*

Ψηφοφορία

Ποιες θα είναι οι πρώτες σας προτιμήσεις;

Α Αθήνας
13 (10.4%)
11 (8.8%)
Γ Αθήνας
8 (6.4%)
Δ Αθήνας
8 (6.4%)
Α Αν. Αττικής
5 (4%)
2 (1.6%)
Α Δυτ. Αττικής
0 (0%)
0 (0%)
Α Πειραιά
7 (5.6%)
3 (2.4%)
Γ Πειραιά
0 (0%)
Αιτωλοακαρνανία
2 (1.6%)
Αργολίδα
1 (0.8%)
Α Αρκαδία
2 (1.6%)
0 (0%)
Άρτα
0 (0%)
Αχαία
3 (2.4%)
1 (0.8%)
Γρεβενά
1 (0.8%)
Δράμα
2 (1.6%)
Δωδεκάνησα
0 (0%)
Έβρος
0 (0%)
Εύβοια
2 (1.6%)
Ευρυτανία
0 (0%)
Ζάκυνθος
0 (0%)
Ηλεία
0 (0%)
Ημαθία
2 (1.6%)
Ηράκλειο
0 (0%)
Α Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
4 (3.2%)
Γ Θεσ/νίκη
6 (4.8%)
Δ Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
Ε Θεσ/νίκη
3 (2.4%)
Θεσπρωτία
1 (0.8%)
Α Ιωάννινα
0 (0%)
0 (0%)
Γ Ιωάννινα
0 (0%)
Δ Ιωάννινα
0 (0%)
Α Καβάλα
3 (2.4%)
2 (1.6%)
Καρδίτσα
2 (1.6%)
Καστοριά
0 (0%)
Κέρκυρα
2 (1.6%)
Α Κεφ/νιά
0 (0%)
0 (0%)
Κιλκίς
1 (0.8%)
Κοζάνη
0 (0%)
Κόρινθος
1 (0.8%)
Κυκλάδες
0 (0%)
Λακωνία
1 (0.8%)
Α Λάρισα
1 (0.8%)
0 (0%)
Γ Λάρισα
0 (0%)
Δ Λάρισα
0 (0%)
Λασίθι
0 (0%)
Α Λέσβου
0 (0%)
0 (0%)
Λευκάδα
0 (0%)
Α Μαγνησία
0 (0%)
0 (0%)
Γ Μαγνησία
0 (0%)
Δ Μαγνησία
0 (0%)
Μεσσηνία
0 (0%)
Ξάνθη
3 (2.4%)
Πέλλα
2 (1.6%)
Πιερία
1 (0.8%)
Πρέβεζα
1 (0.8%)
Ρέθυμνο
0 (0%)
Ροδόπη
1 (0.8%)
Α Σάμου
0 (0%)
2 (1.6%)
Σέρρες
2 (1.6%)
Τρίκαλα
1 (0.8%)
Φθιώτιδα
2 (1.6%)
Φλώρινα
0 (0%)
Φωκίδα
1 (0.8%)
Χαλκιδική
1 (0.8%)
Χανιά
0 (0%)
Α Χίου
1 (0.8%)
0 (0%)
Μειονοτικά Ροδόπης
0 (0%)
Μειονοτικά Ξάνθης
1 (0.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 51

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2011  (Αναγνώστηκε 445561 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vasileios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις 2011
« Απάντηση #980 στις: Μαΐου 02, 2011, 11:11:21 pm »
η αλήθεια είναι πως το datacenter για κάποιο λόγο φέτος είχε πρόβλημα με τα μόρια εξαρχής..ενώ δηλαδή φαινόταν ας πούμε στην οθόνη κανονικά τα μόρια κάποιου δεν εκτυπώνονταν έτσι - συνήθως "άφηνε" πίσω τα μόρια οικογένειας ή συνυπηρέτησης και ενίοτε αυτά της συνολικής υπηρεσίας. Επίσης, για κάπόιον άγνωστο και σε μας και στους χειριστές του data στο υπουργείο ( γιατί τουλάχιστον εμείς τους ενημερώσαμε) τα συγκεντρωτικά μόρια ( αυτά δηλαδή που έχουν ανακοινώσει απο τον ιανουάριο οι διευθύνσεις) έχουν βγει λάθος ενώ οι αιτήσεις έχουν εκτυπωθεί σωστά. Εμείς ας πούμε προβήκαμε τουλάχιστον σε τρεις ανακοινοποιήσεις των πινάκων γιατί ενώ υποτιθεται ότι βγαίνουν αυτόματα "τραβώντας" τη βάση δεδομένων, αυτά έβγαιναν λάθος και μετά τα διορθώναμε με το χέρι.

Συγγνώμη, να υποθέσουμε ότι το υπουργείο πλήρωσε για να προμηθευτεί ένα λογισμικό που δεν μπορεί να κάνει μια απλή δουλειά σωστά;
"Δάσκαλε, δεν είμαι δοχείο να με γεμίσεις. Είμαι σπίρτο να με ανάψεις..." (Ι. Κακριδής)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:15:56 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #981 στις: Μαΐου 02, 2011, 11:17:07 pm »
γιατί η πρώτη φορά θα είναι; 8) 8)   
και τον Νέστωρα τον πληρώνει, και τον έπαφο και πάλι λάθη γίνονται συνέχεια...
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος worried but optimistic

