*

Ψηφοφορία

Ποιες θα είναι οι πρώτες σας προτιμήσεις;

Α Αθήνας
13 (10.4%)
11 (8.8%)
Γ Αθήνας
8 (6.4%)
Δ Αθήνας
8 (6.4%)
Α Αν. Αττικής
5 (4%)
2 (1.6%)
Α Δυτ. Αττικής
0 (0%)
0 (0%)
Α Πειραιά
7 (5.6%)
3 (2.4%)
Γ Πειραιά
0 (0%)
Αιτωλοακαρνανία
2 (1.6%)
Αργολίδα
1 (0.8%)
Α Αρκαδία
2 (1.6%)
0 (0%)
Άρτα
0 (0%)
Αχαία
3 (2.4%)
1 (0.8%)
Γρεβενά
1 (0.8%)
Δράμα
2 (1.6%)
Δωδεκάνησα
0 (0%)
Έβρος
0 (0%)
Εύβοια
2 (1.6%)
Ευρυτανία
0 (0%)
Ζάκυνθος
0 (0%)
Ηλεία
0 (0%)
Ημαθία
2 (1.6%)
Ηράκλειο
0 (0%)
Α Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
4 (3.2%)
Γ Θεσ/νίκη
6 (4.8%)
Δ Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
Ε Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
Θεσπρωτία
1 (0.8%)
Α Ιωάννινα
0 (0%)
0 (0%)
Γ Ιωάννινα
0 (0%)
Δ Ιωάννινα
0 (0%)
Α Καβάλα
3 (2.4%)
2 (1.6%)
Καρδίτσα
2 (1.6%)
Καστοριά
0 (0%)
Κέρκυρα
2 (1.6%)
Α Κεφ/νιά
0 (0%)
0 (0%)
Κιλκίς
1 (0.8%)
Κοζάνη
0 (0%)
Κόρινθος
1 (0.8%)
Κυκλάδες
0 (0%)
Λακωνία
1 (0.8%)
Α Λάρισα
1 (0.8%)
0 (0%)
Γ Λάρισα
0 (0%)
Δ Λάρισα
0 (0%)
Λασίθι
0 (0%)
Α Λέσβου
0 (0%)
0 (0%)
Λευκάδα
0 (0%)
Α Μαγνησία
0 (0%)
0 (0%)
Γ Μαγνησία
0 (0%)
Δ Μαγνησία
0 (0%)
Μεσσηνία
0 (0%)
Ξάνθη
3 (2.4%)
Πέλλα
2 (1.6%)
Πιερία
1 (0.8%)
Πρέβεζα
1 (0.8%)
Ρέθυμνο
0 (0%)
Ροδόπη
1 (0.8%)
Α Σάμου
0 (0%)
2 (1.6%)
Σέρρες
2 (1.6%)
Τρίκαλα
1 (0.8%)
Φθιώτιδα
2 (1.6%)
Φλώρινα
0 (0%)
Φωκίδα
1 (0.8%)
Χαλκιδική
1 (0.8%)
Χανιά
0 (0%)
Α Χίου
1 (0.8%)
0 (0%)
Μειονοτικά Ροδόπης
0 (0%)
Μειονοτικά Ξάνθης
1 (0.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 51

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2011  (Αναγνώστηκε 445569 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimitris9

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις 2011
« Απάντηση #420 στις: Μαρτίου 19, 2011, 02:18:01 pm »
Ο Ξενοφώντας είπε πως ήρθαν 13 και έφυγαν 12. Αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες. Ένα χοντρικό παράδειγμα είναι πως π.χ φεύγουν 6 φιλόλογοι και έρχονται άλλοι 6 και φεύγουν 6 μαθηματικοί και έρχονται 7. Εντάξει, κανονικά θα έπρεπε όσοι έφυγαν τόσοι να έρθουν αφού τα κενά ήταν μηδενικά, αλλά τώρα για 1 θέση παραπάνω αυτά είναι ψιλά γράμματα (ίσως και η μία αυτή θέση να είναι όντως ειδικής κατηγορίας).
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο θέλω. Γράφεις πως στα κενά λαμβάνονται υπόψη εκτός από τους συνταξιοδοτηθέντες και οι εγκυμονούσες κτλ. Εννοείς για τα λειτουργικά κενά ή τα οργανικά ? Γιατί νομίζω εφόσον υπάρχουν π.χ εγκυμονούσες δεν δίνεται οργανικό κενό, αλλά λειτουργικό και επομένως την επόμενη χρονιά θα καλυφθεί από αναπληρωτή.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:26:48 »

