*

Ψηφοφορία

Ποιες θα είναι οι πρώτες σας προτιμήσεις;

Α Αθήνας
13 (10.4%)
11 (8.8%)
Γ Αθήνας
8 (6.4%)
Δ Αθήνας
8 (6.4%)
Α Αν. Αττικής
5 (4%)
2 (1.6%)
Α Δυτ. Αττικής
0 (0%)
0 (0%)
Α Πειραιά
7 (5.6%)
3 (2.4%)
Γ Πειραιά
0 (0%)
Αιτωλοακαρνανία
2 (1.6%)
Αργολίδα
1 (0.8%)
Α Αρκαδία
2 (1.6%)
0 (0%)
Άρτα
0 (0%)
Αχαία
3 (2.4%)
1 (0.8%)
Γρεβενά
1 (0.8%)
Δράμα
2 (1.6%)
Δωδεκάνησα
0 (0%)
Έβρος
0 (0%)
Εύβοια
2 (1.6%)
Ευρυτανία
0 (0%)
Ζάκυνθος
0 (0%)
Ηλεία
0 (0%)
Ημαθία
2 (1.6%)
Ηράκλειο
0 (0%)
Α Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
4 (3.2%)
Γ Θεσ/νίκη
6 (4.8%)
Δ Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
Ε Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
Θεσπρωτία
1 (0.8%)
Α Ιωάννινα
0 (0%)
0 (0%)
Γ Ιωάννινα
0 (0%)
Δ Ιωάννινα
0 (0%)
Α Καβάλα
3 (2.4%)
2 (1.6%)
Καρδίτσα
2 (1.6%)
Καστοριά
0 (0%)
Κέρκυρα
2 (1.6%)
Α Κεφ/νιά
0 (0%)
0 (0%)
Κιλκίς
1 (0.8%)
Κοζάνη
0 (0%)
Κόρινθος
1 (0.8%)
Κυκλάδες
0 (0%)
Λακωνία
1 (0.8%)
Α Λάρισα
1 (0.8%)
0 (0%)
Γ Λάρισα
0 (0%)
Δ Λάρισα
0 (0%)
Λασίθι
0 (0%)
Α Λέσβου
0 (0%)
0 (0%)
Λευκάδα
0 (0%)
Α Μαγνησία
0 (0%)
0 (0%)
Γ Μαγνησία
0 (0%)
Δ Μαγνησία
0 (0%)
Μεσσηνία
0 (0%)
Ξάνθη
3 (2.4%)
Πέλλα
2 (1.6%)
Πιερία
1 (0.8%)
Πρέβεζα
1 (0.8%)
Ρέθυμνο
0 (0%)
Ροδόπη
1 (0.8%)
Α Σάμου
0 (0%)
2 (1.6%)
Σέρρες
2 (1.6%)
Τρίκαλα
1 (0.8%)
Φθιώτιδα
2 (1.6%)
Φλώρινα
0 (0%)
Φωκίδα
1 (0.8%)
Χαλκιδική
1 (0.8%)
Χανιά
0 (0%)
Α Χίου
1 (0.8%)
0 (0%)
Μειονοτικά Ροδόπης
0 (0%)
Μειονοτικά Ξάνθης
1 (0.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 51

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2011  (Αναγνώστηκε 447255 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
Απ: Μεταθέσεις 2011
« Απάντηση #630 στις: Απριλίου 14, 2011, 09:10:34 pm »
παιδια, υπαρχει κανενα νεο για τις μεταθεσεις των ειδικων κατηγοριων;αφου τα τηλεφωνα των αιρετων εχουν βγει εδω, μπορουμε να τους τηλεφωνησουμε για να μαθουμε νεοτερα;
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:01:09 »

Αποσυνδεδεμένος billst

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #631 στις: Απριλίου 14, 2011, 09:14:39 pm »
Παιδιά εγώ δεν κατάλαβα. Μέχρι αύριο θα συμπληρώσουν οι διευθυντές, θα εκτιμήσουν προϊτάμενοι, ΠΥΠΣΕ κτλ και θα αποσταλούν εντός της ημέρας στο υπουργείο ; Εκτός αυτού, οι συγχωνεύσεις της πρωτοβάθμιας πού είναι;

