*

Ψηφοφορία

Ποιες θα είναι οι πρώτες σας προτιμήσεις;

Α Αθήνας
13 (10.4%)
Β Αθήνας
11 (8.8%)
Γ Αθήνας
8 (6.4%)
Δ Αθήνας
8 (6.4%)
Α Αν. Αττικής
5 (4%)
Β Αν. Αττικής
2 (1.6%)
Α Δυτ. Αττικής
0 (0%)
Β Δυτ. Αττικής
0 (0%)
Α Πειραιά
7 (5.6%)
Β Πειραιά
3 (2.4%)
Γ Πειραιά
0 (0%)
Αιτωλοακαρνανία
2 (1.6%)
Αργολίδα
1 (0.8%)
Α Αρκαδία
2 (1.6%)
Β Αρκαδία
0 (0%)
Άρτα
0 (0%)
Αχαία
3 (2.4%)
Βοιωτία
1 (0.8%)
Γρεβενά
1 (0.8%)
Δράμα
2 (1.6%)
Δωδεκάνησα
0 (0%)
Έβρος
0 (0%)
Εύβοια
2 (1.6%)
Ευρυτανία
0 (0%)
Ζάκυνθος
0 (0%)
Ηλεία
0 (0%)
Ημαθία
2 (1.6%)
Ηράκλειο
0 (0%)
Α Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
Β Θεσ/νίκη
4 (3.2%)
Γ Θεσ/νίκη
6 (4.8%)
Δ Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
Ε Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
Θεσπρωτία
1 (0.8%)
Α Ιωάννινα
0 (0%)
Β Ιωάννινα
0 (0%)
Γ Ιωάννινα
0 (0%)
Δ Ιωάννινα
0 (0%)
Α Καβάλα
3 (2.4%)
Β Καβάλα
2 (1.6%)
Καρδίτσα
2 (1.6%)
Καστοριά
0 (0%)
Κέρκυρα
2 (1.6%)
Α Κεφ/νιά
0 (0%)
Β Κεφ/νιά
0 (0%)
Κιλκίς
1 (0.8%)
Κοζάνη
0 (0%)
Κόρινθος
1 (0.8%)
Κυκλάδες
0 (0%)
Λακωνία
1 (0.8%)
Α Λάρισα
1 (0.8%)
Β Λάρισα
0 (0%)
Γ Λάρισα
0 (0%)
Δ Λάρισα
0 (0%)
Λασίθι
0 (0%)
Α Λέσβου
0 (0%)
Β Λέσβου
0 (0%)
Λευκάδα
0 (0%)
Α Μαγνησία
0 (0%)
Β Μαγνησία
0 (0%)
Γ Μαγνησία
0 (0%)
Δ Μαγνησία
0 (0%)
Μεσσηνία
0 (0%)
Ξάνθη
3 (2.4%)
Πέλλα
2 (1.6%)
Πιερία
1 (0.8%)
Πρέβεζα
1 (0.8%)
Ρέθυμνο
0 (0%)
Ροδόπη
1 (0.8%)
Α Σάμου
0 (0%)
Β Σάμου
2 (1.6%)
Σέρρες
2 (1.6%)
Τρίκαλα
1 (0.8%)
Φθιώτιδα
2 (1.6%)
Φλώρινα
0 (0%)
Φωκίδα
1 (0.8%)
Χαλκιδική
1 (0.8%)
Χανιά
0 (0%)
Α Χίου
1 (0.8%)
Β Χίου
0 (0%)
Μειονοτικά Ροδόπης
0 (0%)
Μειονοτικά Ξάνθης
1 (0.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 51

