και δεν είμαι η μοναδική. Όλοι οι δάσκαλοι που συνεργαστεί το ίδιο κάνουν.

https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Αποσυνδεδεμένος δασκαλίτσα

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 11:11:27 pm »
βρε παιδια, καλησπερα,το θεμα δεν ειναι να πλακωνομαστε μεταξυ μας αφου ουτως η αλλως αν καλεσουν φιλολογους στο δημοτικο θα παμε δεν εχουμε την δυνατοτητα/πολυτελεια να αρνηθουμε.Το θεμα ειναι να αλλαξει ριζικα το συστημα Εγω τελειωσα το σχολειο στη γερμανια στο δημοτικο ειχαμε ξεχωριστο δασκαλο για καθε μαθημα δεν ηταν οπως το ελληνικο σχολειο ενας για ολα.Πρεπει να ξαναφιαχτει το εκπαιδευτικο απο την αρχη και βλεποντας ολες τις παραμετρους και προβληματα.Κακως τσακωνεστε ολοι εκπαιδευτικοι ειμαστε ...

Συμφωνώ απόλυτα!Το ίδιο κάνατε ρε συνάδελφοι και με τους τρίτεκνους...Τι κακία είναι αυτή??Κόντρες μεταξύ μας??Δε λέει!
Τη συναδελφική αλληλεγγύη μου μέσα δηλαδή...
Πες τα Αναστασία,γιατί όποτε τα είπα σε άλλο θέμα δεν απαντούσε κανείς..Αλλά εδώ δεν είμαστε για να χαιδεύουμε αυτιά,αλλά για να λέμε αλήθειες.

Συμφωνώ και με τον παράξενο.Αν είχαμε όλοι δουλειές,amaly,δε θα κλαιγόταν κανείς τώρα ούτε θα αλληλοκατηγοριόμασταν.Μη σας πειράζουν αυτά που λέμε,όπως τα λέμε.Είναι μια πραγματικότητα,ας μας πειράζει καλύτερα το γεγονός ότι τη βιώνουμε παρά ο λόγος με τον οποίο την εκφράζουμε.

η αληθεια ειναι οτι εχετε ξεφυγει καποιοι δασκαλοι .επειδη σας διοριζουν απο το σωρο υποτιματε τους καθηγητες που διοριζονται με την αξια τους μεσω 3,4,5, ασεπ σε βαθος χρονου...τι εννοοεις λετε αληθειες ? δεν υπαρχει αντικειμενικη αληθεια...εδω ο καθενας λεει την αποψη του...πολλοι δασκαλοι βγαζετε κακια οταν ακουτε προτασεις για εκπαιδευτικη μεταρρυθμιση που θα βοηθουσε καποιους κλαδους να ξεμπλοκαρουν...ειτε το θελετε ειτε οχι κατι θα γινει κ για εμας...
οσο για το φτωχια και γκρινια :     Η υλικη φτωχεια θεραπευεται ευκολα, η φτωχεια της ψυχης ομως, ποτε" ΜΟΝΤΑΙΝ" ;)

Μας διορίζουν από το σωρό??Καλά ,δε ντρέπεσαι λιγάκι κοπέλα μου?Προσβάλλεις πολύ κόσμο με αυτό που λες.Εγώ μπήκα στο Παιδαγωγικό πριν 2 χρονια με 19.125 μόρια και μου χει φύγει ο κώλος για να περάσω τα μαθήματα,τα εργαστήρια,τις πρακτικές στο πανεπιστήμιο.Από το σωρό θα με πάρουν??Ή για αυτό θα είναι υπεύθυνη η προσπάθεια που κάνω τόσα χρόνια??
Εγώ δεν έκανα επίθεση σε κανέναν-καμία,αλλά δήλωσα με επιχειρήματα παρακάτω τη θέση μου.Και δε θα συνεχίσω στο εξευτελιστικό σου επίπεδο τη δημόσια συζήτηση.Από την άκρατη επιθετικότητα και το ψωνίστικο υφάκι σου,φαίνεται πως δεν αξιζεις για το σχολείο.Αλλά και πάλι δε θα σε κρίνω εγώ.Ας σε κρίνουν αυτοί που έχουν τις τεράστιες πείρες και τα ξέρουν όλα.Πάρε και την προσχολική και την α'-β'-γ' βάθμια...Εγώ μιά απλή εκολαπτόμενη δασκαλίτσα είμαι που αγαπά την πρώτη παιδική και πρώτη σχολική ηλικία και με αυτή θέλει να ασχοληθεί.Καλό θα είναι πρωτα να βρεις με ποιά εκπαιδευτική βαθμίδα θες να ασχοληθείς και μετά μας ενημερώνεις να σε βάλουμε όπου γουστάρεις.

Α,ρε εγωισμός...Χαλαρώστε ρεεεεε.

Αποσυνδεδεμένος june 23

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 11:52:26 pm »
καθιστε γιατι θα τρελαθω!οι νηπιαγωγοι λενε να παρουν την Α κ

Αποσυνδεδεμένος partali

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Οκτωβρίου 12, 2009, 11:55:48 pm »
παιδια χαλαρωστε λεμε να γινει αυτο απο τη στιγμη που υπαρχουν τοσα κενα δασκαλων.πως κανετε ετσι?το ψωμι σας θα φανε?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)