*

Ψηφοφορία

Ποιες θα είναι οι πρώτες σας προτιμήσεις;

Α Αθήνας
13 (10.4%)
11 (8.8%)
Γ Αθήνας
8 (6.4%)
Δ Αθήνας
8 (6.4%)
Α Αν. Αττικής
5 (4%)
2 (1.6%)
Α Δυτ. Αττικής
0 (0%)
0 (0%)
Α Πειραιά
7 (5.6%)
3 (2.4%)
Γ Πειραιά
0 (0%)
Αιτωλοακαρνανία
2 (1.6%)
Αργολίδα
1 (0.8%)
Α Αρκαδία
2 (1.6%)
0 (0%)
Άρτα
0 (0%)
Αχαία
3 (2.4%)
1 (0.8%)
Γρεβενά
1 (0.8%)
Δράμα
2 (1.6%)
Δωδεκάνησα
0 (0%)
Έβρος
0 (0%)
Εύβοια
2 (1.6%)
Ευρυτανία
0 (0%)
Ζάκυνθος
0 (0%)
Ηλεία
0 (0%)
Ημαθία
2 (1.6%)
Ηράκλειο
0 (0%)
Α Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
4 (3.2%)
Γ Θεσ/νίκη
6 (4.8%)
Δ Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
Ε Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
Θεσπρωτία
1 (0.8%)
Α Ιωάννινα
0 (0%)
0 (0%)
Γ Ιωάννινα
0 (0%)
Δ Ιωάννινα
0 (0%)
Α Καβάλα
3 (2.4%)
2 (1.6%)
Καρδίτσα
2 (1.6%)
Καστοριά
0 (0%)
Κέρκυρα
2 (1.6%)
Α Κεφ/νιά
0 (0%)
0 (0%)
Κιλκίς
1 (0.8%)
Κοζάνη
0 (0%)
Κόρινθος
1 (0.8%)
Κυκλάδες
0 (0%)
Λακωνία
1 (0.8%)
Α Λάρισα
1 (0.8%)
0 (0%)
Γ Λάρισα
0 (0%)
Δ Λάρισα
0 (0%)
Λασίθι
0 (0%)
Α Λέσβου
0 (0%)
0 (0%)
Λευκάδα
0 (0%)
Α Μαγνησία
0 (0%)
0 (0%)
Γ Μαγνησία
0 (0%)
Δ Μαγνησία
0 (0%)
Μεσσηνία
0 (0%)
Ξάνθη
3 (2.4%)
Πέλλα
2 (1.6%)
Πιερία
1 (0.8%)
Πρέβεζα
1 (0.8%)
Ρέθυμνο
0 (0%)
Ροδόπη
1 (0.8%)
Α Σάμου
0 (0%)
2 (1.6%)
Σέρρες
2 (1.6%)
Τρίκαλα
1 (0.8%)
Φθιώτιδα
2 (1.6%)
Φλώρινα
0 (0%)
Φωκίδα
1 (0.8%)
Χαλκιδική
1 (0.8%)
Χανιά
0 (0%)
Α Χίου
1 (0.8%)
0 (0%)
Μειονοτικά Ροδόπης
0 (0%)
Μειονοτικά Ξάνθης
1 (0.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 51

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2011  (Αναγνώστηκε 445572 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leniao

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις 2011
« Απάντηση #182 στις: Νοεμβρίου 16, 2010, 10:19:19 am »
όσοι κάναμε τα χαρτιά μας για μετάθεση πέρσι λέει να μην υποβάλουμε πράξεις ανάληψης. Παρόλα αυτά θα υποβάλουμε βεβαιώσεις προυπηρεσίας από τότε που ήμασταν ωρομίσθιοι?
Όσοι υποβάλαμε αίτηση για μετάθεση πέρσι, για  φέτος θα προσκομίσουμε μόνο την πράξη ανάληψης της τελευταίας υπηρέτησης και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τέκνα, βεβαιώσεις σπουδών αν τα τέκνα είναι άνω των 18,βεβαιώσεις για συνυπηρέτηση αν υπάρχουν κλπ. Εφόσον κάνατε και πέρσι αίτηση μετάθεσης δεν χρειάζονται οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας ως ωρομίσθιοι γιατί αυτές έχουν περαστεί από πέρσι στο σύστημα του edata.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:27:08 »