καλά, αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει σας το υπογράφω....εδώ εμείς που έχουμε ήδη κάνει μια προεργασία και έχουμε μια εικόνα των πραγμάτων, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να δώσουμε τα κενά αυριο...πόσο μάλλον άλλες διευθύνσεις που έχουν ακόμα ...μαύρα μεσάνυχτα....
Εντάξει, ΠΥΣΔΕ είναι εύκολο να γίνει, αλλά μιλάμε για ολοήμερη συνεδρίαση!! Ουσιαστικά θα είναι μέσα το ΠΥΣΔΕ με τα πρώτα στοιχεία που έχουμε και εμείς απ έξω θα τραβάμε τα μαλλιά μας να βγάλουμε όλο και περισσότερα σχολεία - μαζί με τις συγχωνεύσεις/καταργήσεις / ιδρύσεις (γιατί και τέτοιες υπάρχουν..χαχα) - και να τα δίνουμε μέσα....με δόσεις!! Και κατά τα μεσάνυχτα μας βλέπω να περνάμε τα τελικά αποτελέσματα στο datacenter.
Πρακτικά, αυτο είναι αδύνατο!!(γιατί βέβαια το ΠΥΣΔΕ μπορεί να συνεδριάσει για μια βδομάδα αν χρειαστεί) αλλά ποιός θα πείσει διοικητικούς και αποσπασμένους εκπ/κούς να δουλέψουν πέραν του ωραρίου τους χωρίς να πληρωθούν; χμμμμμμμμμμμμμμ!!!(και στο μεταξύ "παίζουν" και ένα σωρό άλλα θέματα - πχ ΚΠΓ ..)

Προβλέπω να φέρνετε κοψιδάκια στις Δ.Δ.Ε Πασχαλιάτικα προκειμένου να βγούν τα κενά και άρα οι μεταθέσεις από τους υπαλλήλους που θα χτυπάνε ανελέητες υπερωρίες.... ::) ::) ::) ::) ::)
Εντάξει, μιλάμε για κωμικοτραγικά γεγονότα. Είμαστε έστω και στο ελάχιστο σοβαροί; Έλεος πια, έλεος. τι είναι αυτά που διαβάζουμε. αύριο θέλουν τα κενά λέει. μου φαίνεται έχει χαθεί η μπάλα παιδιά σε όλα τα επίπεδα.
αυτό είναι η ουσία και από αυτό να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι έπεται σε όλους τους τομείς.

Αποσυνδεδεμένος tennessee

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ4
    • Προφίλ
« Απάντηση #632 στις: Απριλίου 14, 2011, 09:16:27 pm »
Κατά πάσα πιθανότητα οι μεταθέσεις θα βγουν την πρώτη εβδομάδα του Μαίου.
Τα οργανικά κενά θα είναι έτοιμα μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη από το Υπεπθ. Μετά απομένουν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΔΕ που συνήθως κρατούν 2 -3 μέρες για τις γενικές μεταθέσεις. Λογικά θα γίνουν από Τετάρτη του Πάσχα και μετά. Τέλος έχουμε και τα μαγειρέματα της υπουργού μέχρι να βάλει και την τελική της υπογραφή ώστε να είναι έτοιμα προς δημοσίευση.
 Ας τα αργήσουν αρκεί να τα κάνουν σωστά!!! ??? ???
Έρχεται κάποια ώρα που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις σίγουρο μέρος να πας.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
« Απάντηση #633 στις: Απριλίου 14, 2011, 09:33:16 pm »
παντως, αν πραγματικα θελουν να βοηθησουν οι του ΚΥΣΔΕ τους εκπ/κους με αναπηριες, εστω κι αν ειναι νεοδιοριστοι, μπορουν περα του ΠΔ 50/96 να πεισουν την Δ. με μια υπουργικη αποφαση να δεχτει τις μεταθεσεις τους!κενα σιγουρα θα υπαρχουν.δεν μπορει οι δασκαλοι να ικανοποιουνται σε πολλα αιτηματα κι μεις να μαστε "ριγμενοι"
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:01:09 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #634 στις: Απριλίου 14, 2011, 09:51:25 pm »
είναι υποχρεωτικό τα κενά να "κυρωθούν" απο το ΠΥΣΔΕ - επομένως ναι, θα περάσουν και απο κει...
bitch, κατά την κρίση σου, έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση με δεδομένο ότι ζήτησαν κενά, πότε περίπου εικάζεις ως πιο πιθανό να βγουν οι γενικές μεταθέσεις της
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #635 στις: Απριλίου 14, 2011, 09:51:54 pm »
Δηλαδή, τι μας λένε; Ότι θα υπολογισθούν τα κενά με βάση το "Νέο Λύκειο" (Α Λυκείου από Σεπτέμβριο);  Με τι αναθέσεις για την Α Λυκείου;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #636 στις: Απριλίου 14, 2011, 09:57:27 pm »
είναι υποχρεωτικό τα κενά να "κυρωθούν" απο το ΠΥΣΔΕ - επομένως ναι, θα περάσουν και απο κει...
bitch, κατά την κρίση σου, έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση με δεδομένο ότι ζήτησαν κενά, πότε περίπου εικάζεις ως πιο πιθανό να βγουν οι γενικές μεταθέσεις της
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #637 στις: Απριλίου 14, 2011, 10:11:54 pm »
Δηλαδή, τι μας λένε; Ότι θα υπολογισθούν τα κενά με βάση το "Νέο Λύκειο" (Α Λυκείου από Σεπτέμβριο);  Με τι αναθέσεις για την Α Λυκείου;

