*

Ψηφοφορία

Ποιες θα είναι οι πρώτες σας προτιμήσεις;

Α Αθήνας
13 (10.4%)
11 (8.8%)
Γ Αθήνας
8 (6.4%)
Δ Αθήνας
8 (6.4%)
Α Αν. Αττικής
5 (4%)
2 (1.6%)
Α Δυτ. Αττικής
0 (0%)
0 (0%)
Α Πειραιά
7 (5.6%)
3 (2.4%)
Γ Πειραιά
0 (0%)
Αιτωλοακαρνανία
2 (1.6%)
Αργολίδα
1 (0.8%)
Α Αρκαδία
2 (1.6%)
0 (0%)
Άρτα
0 (0%)
Αχαία
3 (2.4%)
1 (0.8%)
Γρεβενά
1 (0.8%)
Δράμα
2 (1.6%)
Δωδεκάνησα
0 (0%)
Έβρος
0 (0%)
Εύβοια
2 (1.6%)
Ευρυτανία
0 (0%)
Ζάκυνθος
0 (0%)
Ηλεία
0 (0%)
Ημαθία
2 (1.6%)
Ηράκλειο
0 (0%)
Α Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
4 (3.2%)
Γ Θεσ/νίκη
6 (4.8%)
Δ Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
Ε Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
Θεσπρωτία
1 (0.8%)
Α Ιωάννινα
0 (0%)
0 (0%)
Γ Ιωάννινα
0 (0%)
Δ Ιωάννινα
0 (0%)
Α Καβάλα
3 (2.4%)
2 (1.6%)
Καρδίτσα
2 (1.6%)
Καστοριά
0 (0%)
Κέρκυρα
2 (1.6%)
Α Κεφ/νιά
0 (0%)
0 (0%)
Κιλκίς
1 (0.8%)
Κοζάνη
0 (0%)
Κόρινθος
1 (0.8%)
Κυκλάδες
0 (0%)
Λακωνία
1 (0.8%)
Α Λάρισα
1 (0.8%)
0 (0%)
Γ Λάρισα
0 (0%)
Δ Λάρισα
0 (0%)
Λασίθι
0 (0%)
Α Λέσβου
0 (0%)
0 (0%)
Λευκάδα
0 (0%)
Α Μαγνησία
0 (0%)
0 (0%)
Γ Μαγνησία
0 (0%)
Δ Μαγνησία
0 (0%)
Μεσσηνία
0 (0%)
Ξάνθη
3 (2.4%)
Πέλλα
2 (1.6%)
Πιερία
1 (0.8%)
Πρέβεζα
1 (0.8%)
Ρέθυμνο
0 (0%)
Ροδόπη
1 (0.8%)
Α Σάμου
0 (0%)
2 (1.6%)
Σέρρες
2 (1.6%)
Τρίκαλα
1 (0.8%)
Φθιώτιδα
2 (1.6%)
Φλώρινα
0 (0%)
Φωκίδα
1 (0.8%)
Χαλκιδική
1 (0.8%)
Χανιά
0 (0%)
Α Χίου
1 (0.8%)
0 (0%)
Μειονοτικά Ροδόπης
0 (0%)
Μειονοτικά Ξάνθης
1 (0.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 51

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2011  (Αναγνώστηκε 446488 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ0404

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ask Kosh
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις 2011
« Απάντηση #280 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 06:50:58 pm »
Μετατέθηκα το 2010 (στις τελευταίες μεταθέσεις), αλλά δεν υπηρετώ φέτος την οργανική μου λόγω απόσπασης. Θα πρέπει να την υπηρετήσω για 1 ή για 2 χρόνια; (Καλώς ερχόντων των πραγμάτων επιστρέφω στην οργανική τη χρονιά 2011-12). Νομίζω πως η διετία μετά από μετάθεση ισχύει για αυτούς που θα πάρουν μετάθεση από εδώ και στο εξής. Για τους αποσπασμένους των μεταθέσεων του 2010 έχει δοθεί καμία διευκρίνιση;
Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
σαράντα με το λάδι και το ξύδι
κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,
βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί
τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:32:04 »

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 06:52:25 pm »
Μετατέθηκα το 2010 (στις τελευταίες μεταθέσεις), αλλά δεν υπηρετώ φέτος την οργανική μου λόγω απόσπασης. Θα πρέπει να την υπηρετήσω για 1 ή για 2 χρόνια; (Καλώς ερχόντων των πραγμάτων επιστρέφω στην οργανική τη χρονιά 2011-12). Νομίζω πως η διετία μετά από μετάθεση ισχύει για αυτούς που θα πάρουν μετάθεση από εδώ και στο εξής. Για τους αποσπασμένους των μεταθέσεων του 2010 έχει δοθεί καμία διευκρίνιση;

