0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αποφορτίστηκε; Χμμ περίμενε να δούμε... Θα μπει πιο μετά ο Don, κανένας δάσκαλος... Αλλά γιααα πηγαίνετε λίγο σε μια άλλη συζήτηση που θα αστράψει και θα βροντήξει σε λίγο (περί ΕΑΠ)!
το παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης υπάρχει σαν πανεπιστημιακό τμήμα από το 1982 αν δεν κάνω λάθος. Πολύ πριν από άλλα τμήματα.
...Επαναλαμβάνω πως ο δάσκαλος δεν κατέχει και τις 15 επιστήμες στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθεί. Για κάποιους είναι καλή καβάτζα γιατί εξασφαλίζονται στο Δημόσιο. Νομίζω πως είναι υποκριτική η σκέψη πως ξαφνικά ανακαλύπτουμε ένα δρόμο για να εισβάλλουμε στην "καβάτζα" των άλλων. Κακώς. Γιατί απλά θέλουμε να βρούμε δουλειά. Δεν ενδιαφέρει η παιδαγωγική, οι πρακτικές, οι ώρες σε σχολεία και ιδρύματα. Απλά αυτό. Τι εύκολα που είναι να είσαι δάσκαλος......
...Καλημέρα! Να ρωτήσω κι εγώ η νηπιαγωγός ποιό είναι το ζήτημα που έχει δημιουργηθέί εδώ και τόσες ημέρες; Στην αρχή νόμιζα ότι έγινε μία πολύ απλή ερώτηση, η οποία εξελίχθηκε σε διάλογο ( για το αν η σχολή των δασκάλων είναι επαρκής. Νομίζω ότι το θέμα απαντάται μόνο του. ΚΑΜΙΑ σχολή δεν είναι επαρκής, αφού είναι μόνο για 4 χρόνια...
Don Quixote, σωστή επισήμανση! Μου ξέφυγε! Τι σημαίνει "καβάτζα των άλλων";! Αυτή είναι η νέα αύρα και η αγάπη προς το σχολείο και τα παιδιά. "Καβάτζα"! Ο άμεσος διορισμός και το επαγγελματικό βόλεμα των νέων πτυχιούχων 22χρονων δημοδιδασκάλων...Λυπηρό.Μια διόρθωση μόνο, φίλε μου: νόμιζες ότι είναι παιδαγωγοί, με την ευρεία χρήση του όρου...