αυτό ενδεχομένως να βοηθήσει πάντως την κατάσταση - δεδομένου ότι δεν έχουμε πλήρη εικόνα του πώς θα είναι τα πράγματα και ποιά μαθήματα θα επιλεγούν ( απο τα επιλογής της Α λυκείου) μπορεί να δωθούν κενά κατά εκτίμηση για κάποιες ειδικότητες. Επισης οι ώρες που αντιστοιχούν στην ερευνητική εργασία μπορούν να δωθούν σε όλες τις ειδικότητες - αφού δεν έχουμε οδηγίες για το αντίθετο - άρα μετράνε υπέρ όλων... Θα τα δούμε ωστόσο και αύριο απο κοντά....να δούμε και τι στέλνουν οι διευθυντές των σχολείων...
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος xenofontas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #638 στις: Απριλίου 14, 2011, 10:16:48 pm »
Κατά πάσα πιθανότητα οι μεταθέσεις θα βγουν την πρώτη εβδομάδα του Μαίου.
Τα οργανικά κενά θα είναι έτοιμα μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη από το Υπεπθ. Μετά απομένουν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΔΕ που συνήθως κρατούν 2 -3 μέρες για τις γενικές μεταθέσεις. Λογικά θα γίνουν από Τετάρτη του Πάσχα και μετά. Τέλος έχουμε και τα μαγειρέματα της υπουργού μέχρι να βάλει και την τελική της υπογραφή ώστε να είναι έτοιμα προς δημοσίευση.
 Ας τα αργήσουν αρκεί να τα κάνουν σωστά!!! ??? ???
[/quo
Δεν το βρίσκω και πολύ πιθανό να συνεδριάσουν αμέσως μετά το Πάσχα. Σκοτίστηκαν!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #639 στις: Απριλίου 14, 2011, 10:49:24 pm »
(Τώρα βέβαια, αν έχεις κάνει αίτηση μετάθεσης και παράλληλα θες να γινεις υποδ/ντής στο σχολείο που τώρα ανήκεις οργανικά και απο το οποίο θες να φυγεις (εξ ου και η αίτηση μετάθεσης) ε ξέρω γω....εμένα μου κάνει λίγο " δεν ξέρω ακριβώς τι θέλω...;"  ::) ::) ::)

Το ότι εσύ δεν μπορείς να φανταστείς τον λόγο που μπορεί σκεφτεί κάποιος έτσι δεν νομίζω να σου δίνει το δικαίωμα να υποβαθμίζεις τον άλλο. Αυτό λοιπόν που δεν το καταλαβαίνεις μην το χαρακτηρίζεις.

Αν λοιπόν έχεις κάνει αίτηση για μετάθεση (για τους χ,y λόγους) δεν σημαίνει ότι αν δεν την πάρεις δεν έχεις δικαίωμα να θες να γίνεις υπο/δντης στο σχολείο που είσαι.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2011, 10:58:20 pm από kinegiros »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #640 στις: Απριλίου 14, 2011, 11:02:39 pm »
μα αν θέλεις να θέσεις υποψηφιότητα για υποδιευθυντής στο σχολείο που τώρα ανήκεις οργανικά βεβαίως και μπορείς να το κάνεις. Αν πάρεις μετάθεση, απλά η αίτησή σου θα κριθεί ως άνευ αντικειμένου λόγω μη οργανικότητας. Αν δεν πάρεις, μπορεί να γινεις υποδιευθυντής. Γιατί σε προβληματίζει επομένως το πότε βγαίνει η εγκύκλιος;

Όσο για το άλλο που λες, τα κίνητρα του καθενός μπορεί να ειναι ποικίλα για να κάνει ή να μην κάνει κάτι. Ως εκεί σεβαστόν. Τώρα το πώς ο καθένας μας θα κρίνει τα κίνητρα αυτά, είναι άλλο καπέλο. Εγώ έχω μάθει να λέω ανοιχτά αυτό που σκέφτομαι - αν δεν ισχύει στην περίπτωσή σου, ζητώ συγνώμη και ανακαλώ.  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος pasxalisΠΕ02

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #641 στις: Απριλίου 14, 2011, 11:31:10 pm »
θα έλεγα μετά τις διακοπές του Πάσχα! Αλλά αν πραγματικά πιεστούμε και καταφέρουμε να δώσουμε κενά αύριο - το πολύ Μ. Δευτέρα - και βέβαια αυτό γίνει σε όλη την Ελλάδα, ίσως να βγούνε και μέσα στην εβδομάδα μετά το Πάσχα.
Αύριο θα έχω πάντως μια πιο πλήρη εικόνα των πραγμάτων. Δεδομένου ότι γενικά επικοινωνούμε και με άλλες διευθύνσεις θα μπορέσω να σας πω για τη γενική αίσθηση και το αν τελικά καταφέρουμε να τα βγάλουμε τα κενά αύριο ή και πώς κινείται το όλο θέμα.... άρα....εις αύριον τα σπουδαία!!