Ενα ετος.
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 09:45:15 pm »
διευκρινίζω λοιπόν τα εξής:
οι νεοδιόριστοι δεν έχουν δικαίωμα για αίτηση μετάθεσης, βελτίωσης ή οριστικής τοποθέτησης.
όσοι νεοδιόριστοι ( ή μετατιθέμενοι ) ανήκουν σε ειδική κατηγορία δεν υποχρεούνται να υπηρετήσουν έναν χρόνο την οργανικη τους.
δεν υποχρεούνται σε υπηρέτηση οργανικής και όσοι νεοδιόριστοι ( ή μετατιθέμενοι) επιθυμουν να υποβάλλουν αίτηση για μονάδες ΣΜΕΑΕ ( ειδικής αγωγής). Ωστόσο, οι εκπαιδευτικοί αυτοί οφείλουν να πληρούν τις λοιπές προυποθέσεις που αναφέρονται στην εγκύκλιο ( πχ αυξημένα προσόντα, ή επιμόρφωση ή μεταπτυχιακά στην ειδική αγωγή, προϋπηρεσία σε μονάδες Ειδικής Αγωγής, γνώση νοηματικής γλώσσας ή γραφής  braille  κτλ),
Πάντως αυτό που μας έχει ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ όλους στη διεύθυνση είναι οι ιθύνοντες νόες του υπουργειου - ακούστε παραλογισμό: εκπαιδευτικός με τυφλό παιδί ανήκει σε ειδική κατηγορία, εκπαιδευτικός που είναι ο ίδιος τυφλός ΔΕΝ ανήκει!! ¨Ημαρτον!!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 10:04:44 pm »
Φωτεινή, νομίζω και πάλι δεν κατάλαβες
αν πήρες μετάθεση ΠΕΡΙΣΥ μπορεις να υποβάλλεις ξανά αίτηση για μετάθεση αν κάτσεις ένα χρόνο - δηλ. ως 31/8/2011 -είτε με οργανική είτε στη διάθεση πυσδε. Επομενως, κάποιος που μετατέθηκε πέρισυ μπορει τώρα να καταθέσει αίτηση μετάθεσης με την προϋπόθεση ότι υπηρετεί στην περιοχή που μετατέθηκε και ΔΕΝ υπηρετει με αποσπαση κάπου αλλού.  Κάποιος που θα πάρει ΦΕΤΟΣ μετάθεση θα πρέπει να καθήσει στην ιδια περιοχή - όχι απαραίτητα στο ίδιο σχολείο - χωρίς να έχει δικαίωμα για αίτηση μετάθεσης για ΔΥΟ χρόνια - δηλ. ως 31/8/13 (είτε στο μεταξύ πάρει οργανική ειτε παραμείνει στη διάθεση πυσδε χωρίς δική του υπαιτιότητα) αρκεί και πάλι να υπηρετήσει εκεί που θα τον τοποθετήσουνε και όχι κάπου αλλού με απόσπαση.
Ελπίζω τώρα να το κατάλαβες καλύτερα. Φιλιάαααααααααααααααααααααααααα
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:32:04 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 10:08:41 pm »
φίλε Γιάννη, θα πρέπει να καταθέσεις αιτηση για οριστικη΄τοποθετηση αλλιώς θα κριθείς πράγματι τελευταίος ανεξαρτώτως των μορίων που θα έχεις. Μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων βγαινουν τα κενά τα οποία και δηλώνεις αργότερα με ξεχωριστή αιτηση.

Αποσυνδεδεμένος invader

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 10:27:28 pm »
bitch και γω νεοδιόριστος είμαι και ειδική κατηγορίας (ν 3194/2003) αλλά ακόμα στην οργανική μου είμαι. Το θέμα με μας είναι μπερδεμένο ακόμα (αν θα μας πιάσει η τριετία ή αυτό που ισχύει μέχρι στιγμής). Το σίγουρο είναι ότι μας αφήνουν να κάνουμε αίτηση αλλά σε παραπέμπουν στο νομικό σύμβουλο για το αν κοιτάξουν τις αιτήσεις μας και ποιες από αυτές.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Νοεμβρίου 29, 2010, 08:08:02 pm »
σε μας το υπουργειο δεν είπε κάτι για ΝΣΚ ( νομικό συμβούλιο του κράτους). Θεωρούν οτι το θέμα είναι ξεκάθαρο μέσω της εγκυκλίου μεταθέσεων εφόσον σαφώς ορίζει ότι δεν υποχρεουνται σε υπηρέτηση οργανικής οι ανήκοντες σε ειδικές κατηγορίες. Άρα, τουλάχιστον στη δική μας διεύθυνση, δεχόμαστε όλες τις αιτήσεις και τις στέλνουμε στο ΚΥΣΔΕ για την τελική απόφαση.
Πάντως το ότι κάποιος ανήκει σε ειδική κατηγορία δε σημαίνει ότι θα πάρει και μετάθεση - εξ ου και βρίσκεσαι ακόμα στην οργανική σου. Απλά σας δίνει το δικαίωμα υποβολής αίτησης μετάθεσης. Ωστόσο,υπάρχει ένας παραλογισμός σε σχέση με το ποιοί ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες. Πχ. γονιός με καρκινοπαθές παιδί δεν θεωρείται ειδική κατηγορία αλλά γονιος με καρκινοπαθέες παιδί σε μεταβατικό στάδιο θεωρείται.....λες και τον γονιο εκεινο τον νοιάζει ιδιαίτερα για τη μετάθεση αν το παιδι του θα "φύγει" οσονούπω....πού ζούμε ρεεεεεε!!!