Αποσυνδεδεμένος xenofontas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Μαρτίου 19, 2011, 03:34:38 pm »
Ο Ξενοφώντας είπε πως ήρθαν 13 και έφυγαν 12. Αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες. Ένα χοντρικό παράδειγμα είναι πως π.χ φεύγουν 6 φιλόλογοι και έρχονται άλλοι 6 και φεύγουν 6 μαθηματικοί και έρχονται 7. Εντάξει, κανονικά θα έπρεπε όσοι έφυγαν τόσοι να έρθουν αφού τα κενά ήταν μηδενικά, αλλά τώρα για 1 θέση παραπάνω αυτά είναι ψιλά γράμματα (ίσως και η μία αυτή θέση να είναι όντως ειδικής κατηγορίας).
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο θέλω. Γράφεις πως στα κενά λαμβάνονται υπόψη εκτός από τους συνταξιοδοτηθέντες και οι εγκυμονούσες κτλ. Εννοείς για τα λειτουργικά κενά ή τα οργανικά ? Γιατί νομίζω εφόσον υπάρχουν π.χ εγκυμονούσες δεν δίνεται οργανικό κενό, αλλά λειτουργικό και επομένως την επόμενη χρονιά θα καλυφθεί από αναπληρωτή.
Κι εγώ έχω την ίδια απορία. Οι πιθανές άδειες ανατροφής κτλ δηλώνονται για τις μεταθέσεις ως κενά; bitch κι εγώ για αλυσιδωτή αντίδραση μίλησα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Μαρτίου 19, 2011, 05:21:51 pm »
το πώς βγαίνουν ακριβώς τα κενα΄ειναι κάτι πολύπλοκο για να περιγραφεί επακριβώς στο φόρουμ. Ενδεικτικά ρίξτε μια ματιά στην εγκύκλιο του 2008 και θα δειτε ότι είναι πολύ δύσκολο να βγάλει άκρη κάποιος που δεν ειναι εξοικειωμένος με αυτά. http://elmefth.awardspace.com/2008/02/27/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5/

όσο για αυτό που ρωτάτε υπολογίζονται όλοι όσοι τελούν σε μακροχρόνιες άδειες . αυτό δε σημαίνει οτι το δικό τους κενό θα δωθει ως κενό δυο φορές. Αλλά μπορεί να συμβαίνει το εξής:
πχ. σε ένα σχολειο εγκυμονούσα έχει 18 ώρες υποχρεωτικό. το μάθημα που διδάσκει θέλει 21 ώρες. Άρα υπολείπονται 3 ώρες. Έστω ότι αυτό το σχολείο έχει ας πούμε και έναν διευθυντη της ίδιας ειδικότητας που κάνει 5 ώρες την εβδομάδα γιατί ειναι διευθυντής αλλά το κανονικό του ωράριο είναι 16. Άρα υπολείπονται 11 ώρες από αυτον. αν προσθέσεις και τις 3 της εγκυμονούσας έχεις ένα σύνολο 14 ώρες και άρα, δηλώνεις οργανικό κενό εξ αυτού.  Υπό αυτή την έννοια λοπόν εξετάζονται και όσοι βρίσκονται σε άδειες.

ναι, Ξενοφώντα, συμφωνούμε στο ότι όλα αυτά ειναι συγκοινωνούνται δοχεία... :)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος tzhna

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 06 & TE16
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Μαρτίου 20, 2011, 04:27:14 pm »
Καλησπερα
Μηπως γνωριζει καποιος ποτε σχεδιαζουν να βγαλουν τις μεταθεσεις;
Ξερω οτι ακομα δεν εχει λυθει το θεμα των συγχωνευσεων αλλα αυτο για καποια σχολεια μπορει να αργησει.
Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:26:48 »

