0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δλδ μόνο το τμήμα του παιδαγωγικού του ΦΠΨ θα μπορούσε να διδάξει στο δημοτικό ή όλοι οι φιλολόγοι κατά τη γνώμη σου;
Προσωπικά και τώρα να ξανάδινα δε θα δήλωνα παιδαγωγικά
Εγω,φιλε Ioannis, θα ακολουθησω τη "μεση"οδο συνθετοντας τις διαφορετικες αποψεις ολων. Απόψεις σεβαστές οπωσδήποτε και ενδιαφέρουσες.τί θέλω να πω, οτι θα μπορουσαν φιλολογοι και μαθηματικοι να διδαξουν στο δημοτικο, οχι κατ'ανάγκη στις δυο τελευταιες τάξεις του, αλλά στην ΣΤ΄δημοτικου και αυτο απο καθαρα και μόνο παιδαγωγικης-ψυχολογικης αποψης. δηλαδη για μια πιο ομαλή μετάβαση στην επόμενη βαθμίδα ωστε η προσαρμογη να γινεται πιο εύκολα, με λιγοτερα δηλ.προβληματα. Αυτο, δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι οι δασκαλοι ειναι "ανικανοι" να ασκησουν σωστα το επαγγελμα τους και οπωσδηποτε η οποιαδηποτε αλλαγη να μην "βλαψει"¨τον κλαδο τους. (εργασιακα δικαιωματα, διορισμοι κλπ κλπ)τωρα μπορω να κανω το τσιγαρο μου με την ησυχια μου.... και οι διαχειριστες μπορουν να κλειδωσουν το θεμα, γιατι βρηκαμε τη λυση του !!!!
Πες τα πρόεδρε Μάρκο-Αριστοτέλη! Πάλι θα καπνίσεις όμως; Απαγορεύεται σε κλειστούς χώρους. Η Αναστασία76 είναι έτοιμη να πάρει τηλέφωνο να κάνει καταγγελία!
Άρτεμις Μάτσα λοιπόν... Η εγγονή του Αρτέμη;! Ωχ... (Κι εγώ νόμιζα Τασσώ-Αναστασία Καββαδία!)
τωρα μπορω να κανω το τσιγαρο μου με την ησυχια μου.... και οι διαχειριστες μπορουν να κλειδωσουν το θεμα, γιατι βρηκαμε τη λυση του !!!!
Πες τα πρόεδρε Μάρκο-Αριστοτέλη! Πάλι θα καπνίσεις όμως;