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2011  (Αναγνώστηκε 426109 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις 2011
« Απάντηση #294 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 03:44:20 μμ »
ναι, ξέρω ότι για οριστική τοποθέτηση και βελτιώση δεν περνάει αμέσως τα μόρια. Ωστόσο κάποιες φορές δε φαίνονται τα μόρια των παιδιών και χρειάζεται να ξανακάνω αποθήκευση. Σε μια περίπτωση βρήκα μία προϋπηρεσία που δεν είχε αναγνωρισθεί για ΜΚ οποτε βγαίνει εκτός - ....αν και για να το σιγουρέψω πρέπει να ανατρέξω και σε όλα τα πρακτικά του πυσδε μήπως και πρόκειται για αναγνώριση συμπληρωματικής υπηρεσίας και δεν έχει απλά ενημερωθεί ο φάκελος...γιατί για να το πέρασε κάποιος στο σύστημα θα πει οτι κάπου το είδε.... αλλά δε γίνεται να ελέγξω όλους τους φακέλους από την αρχή - ούτε όλα τα πρακτικά του πυσδε απο καταβολής πύσδε.... Προσπάθησα, πέρασα από την αρχή καμιά 30 φακέλους αλλά μένουν άλλες 150 αιτήσεις - δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν όλα αυτά σε 10 εργάσιμες - ως τις 15. Για το λογο αυτό λέω να προσέχουν όλοι - όλα! ¨Η ας πούμε στην περίπτωση που ο άλλος έχει ή είχε  εκπαιδευτική άδεια - οπότε με βάση το πδ100/97 πρέπει  να μοριοδοτηθεί με 1 μόριο- μη του δίνουμε κανονικα τα μόρια του δυσπρόσιτου....καταλαβαίνεις; γίνεται χαμος...άνθρωποι ειμαστε, δεν είναι δυνατό να θυμόμαστε απ΄έξω όλες τις λεπτομέρειες των τριών τελευταίων εγκυκλιων μεταθέσεων όπως προβλέπεται αλλά να χει και ο καθένας το νου του....
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 01, 2010, 04:03:05 μμ από bitch »
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:45:31 »

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 08:32:20 μμ »
Να κάνω μια ερώτηση στους γνώστες του αντικειμένου; Έχω ανοίξει βέβαια και θέμα με αυτή την ερώτηση,αλλά δεν ξέρω πως να το διαγραψω, η ερώτησή μου ταιριάζει μάλλον εδω... :-\

Φέτος ζητώ βελτίωση θέσης και ο σύζυγος είναι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος,που υπηρετεί με οργανική στον τόπο που ζητώ βελτίωση θέσης και συνυπηρέτηση . Εδώ και λίγο καιρό έχω πάρει δύο διαφορετικές απαντήσεις από το ίδιο το υπουργείο και από δύο διαφορετικές Δ/νσεις Εκπαίδευσης για το αν δικαιούμαι τα μόρια συνυπηρέτησης.

Η μία άποψη (!) είναι ότι όχι, δεν τα δικαιούμαι, γιατί ο σύζυγος ,δεν έχει κλείσει διετία στη θέση του (πήρε μετάθεση το καλοκαίρι του 2009). Η άλλη άποψη (!) είναι ότι ναι, τα δικαιούμαι τα μόρια γιατί για τους δημοσίους υπαλλήλους δεν μετράει το πόσο καιρό υπηρετείς σε ένα μέρος (όπως οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που φέρνουν βεβαίωση απασχόλησης επι διετία), αλλά το γεγονός ότι έχεις οργανική σε ένα μέρος και την υπηρετείς κανονικά.

Στο γραφείο που είχα αποσπαστεί παλιότερα δίναμε σε αυτές τις περιπτώσεις τα μόρια συνυπηρέτησης χωρίς να υπολογίζουμε πόσο χρόνο έχει διανύσει ο σύζυγος στην οργανική του. Και από ότι βλέπω, η εγκύκλιος διευκρινίζει μόνο για ιδιωτικούς υπαλλήλους τη διετία απασχόλησης στον ίδιο Δήμο.

Είδα και έπαθα να πείσω το Γραφείο μου να πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει στο υπουργείο, ήταν κάθετοι ότι δεν δικαιούμαι τα μόρια, γιατί μου είπανε ότι ήδη είχαν τηλεφωνήσει και τους είχαν απαντήσει ότι πρέπει ο σύζυγος να έχει κλείσει διετία. Όταν πήρα εγώ τηλέφωνο όμως στο υπουργείο, η απάντηση ήταν ότι τα δικαιούμαι κανονικά τα μόρια. Και με αυτή την απάντηση, ενημέρωσα το γραφείο μου, πήραν τηλέφωνο και αυτοί και τους έδωσαν την ίδια απάντηση.

Ξεπερνάω το γεγονός ότι για τα θέματα μεταθέσεων και γενικώς εγκυκλίων υπάρχουν συνάδελφοι στα γραφεία που απαντούν με "απόψεις" και όχι με σιγουριά, και κάνω λοιπόν την ερώτησή μου:

Εσείς που δουλεύετε στα γραφεία, τι οδηγίες έχετε πάρει για αυτές τις περιπτώσεις συνυπηρέτησης; Δεν θέλω να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω στη Διεύθυνση για να μη βάλω σε μπελάδες τους συναδέλφους στο Γραφείο (γιατί θα αναγκαστώ να πω ότι από το Γραφείο μου απάντησαν έτσι και εγώ θεωρώ ότι τα πράγματα είναι αλλιώς), δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να κάνω γραπτό ερώτημα μέσω του προϊσταμένου μου στο Υπουργείο, αλλά από την άλλη, πώς θα ησυχάσω μέχρι να εξεταστούν στο ΠΥΣΠΕ οι αιτήσεις και να σιγουρευτώ ότι θα μου μετρήσουν την συνυπηρέτηση (αν όντως τη δικαιούμαι όπως μου απάντησε στο τηλέφωνο υπάλληλος του Υπουργείου);