Αποσυνδεδεμένος imac

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Νοεμβρίου 16, 2010, 10:46:32 am »
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Γιατί χρειάζονται οι πράξεις ανάληψης υπηρεσίας και οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας;Ποια η διαφορά;Υπολογίζουν κάτι με τις μεν και κάτι άλλο με τις δε;
Μου λείπει μία πράξη ανάληψης για 3 ώρες ΠΔΣ την εβδομάδα προ 4 ετών, γιατί τότε δεν υπογράφαμε πράξη ανάληψης για την ΠΔΣ (έτσι λέει ο Διευθυντής του σχολείου, που την αναζήτησα).Φυσικά έχω την βεβαίωση προϋπηρεσίας, την απόφαση διορισμού και τη σύμβαση που υπέγραψα.Θα υπάρξει πρόβλημα;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 16, 2010, 01:29:03 pm από imac »

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Νοεμβρίου 16, 2010, 02:48:19 pm »
καλησπέρα σε όλους...να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση...έχω εντοπιότητα σε δήμο που ανήκει σε
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Νοεμβρίου 16, 2010, 03:03:59 pm »
Ας απαντήσει κάποιος και σε μένα
διορίστηκα περισυ σε δυσπρόσιτο αλλά έχω αδεια λόγω παιδιού
πρέπει να καταθέσω κάποια βεβαίωση προυπηρεσίας για περισυ που ήμουν μόνιμη ή αρκούν οι αναλήψεις υπηρεσίας;;;( περσινή και φετινή;;;)
ως δικαολογητικα για προυπηρεσία έχω μόνο απο ωρομίσθια πριν το μόνιμο διορισμό (αυτά τα έβαλα)
και η δική μου ερώτηση μπορεί να προκαλέσει γέλιο αλλα τέλος πάντων "ρωτώντας πας στην πόλη"

Καθοτι διορισμενη σε δυσπροσιτο, υποθετω πως περυσι δεν υπεβαλες αιτηση μεταθεσης / οριστικης τοποθετησης. Συνεπως, καταθετεις τις πραξεις αναληψης και τις βεβαιωσεις προϋπηρεσιας ως ωρομισθια/αναπληρωτρια συν τα δικαιολογητικα που παραθετει η lienao:

Όσοι υποβάλαμε αίτηση για μετάθεση πέρσι, για  φέτος θα προσκομίσουμε μόνο την πράξη ανάληψης της τελευταίας υπηρέτησης και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τέκνα, βεβαιώσεις σπουδών αν τα τέκνα είναι άνω των 18,βεβαιώσεις για συνυπηρέτηση αν υπάρχουν κλπ. Εφόσον κάνατε και πέρσι αίτηση μετάθεσης δεν χρειάζονται οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας ως ωρομίσθιοι γιατί αυτές έχουν περαστεί από πέρσι στο σύστημα του edata.
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:27:08 »

Αποσυνδεδεμένος nto-re-mi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Νοεμβρίου 16, 2010, 03:22:53 pm »
ευχαριστώ πολύ hapiness και damien..

Αποσυνδεδεμένος mare1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Νοεμβρίου 16, 2010, 04:49:13 pm »
Καλημέρα! Μήπως κάποιος μπορει να μου λύσει την απορία μου. Είμαι σε 4 σχολεία, απο δύο έχω πάρει πράξεις αναλήψης. Στο τελευταίο σχολείο που μου δώσανε και μαθήματα 2. ανάθεσης μου λένε οτι δεν υπογράφουνε την πράξη ανάληψης, εφόσον δεν έχει έρθει το χαρτί απο την Διεύθυνση. Αυτο το σχολείο έχει και περισσότερα μόρια, και φοβάμαι ότι θα περάσει η ημερομηνία για τις αιτήσεις/μεταθέσεις, μια που πρέπει να τα στείλω και ταχυδρομικως.( Eίμαι αποσπασμένη) Εάν δεν βάλω πράξη ανάληψης απο αυτό το σχολειο στην αιτησή μου, δεν θα το λάβουν υπόψη; (Απο την Δ.Ε. μου λένε εδώ και 3 εβδομάδες, θα το στείλουμε σε λίγες μέρες, κάνε υπομονή, πρέπει να βγεί καινούργιο έγγραφο!!!!!????? Thanks για τις απαντήσεις.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Νοεμβρίου 16, 2010, 11:51:59 pm »
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Γιατί χρειάζονται οι πράξεις ανάληψης υπηρεσίας και οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας;Ποια η διαφορά;Υπολογίζουν κάτι με τις μεν και κάτι άλλο με τις δε;
Μου λείπει μία πράξη ανάληψης για 3 ώρες ΠΔΣ την εβδομάδα προ 4 ετών, γιατί τότε δεν υπογράφαμε πράξη ανάληψης για την ΠΔΣ (έτσι λέει ο Διευθυντής του σχολείου, που την αναζήτησα).Φυσικά έχω την βεβαίωση προϋπηρεσίας, την απόφαση διορισμού και τη σύμβαση που υπέγραψα.Θα υπάρξει πρόβλημα;