Να είσαι καλά, bitch. Απαντάς πάντοτε με σοβαρότητα και με ουσία.

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #642 στις: Απριλίου 14, 2011, 11:37:08 pm »

Οι σημερινες εγκυκλιοι Κουλαϊδη αποτελουν μνημειο προχειροτητας και εμπαιγμου της εκπαιδευτικης κοινοτητας και στοχευουν αποκλειστικα στη συρρικνωση του αριθμου των μεταθεσεων, δηλαδη των διορισμων. Δεν υπαρχει τιποτε αλλο και το θεμα δεν χρηζει ιδιαιτερων ερμηνευτικων προσεγγισεων και βαθυστοχαστων αναλυσεων. Απ’ οπου και να το πιασει κανεις βρωμαει και αυτο δεν ειναι δυσκολο να το αντιληφθουν ακομη και οσοι δεν ασχοληθηκαν ποτε με τα των μεταθεσεων. 
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #643 στις: Απριλίου 14, 2011, 11:43:08 pm »
μα αν θέλεις να θέσεις υποψηφιότητα για υποδιευθυντής στο σχολείο που τώρα ανήκεις οργανικά βεβαίως και μπορείς να το κάνεις. Αν πάρεις μετάθεση, απλά η αίτησή σου θα κριθεί ως άνευ αντικειμένου λόγω μη οργανικότητας. Αν δεν πάρεις, μπορεί να γινεις υποδιευθυντής. Γιατί σε προβληματίζει επομένως το πότε βγαίνει η εγκύκλιος;

η κουβέντα ξεκίνησε στο ότι κάτι ανακοινώθηκε για αιτήσεις δ/ντων και υπο/δντων στο επόμενο διάστημα
οπότε εκφράστηκε η απορία πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο όταν δεν έχουν βγει οι μεταθέσεις. Απάντησες ότι δεν παίζει ρόλο κλπ και ενώ είχες δίκιο για δ/ντες είχες και έχεις άδικο για τους υπο/δντες και ξαναεξηγώ κάτι που για να το καταλάβεις πρέπει να βγεις από τα παπούτσια σου και να μπεις στα παπούτσια του άλλου.
Έχουμε ένα εκπαιδευτικό που μέχρι τώρα έλεγε κάνω αίτηση για μετάθεση --->
 την πήρα ---> οκ
δεν την πήρα ---> μπορώ αν θέλω να κάνω αίτηση για υπο/δντης

τώρα μπαίνουν παράγοντες του τύπου
δεν έχει βγει η μετάθεση μου, να κάνω αίτηση για υπο/δντης ? και αν πάρω μετάθεση ? και αν δεν πάρω ?
και μόνο η υποψία διλήμματος που μπορεί να έχει κάποιος για να αποφασίσει είναι αρκετός λόγος για να πούμε ότι κάτι τρέχει και δεν πρέπει να το παίρνουμε στο στυλ που ανάφερες.

Όσο για το άλλο που λες, τα κίνητρα του καθενός μπορεί να ειναι ποικίλα για να κάνει ή να μην κάνει κάτι. Ως εκεί σεβαστόν. Τώρα το πώς ο καθένας μας θα κρίνει τα κίνητρα αυτά, είναι άλλο καπέλο. Εγώ έχω μάθει να λέω ανοιχτά αυτό που σκέφτομαι - αν δεν ισχύει στην περίπτωσή σου, ζητώ συγνώμη και ανακαλώ.  ;) ;)

Το να κρίνουμε κίνητρα που δεν έχουμε καταλάβει πως θα το πούμε ?
Το να γενικεύουμε και μετά να λέμε σε ένα από τα υποκείμενα ότι αν δεν ισχύει για εσένα η πεποίθηση που έχω συγνώμη και ανακαλώ τι σημαίνει ?

Αν έστω και για ένα άτομο η θέση που έχω πάρει είναι προβληματική, πάει να πει ότι η θέση μου έχει πρόβλημα τεκμηρίωσης και ως τέτοια δεν μπορεί να γίνει γενικά αποδεκτή και χρήζει βελτίωσης. Αυτά έμαθα στην επιστήμη μου αυτά λέω και εδώ μην με παρεξηγείς.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2011, 11:52:32 pm από kinegiros »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182678
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 673
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144