Αποσυνδεδεμένος vasileiosvasilopoulos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Μαρτίου 20, 2011, 04:34:05 pm »
Χωρίς  να  ειμαι  απολύτως  σίγουρος, 'εχω  την  εντύπωση  πως 1. πρέπει  να  οριστικοποιηθεί  ποια  σχολεία  συγχωνεύονται/καταργούνται, 2. δημοσίευση  σε  ΦΕΚ  της  σχετικής  απόφασης, 3. επανυπολογισμός  κενών  από  σχολεια-γραφεία-διευθύνσεις  και  μετά  θα  αρχίσουν  να  ''τρέχουν''  οι  πρώτες  μεταθέσεις, αρχής  γενομένης  από  πειραματικά, ΣΜΕΑ, διαπολτισμικά.  Στο  τέλος  θα  γίνουν  οι  γενικές  μεταθέσεις

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Μαρτίου 20, 2011, 05:01:05 pm »
Καλησπερα
Ξερω οτι ακομα δεν εχει λυθει το θεμα των συγχωνευσεων αλλα αυτο για καποια σχολεια μπορει να αργησει.
Ευχαριστω

http://www.pde.gr/index.php?topic=22523.0

Δεν είναι κακό να ψάχνουμε λίγο πριν ανοίξουμε ένα νέο θέμα.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος tzhna

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 06 & TE16
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Μαρτίου 20, 2011, 08:17:32 pm »
Συγγνωμη, δεν το ειδα. Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος knaison

• Έμπειρο μέλος
  • no comments
    • Προφίλ
    • Goolge
« Απάντηση #427 στις: Μαρτίου 20, 2011, 10:45:01 pm »
Καλησπερα
Ευχαριστω

καλά δεν βλέπεις ότι αλλού συζητείται το παρών θέμα?
είναι ανάγκη να ανοίγουμε νέα topics??????

οι συντονιστές δεν βλέπουν ?  happiness που είσαι?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 20, 2011, 10:46:59 pm από knaison »
Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες.
Σύστημα διδασκαλίας είναι η διδασκαλία του συστήματος.
Το lifestyle είναι μαγικό : Από μηδενικό σε κάνει νούμερο.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Μαρτίου 21, 2011, 11:29:50 am »
Συγγνωμη, δεν το ειδα. Ευχαριστω.

Παρακαλώ!
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος heren

• Έμπειρο μέλος
  • live your life
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Μαρτίου 21, 2011, 12:16:25 pm »
γνωρίζω Νομο οπου το 2009 εφυγαν 10 εκπ/κοι κλαδου ΠΕ19-20 και ηρθαν μονο 4 και το 2010 εφύγαν  4 και ηρθε μονο 1, και τις 2 χρονιες η Δ/νση εδωσε 0 κενα αρα αυτο με τα συγκοινωνουντα δοχεια δεν λειτουργει.
Επίσης φετος εδωσε παλι 0 κενα ενω υπάρχει οργανική ακάληπτη (οπως και τα προηγούμενα χρόνια) και σε ερωτηση μου γιατι δεν δηλώνουν τα πραγματικά κενα στο Υπουργειο ο Γραμματεας του ΠΥΣΔΕ μου ειπε οτι θελουν να βολευουν τους εκπ/κους που βρίσκονται στη διαθεση απο τις γειτονικές περιοχές....
Με λίγα λόγια η κάθε Δ/νση κανει οτι γουτάρει και οποιος δεν εχει βυσμα μεσα σε αυτες δεν προκειται να παει σπιτι του...
Καλη μεταθεση σε ολους...
Πότε θα βγούν γνωρίζει κανεις?

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Μαρτίου 21, 2011, 04:02:45 pm »
γνωρίζω Νομο οπου το 2009 εφυγαν 10 εκπ/κοι κλαδου ΠΕ19-20 και ηρθαν μονο 4 και το 2010 εφύγαν  4 και ηρθε μονο 1, και τις 2 χρονιες η Δ/νση εδωσε 0 κενα αρα αυτο με τα συγκοινωνουντα δοχεια δεν λειτουργει.

Πότε θα βγούν γνωρίζει κανεις?

ίσα - ίσα ...αυτό ακριβώς δείχνει πόσο συγκοινωνούντα είναι τα δοχεία  8) 8) 8) 8)  ( μόνο που εδώ επεκτείνεται και σε μη επιτρεπτά όρια.... το σώσε γίνεται τελικά - για να το πω κομψά....) τελικά μου φαίνεται - ως Διεύθυνση εμείς τουλάχιστον λειτουργούμε υποδειγματικά!! Μπράβο μας!!