Θα εκτιμούσα πολύ μία απάντηση αν γνωρίζετε.
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 09:04:49 μμ »
η εγκύκλιος είναι σαφής πάνω σε αυτό: η υποχρέωση διετίας αφορά ΜΟΝΟ τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα. Για το δημόσιο τομέα ισχύει η βεβαίωση ότι ο/η σύζυγος υπηρετεί με οργανική θέση. ορίζεται δηλαδή αυτό ακριβώς:

1. Σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Π.Δ. 50/96 ορίζεται ότι «Μονάδες μετάθεσης για
συνυπηρέτηση λαμβάνουν οι εκπαιδευτικοί που ζητούν μετάθεση από μία περιοχή σε άλλη, εφόσον ο/η
σύζυγος υπηρετεί ή εργάζεται στην περιοχή αυτή. Οι μονάδες συνυπηρέτησης υπολογίζονται και για
μεταθέσεις από σχολείο σε σχολείο της ίδιας περιοχής, ή τις τοποθετήσεις σε συγκεκριμένα σχολεία,
εφόσον ο/η σύζυγος υπηρετεί ή εργάζεται στην περιφέρεια του Δήμου ή της Κοινότητας, όπου ζητείται η
μετάθεση ή η τοποθέτηση. Οι εκπαιδευτικοί των παραπάνω περιπτώσεων λαμβάνουν τέσσερις (4)
μονάδες μετάθεσης για συνυπηρέτηση».
2. Στο άρθρο 16 παρ. 6 του Π.Δ. 50/96 ορίζονται τα ακόλουθα:
«Για την απόδειξη του τόπου και της φύσης της εργασίας του ή της συζύγου υποβάλλονται κατά
περίπτωση τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α) προκειμένου περί υπαλλήλων του δημοσίου ή υπαλλήλων ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ ή υπαλλήλων του
υπόλοιπου δημόσιου τομέα όπως αυτός καθορίστηκε με τη διάταξη της παραγράφου 1 του άρθρου 1 του
Ανακτήθηκε από την
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ
edu.klimaka.gr
Ν. 1256/82 (ΦΕΚ 65 τ. Α' ) όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα και ισχύει ή άμισθων δημοσίων
υπαλλήλων ή λειτουργών, βεβαίωση της υπηρεσίας του, από την οποία να προκύπτει ότι ο ή η σύζυγος
υπηρετεί οργανικά και όχι με απόσπαση στο συγκεκριμένο τόπο

Πόσο πιο ελληνικά να το γράψει ο χριστιανός; Όσο για το αν θα τους εκθέσεις στη διεύθυνση ....γιατί σε νοιάζει αυτό; Δε μπορούμε όσοι είμαστε σε διευθύνσεις ή γραφεία να παίζουμε με τη ζωή των άλλων επειδή έτσι " μεταφράζουμε" μια συγκεκριμένη διάταξη.  Πάντως αν επιμείνουν κάνε τα εξής :
α. ζήτα το εγγράφως ( αν κάνεις αίτηση επ αυτού ΟΦΕΙΛΟΥΝ  να σου απαντήσουν και αυτοί εγγράφως.
β. ζήτα η αίτησή σου να σταλεί στην Κεντρική Υπηρεσία ως αμφισβητούμενη περίπτωση και άσε το ΚΥΣΔΕ να αποφανθεί καταλλήλως. Το δικαίωμά σου αυτό ορίζεται επισης στην εγκύλιο ακριβώς εδώ :