Οι πράξεις ανάληψης για την ΠΔΣ είχαν περισσότερο τυπικό χαρακτήρα. Τελευταία είχαν καθιερωθεί γιατί τις ζητούσαν τα εντελλόμενα για τις πληρωμές. Οπότε, με τη βεβαίωση, την απόφαση και τη σύμβαση καλύπτεσαι.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος argen

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 08:27:24 am »
Καλημέρα συνάδελφοι... μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν:
Εάν δε δηλώσω μια περιοχή για μετάθεση μετά θα έχω δικαίωμα να κάνω αίτηση για απόσπαση στην περιοχή αυτή ή θα μου πούνε "μα δεν τη δήλωσες για μετάθεση".
Δεν θέλω να δηλώσω τη συγκεκριμένη περιοχή γιατί είναι άπιαστο όνειρο αυτή τη στιγμή και δηλώνοντας τη θα χάσω 4-5 επιλογές από τις 15 που μας δίνει η εγκύκλιος μεταθέσεων.
Και κάτι ακόμη... γνωρίζω ότι οι μεταθέσεις βγαίνουν το Μάρτιο. Πότε γίνονται οι αιτήσεις για απόσπαση?

Αποσυνδεδεμένος eleni

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 10:05:45 am »
Εάν δε δηλώσω μια περιοχή για μετάθεση μετά θα έχω δικαίωμα να κάνω αίτηση για απόσπαση στην περιοχή αυτή ή θα μου πούνε "μα δεν τη δήλωσες για μετάθεση".
Δεν θέλω να δηλώσω τη συγκεκριμένη περιοχή γιατί είναι άπιαστο όνειρο αυτή τη στιγμή και δηλώνοντας τη θα χάσω 4-5 επιλογές από τις 15 που μας δίνει η εγκύκλιος μεταθέσεων.
Και κάτι ακόμη... γνωρίζω ότι οι μεταθέσεις βγαίνουν το Μάρτιο. Πότε γίνονται οι αιτήσεις για απόσπαση?
[/quote

Νομίζω ότι οι αιτήσεις απόσπασης δεν έχουν καμια σχεση με τις αιτήσεις μετάθεσης.Επομένως μπορείς να βάλεις όποια περιοχή θέλεις. Δεν νομίζω ότι συνεξετάζονται ή κάτι τέτοιο.
"δαπανηρό πράγμα ο βίος. Ναυλώνεις έναν κόσμο για να κάνεις το γύρο μιας βάρκας"

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 10:24:47 am »

Δεν υπαρχει προβλημα. Δεν σχετιζονται οι μεταθεσεις με τις αποσπασεις.

Οι μεταθεσεις συνηθως ανακοινωνονται τελη Μαρτιου (στην καλυτερη των περιπτωσεων) - Απριλιο, ωστοσο οι ημερομηνιες παιζουν. Γενικα, η εγκυκλιος αποσπασεων εκδιδεται περιπου 2 βδομαδες μετα την ανακοινωση των μεταθεσεων.

La Resa Dei Conti

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 10:53:24 am »
Καλημέρα! Μήπως κάποιος μπορει να μου λύσει την απορία μου. Είμαι σε 4 σχολεία, απο δύο έχω πάρει πράξεις αναλήψης. Στο τελευταίο σχολείο που μου δώσανε και μαθήματα 2. ανάθεσης μου λένε οτι δεν υπογράφουνε την πράξη ανάληψης, εφόσον δεν έχει έρθει το χαρτί απο την Διεύθυνση. Αυτο το σχολείο έχει και περισσότερα μόρια, και φοβάμαι ότι θα περάσει η ημερομηνία για τις αιτήσεις/μεταθέσεις, μια που πρέπει να τα στείλω και ταχυδρομικως.( Eίμαι αποσπασμένη) Εάν δεν βάλω πράξη ανάληψης απο αυτό το σχολειο στην αιτησή μου, δεν θα το λάβουν υπόψη; (Απο την Δ.Ε. μου λένε εδώ και 3 εβδομάδες, θα το στείλουμε σε λίγες μέρες, κάνε υπομονή, πρέπει να βγεί καινούργιο έγγραφο!!!!!????? Thanks για τις απαντήσεις.
Την πράξη ανάληψης υπηρεσίας την υπογράφεις με το που παρουσιάζεσαι σε οποιοδήποτε σχολείο για δουλειά. Αν δεν την υπογράψεις, είναι σαν να μην πήγες. ΔΕΝ έχει σχέση με το ανακοινωτήριο τοποθέτησης που βγαίνει από το ΠΥΣΔΕ ή το αντίστοιχο γραφείο. Αυτό το χαρτί μπορεί να αργήσει και πάρα πολύ. Ο διευθυντής του σχολείου, εφόσον σε δέχεται για δουλειά στο σχολείο του δεν έχει δικαίωμα να σου αρνηθεί να υπογράψεις ανάληψη υπηρεσίας. Εάν έχει αμφιβολία για το εάν πρέπει να είσαι σε αυτό το σχολείο ή όχι, ας το λύσει με την ΔΔΕ. ΚΑΚΩΣ δεν την υπέγραψες την μέρα που παρουσιάστηκες γιατί η ημερομηνία του πρακτικού πρέπει να είναι ίδια με την μέρα που παρουσιάστηκες στο σχολείο. Τώρα πως θα γραφτεί πρακτικό; με μεταγενέστερη ημερομηνία;

