0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε ποιον να πρωτοαπαντησω?1)οχι δεν ειμαι εκπαιδευτικος ειναι ομως πολλοι φιλοι και συγγενεις οποτε ξερω τι παιζει με το επαγγελμα2)οχι δεν εδωσα κατατακτηριες για παιδαγωγικο 3)δεν ζηλευω απλα εκανα μια επισημανση και η αληθεια να λεγεται.δε λεω να κανουν παραπανω ωρες οι δασκαλοι απλα να μην γκρινιαζουν κιολας(εδω παει το οπου φτωχια και γκρινια προφανως)μια με τα ωραρια που δεν τους βολευουν(θελουν κενο την πρωτη ωρα η την τελευταια) μια με τους μισθους(πως λενε αραγε οτι παιρνουν τους χαμηλοτερους μισθους απο ολους τους δημοσιους υπαλληλους αφου ολοι ξεκιναμε με 1200 ευρω?) μια με τη μειωση προσληψεων(εδω θα σταματησουν για ολους οι προσληψεις εκτος απο τους εκπαιδευτικους που απλα θα παρουν λιγοτερους).
1)οχι δεν ειμαι εκπαιδευτικος ειναι ομως πολλοι φιλοι και συγγενεις οποτε ξερω τι παιζει με το επαγγελμα
σε ποιον να πρωτοαπαντησω?1)οχι δεν ειμαι εκπαιδευτικος ειναι ομως πολλοι φιλοι και συγγενεις οποτε ξερω τι παιζει με το επαγγελμα2)οχι δεν εδωσα κατατακτηριες για παιδαγωγικο3)δεν ζηλευω απλα εκανα μια επισημανση και η αληθεια να λεγεται.δε λεω να κανουν παραπανω ωρες οι δασκαλοι απλα να μην γκρινιαζουν κιολας(εδω παει το οπου φτωχια και γκρινια προφανως)μια με τα ωραρια που δεν τους βολευουν(θελουν κενο την πρωτη ωρα η την τελευταια) μια με τους μισθους(πως λενε αραγε οτι παιρνουν τους χαμηλοτερους μισθους απο ολους τους δημοσιους υπαλληλους αφου ολοι ξεκιναμε με 1200 ευρω?) μια με τη μειωση προσληψεων(εδω θα σταματησουν για ολους οι προσληψεις εκτος απο τους εκπαιδευτικους που απλα θα παρουν λιγοτερους).
Παράθεση από: fofiko στις Μαρτίου 11, 2010, 11:19:18 pmσε ποιον να πρωτοαπαντησω?1)οχι δεν ειμαι εκπαιδευτικος ειναι ομως πολλοι φιλοι και συγγενεις οποτε ξερω τι παιζει με το επαγγελμα2)οχι δεν εδωσα κατατακτηριες για παιδαγωγικο 3)δεν ζηλευω απλα εκανα μια επισημανση και η αληθεια να λεγεται.δε λεω να κανουν παραπανω ωρες οι δασκαλοι απλα να μην γκρινιαζουν κιολας(εδω παει το οπου φτωχια και γκρινια προφανως)μια με τα ωραρια που δεν τους βολευουν(θελουν κενο την πρωτη ωρα η την τελευταια) μια με τους μισθους(πως λενε αραγε οτι παιρνουν τους χαμηλοτερους μισθους απο ολους τους δημοσιους υπαλληλους αφου ολοι ξεκιναμε με 1200 ευρω?) μια με τη μειωση προσληψεων(εδω θα σταματησουν για ολους οι προσληψεις εκτος απο τους εκπαιδευτικους που απλα θα παρουν λιγοτερους).Ρε παιδιά! Τί ζητά η αλεπού στο παζάρι;; Αν πρόσεξες fofiko, είναι ένα φόρουμ εκπαιδευτικών. Εσύ δηλώνεις ότι δεν είσαι. Αν παρατήρησες, όλες οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από εκπαιδευτικά ζητήματα, που εκ των πραγμάτων δε σε αφορούν (π.χ. προϋπηρεσίες, ασεπ, σχολικά μαθήματα κ.ά.). Εσύ τί θα προσφέρεις με την παρουσία σου εδώ; Κριτική, λάσπη και άλλα ωραία και θαυμαστά του κόσμου της προβοκάτσιας; Μου θυμίζεις δημοσιοκάφρους που έχουν άποψη για την κρίση στην οικονομία μέχρι και για τί είδους χάπια πρέπει να συνταγογραφούν οι γιατροί του ΙΚΑ! Όχι, άλλη βοθρίλα!!!
ΟΚ Ματούλα... Σε πολλά από αυτά πες πως έχεις δικιο.. Αν συμβαίνει με τους δασκάλους αυτο με τις σχολές τους, δε συμφωνεις ότι ισχυει με όλες πάνω κάτων τις σχολές τότε; Γιατι ειδικά σ' αυτούς;.. Γενικά μπορει να έχει πεσει το επίπεδο. Το ότι ξέρεις ατομα που διαβαζαν μια μερα πριν και αριστευαν δε λεει τιποτα απαραιτητα για το επίπεδο της σχολής.. Μπορει να λεει για το άτομο που δινει το μαθημα..Αν δεν κανω λάθος δε, οι δασκαλοι ασχολουνται παιδαγωγικά (μεχρι στιγμης) με τις ηλικίες 6-12 και όχι οι καθηγητες. Αυτό μπορει και να αλλάξει καποια στιγμη. Μεχρι να αλλάξει όμως, οι δάσκαλοι θα είναι οι ειδικοί σε αυτες τις ηλικίες και ο καθηγητες στις άλλες..Διακρίνω μια εμπαθεια για τους δασκάλους (επειδή διορίζονται αμεσως ίσως) ή είναι ιδέα μου;...Όσο για το ότι είναι που θα πεσεις, ισχυει παντοτε και για όλα...Συμφωνω οτι ισχυει γενικα αυτο με τα πτυχια,αλλα τα πτυχια μας δεν υποβαθμιστηκαν με τη δικη μας θεληση...δεν εχω εμπαθεια για τους δασκαλους,αυτο που λεω ειναι οτι τους χρειαζονται και γι αυτο τους μοιραζουν πτυχια..Ημουν καποιες φορες επιτηρητρια σε μαθημα παιδαγωγικου και ο καθηγητης τους εδινε σχεδον τις απαντησεις των θεματων...ειναι ευνοημενοι οχι επειδη ειναι καλοι στα παιδαγωγικα αλλα επειδη υπαρχει ζητηση,αυτο λεω. Δεν ειπα ποτε να πανε οι καθηγητες στα δημοτικα αλλα να γινει κατι και γι αυτους οχι μονο για τους δασκαλους.