2.3. Αποστολή αιτήσεων στην Κ.Υ. του Υπουργείου:
Στη Δ/νση Προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – Τμήμα Γ΄ της Κ.Υ. του Υπουργείου
Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων θα αποσταλούν μόνο:
Α. Οι αιτήσεις μετάθεσης (η υπογεγραμμένη χειρόγραφη αίτηση και το υπογεγραμμένο αντίγραφο
της ηλεκτρονικά καταχωρισμένης αίτησης) των εκπαιδευτικών για τις παρακάτω κατηγορίες με όλα τα
σχετικά απαιτούμενα δικαιολογητικά που τις συνοδεύουν:
α) για τα Πειραματικά σχολεία
β) για τα Μουσικά σχολεία
γ) για τα Καλλιτεχνικά σχολεία
β) για τα σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης
Ανακτήθηκε από την
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ
edu.klimaka.gr
Β. Από τις αιτήσεις των γενικών μεταθέσεων (υπογεγραμμένο αντίγραφο της ηλεκτρονικά
καταχωρισμένης αίτησης)συνοδευόμενες από σχετικό διαβιβαστικό:
α) οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών που υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης του άρθρ. 13
του Π.Δ. 50/96, άρθρ. 17 του N. 3402/2005 ΦΕΚ 258/Α’, του άρθρ. 6 παρ. 1, 2 & 3 του Ν. 3454/2006 ΦΕΚ
75/A’, της παρ. 8 του άρθρου 1 του Ν.3194/03 ΦΕΚ 227/Α και του αρθρ. 47 παρ. 3 του Ν. 2304/95 ΦΕΚ
83/Α’ (πολύτεκνοι, ασθένειες κ.λ.π.) και
β) οι αιτήσεις για τις οποίες πρέπει ν’ αποφανθεί αρμοδίως το ΚΥΣΔΕ (π.χ. αμφισβητούμενες
περιπτώσεις θεμελίωσης δικαιώματος μετάθεσης, προϋποθέσεις υπαγωγής στα κριτήρια μετάθεσης
κ.λ.π.)
[/i][/color]
άντε και καλά ξεμπερδέματα
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 09:08:04 μμ »
α και κάτι ακόμα - που αφορά όσους περνάμε αιτήσεις στα γραφεία - εμάς μας ήρθε απάντηση απο το υπουργείο καθώς υποβάλαμε σχετικό ερώτημα. Λοιπόν,
ΟΣΟΙ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΛΙΚΑ ΣΕ ΓΡΦΕΙΑ Ή ΔΔΕ ΩΣ ΠΛΕΝΟΝΑΖΟΝΤΕΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ή ΔΔΕ. αυτά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:45:31 »

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Δεκέμβριος 01, 2010, 09:30:24 μμ »
Και τώρα ξεκινά η αναμονή...
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 12:28:24 μμ »
ναι, ξέρω ότι για οριστική τοποθέτηση και βελτιώση δεν περνάει αμέσως τα μόρια. Ωστόσο κάποιες φορές δε φαίνονται τα μόρια των παιδιών και χρειάζεται να ξανακάνω αποθήκευση. Σε μια περίπτωση βρήκα μία προϋπηρεσία που δεν είχε αναγνωρισθεί για ΜΚ οποτε βγαίνει εκτός - ....αν και για να το σιγουρέψω πρέπει να ανατρέξω και σε όλα τα πρακτικά του πυσδε μήπως και πρόκειται για αναγνώριση συμπληρωματικής υπηρεσίας και δεν έχει απλά ενημερωθεί ο φάκελος...γιατί για να το πέρασε κάποιος στο σύστημα θα πει οτι κάπου το είδε.... αλλά δε γίνεται να ελέγξω όλους τους φακέλους από την αρχή - ούτε όλα τα πρακτικά του πυσδε απο καταβολής πύσδε.... Προσπάθησα, πέρασα από την αρχή καμιά 30 φακέλους αλλά μένουν άλλες 150 αιτήσεις - δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν όλα αυτά σε 10 εργάσιμες - ως τις 15. Για το λογο αυτό λέω να προσέχουν όλοι - όλα! ¨Η ας πούμε στην περίπτωση που ο άλλος έχει ή είχε  εκπαιδευτική άδεια - οπότε με βάση το πδ100/97 πρέπει  να μοριοδοτηθεί με 1 μόριο- μη του δίνουμε κανονικα τα μόρια του δυσπρόσιτου....καταλαβαίνεις; γίνεται χαμος...άνθρωποι ειμαστε, δεν είναι δυνατό να θυμόμαστε απ΄έξω όλες τις λεπτομέρειες των τριών τελευταίων εγκυκλιων μεταθέσεων όπως προβλέπεται αλλά να χει και ο καθένας το νου του....
Ναι, θέλει να κάνεις σχεδόν συνέχεια "αποθήκευση". Δεν είναι πρόβλημα αυτό.
Άσε και γω κάνω φουλ ξεσκόνισμα φακέλου ακόμα και στους ήδη περασμένους και έχω βρει αρκετά λάθη. Άλλα είναι απλώς πλημελής καταχώρηση χωρίς να κάνουν διαφορά στα μόρια, αλλά άλλα κάνουν διαφορά. Εγώ ότι βλέπω λάθος το αλλάζω. Ελπίζω να μην κάνω κάποιο λάθος και βρω τον μπελά μου  :-[ Είναι μεγάλη ευθύνη το πέρασμα των αιτήσεων και δυστυχώς και οι συνάδελφοι συνήθως δεν βοηθάνε διότι δεν έχουν ενδιαφερθεί να κρατήσουν ένα καλό προσωπικό αρχείο.