κατά τα άλλα, οι μεταθέσεις θα πάνε κανα δίμηνο πιο πίσω από ό,τι συνήθως - δεδομένου ότι με τις συγχωνεύσεις ήδη πήγαμε πίσω δύο μήνες σε σχέση με τις περσινές ημερομηνίες. Εμείς πάντως ως διεύθυνση αρχίσαμε ήδη να βγάζουμε μόρια όσων βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΔΕ οι οποίοι όμως δεν έκαναν αίτηση οριστικής τοποθέτησης ( υπάρχουν και τέτοιοι !!!) καθώς και νεοδιόριστων.

Σχετικά με τους νεοδιόριστους να σας ενημερώσω τα εξής:
Ο Ν.3848/2010 προβλέπει στο αρ. 4 ότι οι νεοδιόριστοι παραμένουν στην σχολική μονάδα της πρώτης τους τοποθέτησης για διάστημα οχι μικρότερο της τριετίας. Ωστόσο αυτό δημιουργεί ένα ευνόητο πρόβλημα: έστω ότι ο νεοδίοριστος τοποθετήθηκε σε λειτουργικο κενό εκπ/κού που τελεί σε ανατροφή τέκνου. Αυτό τι σημαίνει; ότι όταν ο εκπ/κός επιστρέψει στη δουλειά του τη θέση του θα την κατέχει ο νεοδιόριστος;  Θεωρούμε ότι εκ των πραγμάτων αυτό θα καταστρατηγηθεί. Το πολύ πολύ να βγουν υπεράριθμοι στη σχολική μονάδα και ως εκ τούτου να τοποθετηθούν σε άλλες. Πάντως επ αυτού περιμένουμε απάντηση του  υπουργείου οποτε υποθέτω θα υπάρξει γενικότερη ενημέρωση.... Για να δούμε....
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος rodolphe

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Μαρτίου 21, 2011, 10:32:01 pm »
bitch σύμφωνα με τον Ν.3848/2010 όντως διαβάζω ότι ο χρόνος πραγματικής υπηρεσίας στη σχολική μο−
νάδα της πρώτης τοποθέτησης μετά το διορισμό δεν
μπορεί να είναι μικρότερος των τριών ετών. Ξέρω ότι είναι λίγο άσχετο με το topic αλλά απάντησέ μου σε παρακαλώ, γιατί μέχρι τώρα ήξερα πως ο νεοδιόριστος υποχρεούται να υπηρετήσει στην ίδια διεύθυνση (π.χ. Α΄Δράμας) και όχι απαραίτητα στο ίδιο σχολείο. Τι ακριβώς ισχύει;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Μαρτίου 21, 2011, 10:48:36 pm »
όπως ειδες κι εσύ, σύμφωνα με το Νόμο πρέπει να τοποθετηθεί στην ίδια σχολική μονάδα. Ωστόσο αυτό δεν ειναι πάντα εφικτό. Τεχνικά βέβαια το θέμα λύνεται αν αφου πρώτα τοποθετηθεί στην ιδια σχολικη μονάδα μετά κριθει ως υπεράριθμος και τοποθετηθει σε άλλο σχολείο λόγω υπεραριθμίας. Ωστόσο, όπως έγραψα και πριν, εμείς ειμαστε εν αναμονή της απάντησης του υπουργείου. Θα σας ενημερώσω εκ νέου μόλις μάθω κάτι για αυτό.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση να έχετε το νού σας οι νεοδιόριστοι, γιατί αν αποσπασθήκατε για τις ανάγκες τις υπηρεσιας σε άλλο σχολειο ή ως υπεράριθμοι,θα πρέπει να αναγράφεται στο τοποθετηριό σας ότι "αποσπασθήκατε χωρίς αίτησή σας, για τις ανάγκες της υπηρεσίας και θεμελιώνοντας δικαιώμα μετάθεσης βάσει του αρ.31 του Ν.3848/2010" γιατί μετά απο τρία χρονια που θα κάνετε με το καλό χαρτιά για μετάθεση, άντε να βρεις κάποιον να θυμάται τι ισχυε, ή να ξέρει πώς θεμελιώνεται το δικαίωμα...γιαυτο...προσέχουμε για να έχουμε... ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος rodolphe

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Μαρτίου 22, 2011, 07:29:59 am »
σ' ευχαριστώ..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871