Αποσυνδεδεμένος invader

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Νοεμβρίου 29, 2010, 10:51:51 pm »
Άμα υπήρχε λογική θα ξέραμε και τι μας γίνεται. Αλλά μπα. Υπομονή

Αποσυνδεδεμένος fever

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 01:11:00 pm »
bitch σε ευχαριστώ και πάλι
επιτέλους κατάλαβα αυτό ρωτούσα τόσο καιρό και απάντηση δεν έπαιρνα
δηλαδη 2 χρονια υποχρεούμαι να μείνω στην ίδια περιοχή μετάθεσης και όχι στο ίδιο σχολείο
να είσαι καλά

Αποσυνδεδεμένος despero

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 09:46:54 pm »
Αυτό με τα μόρια ισχύει σίγουρα για όλα τα χρόνια προυπηρεσίας επί 2,5? Γιατί εμένα μου είπαν θα μετρήσουν επί 2,5 μόνο τη φετινή χρονιά

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 10:04:22 pm »
ναι βρε, ισχύει για όλα τα προηγουμενα χρόνια. Εξάλλου, το βγάζει μόνο του το σύστημα...δε μπορουν να επέμβουν αυτοί που καταχωρούν τις υπηρετήσεις σε αυτό το πεδίο...Ό,τι να ναι σας λένε τελικά ε; Εγώ έχω ακούσει πολλά κουλά. Πέρισυ λέει, τους λέγανε οτι η συνυπηρέτηση ισχύει μόνο για όσους έχουν σύζυγο εκπαιδευτικό...ό,τι να ναι!!! Μάλλον βαριόταν η υπάλληλος να μαζεύει τη χαρτουρα...Τι να πω...γιαυτό σας λέω...κοιτάτε την αιτηση εξωνυχιστικά γιατί και μεις που περνάμε τα στοιχεια άνθρωποι ειμαστε - και θες από βλακεία μας, θες από πραγματικό λάθος - όλα μπορούν να συμβούν - αλλά οι μεταθέσεις παίζονται στο μόριο, γιαυτό - ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Αποσυνδεδεμένος despero

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 10:12:05 pm »
ειχα κανει και πέρισυ αίτηση οπότε υπάρχουν τα μόρια μου απο πρίν. Μόνο τα φετινά πρόσθεσαν. Ευχαριστώ πολύ για την αμμεση απάντηση

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 10:15:09 pm »
το θέμα είναι οτι πολλές φορές έχουν γίνει λάθη και με τα μόρια που είναι ήδη περασμένα! Δε λέω ότι γίνεται επιτηδες - εξάλλου και γω είναι σίγουρο ότι όλο και κάπόιο λάθος θα έκανα ( άσε που μετά από τόση ώρα στο σύστημα κολλάς και χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα) αλλά λάθη μπορούν να συμβούν για πλλούς λόγους. Ας πούμε , ενίοτε το σύστημα δεν προσθέτει τα μόρια οικογένειας, παιδιών ή εντοπιιοτητας και συνυπηρέτησης...οποτε προσέξτε πολύ!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 30, 2010, 10:17:40 pm από bitch »

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Δεκεμβρίου 01, 2010, 12:52:21 pm »
το θέμα είναι οτι πολλές φορές έχουν γίνει λάθη και με τα μόρια που είναι ήδη περασμένα! Δε λέω ότι γίνεται επιτηδες - εξάλλου και γω είναι σίγουρο ότι όλο και κάπόιο λάθος θα έκανα ( άσε που μετά από τόση ώρα στο σύστημα κολλάς και χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα) αλλά λάθη μπορούν να συμβούν για πλλούς λόγους. Ας πούμε , ενίοτε το σύστημα δεν προσθέτει τα μόρια οικογένειας, παιδιών ή εντοπιιοτητας και συνυπηρέτησης...οποτε προσέξτε πολύ!
αλήθεια; εμένα ποτέ δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα μετά την αποθήκευση. εάν περνάς μεταθέσεις εντος πυσπε τα μόρια εντοπιότητας και συνυπηρέτησης δεν θα φαίνονται αυτή τη στιγμή. θα φανούν όταν γίνει η δήλωση προτίμησης για σχολεία.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182588
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)