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #300 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 03:34:33 μμ »
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση bitch. :)  Μου είπαν ότι "προς το παρόν" θα περάσουν την αίτησή μου κανονικά. Και θα αφήσουν να αποφασίσει το ΠΥΣΠΕ  ??? αν είναι σωστά τα +4 μόρια που θα μου βάλουν αφού έτσι και αλλιώς είναι αίτηση για βελτίωση και τα μόρια της συνυπηρέτησης θα φανούν αργότερα.

Τί να πω.Υποθέτω ότι το ΠΥΣΠΕ θα ξέρει καλύτερα. Αλλιώς, ενσταση μέχρι εκεί που δεν πάει. Και εκεί δεν θα σκεφτώ καθόλου αν θα εκθέσω κάποιον. Η μόνη μου ένσταση ως τώρα ήταν ότι η συνάδελφος στο γραφείο ίσως ενημερώθηκε και αυτή πλημμελώς από το Υπουργείο (λέμε τώρα), αν και, όπως είπε και η bitch, πόσο πιο ξεκάθαρος να είναι και αυτός ο νομοθέτης, ο κάθε υπάλληλος ας διαβάσει και αν έχει απορίες ας ρωτήσει τους προϊσταμένους του (όπως έκανα και εγώ όταν δούλευα στο γραφείο, όπως κάνετε και εσείς που δουλεύετε τώρα στις μεταθέσεις).

Τελος πάντων. Ας μην θυμάμια τη συμπεριφορά ορισμένων υπαλλήλων γιατί μου ανεβαίνει η πίεση. >:(

Καλό κουράγιο στους χειριστές του eData μέχρι να τελειώσει το...μανίκι της καταχώρησης.Και πάλι ευχαριστώ!!
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος BELLISSIMA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 04:42:01 μμ »
να ρωτησω και γω κατι; εχω οργανικη στη β περιοχη και ο συζυγος μου εργαζεται στη β της ιδιας περιοχης. Δικαιουμαι μορια συνυπηρετησης;

Αποσυνδεδεμένος ioanol

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • πε0401
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 11:15:30 μμ »
α και κάτι ακόμα - που αφορά όσους περνάμε αιτήσεις στα γραφεία - εμάς μας ήρθε απάντηση απο το υπουργείο καθώς υποβάλαμε σχετικό ερώτημα. Λοιπόν,
ΟΣΟΙ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΛΙΚΑ ΣΕ ΓΡΦΕΙΑ Ή ΔΔΕ ΩΣ ΠΛΕΝΟΝΑΖΟΝΤΕΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ή ΔΔΕ. αυτά.

εγω πάντως ξέρω περιπτώσεις που τους τοποθετουν προσωρινά, καθώς ειναι στη διάθεση, 1 Σεπτέμβρη σε σχολεία με πολλά μόρια κάνουν πράξη ανάληψης και μετα τους τραβούν στη διεύθυνση ως πλεονάζοντες και έτσι παίρνουν τα μόρια των σχολείων ενώ δουλεύουν στη διεύθυνση . Και μάλιστα επειδή δεν ειναι αποσπασμένοι δεν δουλεύουν ούτε χριστούγεννα ούτε πάσχα ούτε καλοκαίρι.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 11:34:44 μμ »
αυτό πράγματι γινόταν ως περισυ. Φέτος, με τον 3848/2010 ο καθένας παίρνει τα μόρια της περιοχής στην οποία υπηρετεί. Εξαίρεση αποτελούν οι αποσπασμένοι - όχι όσοι έχουν διατεθεί - στα γραφεία και τις ΔΔΕ και όσοι τελούν σε εκπαιδευτική άδεια που παιρνουν 1 μόριο. 

Αποσυνδεδεμένος lasard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Δεκέμβριος 03, 2010, 08:48:52 πμ »
μπορει καποιος να με παραπέμψει σε ιστοσελιδα που υπαρχουν οι βασεις μεταθεσεων δευτεροβαθμιας σε συγκεντρωτικη κατασταση των τελευταιων 10 ετων;

Αποσυνδεδεμένος jtsop

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Δεκέμβριος 03, 2010, 09:27:25 πμ »
δες στο moriade.comli.com

Αποσυνδεδεμένος heren

• Έμπειρο μέλος
  • live your life
    • Προφίλ