Αποσυνδεδεμένος mare1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 12:27:09 pm »

Καλημέρα! Μήπως κάποιος μπορει να μου λύσει την απορία μου. Είμαι σε 4 σχολεία, απο δύο έχω πάρει πράξεις αναλήψης. Στο τελευταίο σχολείο που μου δώσανε και μαθήματα 2. ανάθεσης μου λένε οτι δεν υπογράφουνε την πράξη ανάληψης, εφόσον δεν έχει έρθει το χαρτί απο την Διεύθυνση. Αυτο το σχολείο έχει και περισσότερα μόρια, και φοβάμαι ότι θα περάσει η ημερομηνία για τις αιτήσεις/μεταθέσεις, μια που πρέπει να τα στείλω και ταχυδρομικως.( Eίμαι αποσπασμένη) Εάν δεν βάλω πράξη ανάληψης απο αυτό το σχολειο στην αιτησή μου, δεν θα το λάβουν υπόψη; (Απο την Δ.Ε. μου λένε εδώ και 3 εβδομάδες, θα το στείλουμε σε λίγες μέρες, κάνε υπομονή, πρέπει να βγεί καινούργιο έγγραφο!!!!!?????
[/quote]
Την πράξη ανάληψης υπηρεσίας την υπογράφεις με το που παρουσιάζεσαι σε οποιοδήποτε σχολείο για δουλειά. Αν δεν την υπογράψεις, είναι σαν να μην πήγες. ΔΕΝ έχει σχέση με το ανακοινωτήριο τοποθέτησης που βγαίνει από το ΠΥΣΔΕ ή το αντίστοιχο γραφείο. Αυτό το χαρτί μπορεί να αργήσει και πάρα πολύ. Ο διευθυντής του σχολείου, εφόσον σε δέχεται για δουλειά στο σχολείο του δεν έχει δικαίωμα να σου αρνηθεί να υπογράψεις ανάληψη υπηρεσίας. Εάν έχει αμφιβολία για το εάν πρέπει να είσαι σε αυτό το σχολείο ή όχι, ας το λύσει με την ΔΔΕ. ΚΑΚΩΣ δεν την υπέγραψες την μέρα που παρουσιάστηκες γιατί η ημερομηνία του πρακτικού πρέπει να είναι ίδια με την μέρα που παρουσιάστηκες στο σχολείο. Τώρα πως θα γραφτεί πρακτικό; με μεταγενέστερη ημερομηνία;
[/quote]
Πρακτικό εγώ έγραψα και το υπέγραψα, ο διευθυντής δεν μου το υπογράφει, λέει, δεν μπορεί να το υπογράψει, αν δεν έρθει η απόφαση! Τώρα εγώ τι κάνω; >:(

Αποσυνδεδεμένος alexcat

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 12:58:46 pm »
Καλημέρα σε όλους ! Μια ερώτηση για όσους  «αναγκαστικά» ::)  τους πήγαν στην Πρωτοβάθμια . Είμαι Πε19 , έχω πάρει απόσπαση στην

Αποσυνδεδεμένος kofia

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 07:33:17 pm »
 Καλησπέρα σε όλους!
Μία απορία έχω, όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει!
Θέλω να κάνω αίτηση για μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ, ποια αίτηση θα χρησιμοποιήσω;
Δεν υπάρχει αίτηση που να αναφέρει συγκεκριμένα ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ, μήπως χρησιμοποιούμε αυτές της τοποθέτησης;
Και εαν ναι, στην περιοχή μετάθεσης βάζουμε τον νομό που ήδη είμαστε;(εφόσον πρόκειται για εντός πυσπε).
Ευχαριστώ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144