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #982 στις: Μαΐου 02, 2011, 11:23:42 pm »
Καλησπερα. Θα ηθελα μια επιπλεον διευκρινηση,αν γνωριζετε, σχετικα με ο,τι γραφτηκε παραπανω:
β. Η αδεια ανατροφης επισης θεωρειται οτι υπηρετηθηκε στην οργανικη θεση του εκπαιδευτικου και κατοχυρωνει δικαιωμα μεταθεσης, αλλα, στην περιπτωση αυτη, μοριοδοτειται πλεον με μια μοναδα, παντα συμφωνα με την προτεινομενη εισηγηση του υπουργειου, (αυτη ειναι βασικη διαφορα σε σχεση με τις λεγομενες αδειες μητροτητας που εισαγεται με την επικειμενη νομοθετικη παρεμβαση).
Αυτος ο νεος τροπος μοριοδοτησης ειναι τετελεσμενο γεγονος ή προς το παρον ειναι εισηγηση;Για να γινω πιο σαφης,τον Σεπτεμβρη που θα γινουν οι τοποθετησεις στα σχολεια οσων δεν εχουν οργανικη,θα εχει ανακοινωθει εκ νεου η μοριοδοτηση ολων μας ή θα ισχυουν τα μορια που εχουμε και τωρα;

Αποσυνδεδεμένος chris75

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #983 στις: Μαΐου 02, 2011, 11:25:30 pm »
η αλήθεια είναι πως το datacenter για κάποιο λόγο φέτος είχε πρόβλημα με τα μόρια εξαρχής..ενώ δηλαδή φαινόταν ας πούμε στην οθόνη κανονικά τα μόρια κάποιου δεν εκτυπώνονταν έτσι - συνήθως "άφηνε" πίσω τα μόρια οικογένειας ή συνυπηρέτησης και ενίοτε αυτά της συνολικής υπηρεσίας. Επίσης, για κάπόιον άγνωστο και σε μας και στους χειριστές του data στο υπουργείο ( γιατί τουλάχιστον εμείς τους ενημερώσαμε) τα συγκεντρωτικά μόρια ( αυτά δηλαδή που έχουν ανακοινώσει απο τον ιανουάριο οι διευθύνσεις) έχουν βγει λάθος ενώ οι αιτήσεις έχουν εκτυπωθεί σωστά. Εμείς ας πούμε προβήκαμε τουλάχιστον σε τρεις ανακοινοποιήσεις των πινάκων γιατί ενώ υποτιθεται ότι βγαίνουν αυτόματα "τραβώντας" τη βάση δεδομένων, αυτά έβγαιναν λάθος και μετά τα διορθώναμε με το χέρι.
Οπότε, στην περίπτωση αυτή , εικάζω - χωρίς βέβαια να μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα - ότι κάτι τέτοιο θα παίχτηκε.
Το λάθος του υπουργείου φυσικά ήταν που δεν προέβηκαν έστω σε δειγματοληπτικό έλεγχο - έτσι, για τον...δαίμονα του τυπογραφείου που λέμε!!
Πάντως, επίτηδες σίγουρα δεν έγινε ( άλλωστε το υπουργείο βγαίνει χαμένο από αυτή την υπόθεση...). Πάντως, με μία γνωστή μου της πρωτοβάθμιας που τελικά πήρε μετάθεση, το λάθος είναι στη βάση των μεταθέσεων όχι στα δικά της μόρια...επομένως και να αλλαχθούν στο σωστό, αυτή πάλι την μετάθεση την έχει πάρει...

Ας ελπίσουμε ότι για τις μεταθέσεις της δευτεροβάθμιας να το πήρανε το μάθημα τους και να μην ξαναδούμε αυτές τις ιστορίες, που περιγράφονται παραπάνω!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:15:56 »

Αποσυνδεδεμένος zeroout

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • it's all about the journey, not the destination...
    • Προφίλ
« Απάντηση #984 στις: Μαΐου 02, 2011, 11:25:46 pm »
καλά, πλάκα μας κάνουν??? Ε τότε να γυρίσουν στην εποχή του χαλκού... ή να τα υπολογίζουν όλα με το χεράκι, λιγότερα λάθη θα κάνανε.... αλλά η  αγαπητή μας υπουργός δε ξέρει που υπογράφει, το λογισμικό της κακιάς ώρας θα κοιτάγαμε να διορθώσουμε.....

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #985 στις: Μαΐου 02, 2011, 11:31:56 pm »
Οπότε, στην περίπτωση αυτή , εικάζω - χωρίς βέβαια να μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα - ότι κάτι τέτοιο θα παίχτηκε.
Το λάθος του υπουργείου φυσικά ήταν που δεν προέβηκαν έστω σε δειγματοληπτικό έλεγχο - έτσι, για τον...δαίμονα του τυπογραφείου που λέμε!!
Πάντως, επίτηδες σίγουρα δεν έγινε ( άλλωστε το υπουργείο βγαίνει χαμένο από αυτή την υπόθεση...). Πάντως, με μία γνωστή μου της πρωτοβάθμιας που τελικά πήρε μετάθεση, το λάθος είναι στη βάση των μεταθέσεων όχι στα δικά της μόρια...επομένως και να αλλαχθούν στο σωστό, αυτή πάλι την μετάθεση την έχει πάρει...

Ας ελπίσουμε ότι για τις μεταθέσεις της δευτεροβάθμιας να το πήρανε το μάθημα τους και να μην ξαναδούμε αυτές τις ιστορίες, που περιγράφονται παραπάνω!!!!
ε νομίζω ότι θα ήταν πολύ χοντρό να συμβεί πάλι κάτι τέτοιο... πάντως, ξαναλέω, σίγουρα δεν έγινε επίτηδες. shit happens all the time .... ας μην προβούμε σε χαρακτηρισμούς πριν πραγματικά δούμε τι συνέβη. Εξάλλου κι εγώ εικάζω ότι κάτι τέτοιο έπαιξε..Μπορεί να είναι και άλλο, μπορεί απλά να έγινε λάθος στην καταχώρηση - εξάλλου με τόσα νούμερα και τόσες στήλες, δεν είναι και δύσκολο κάτι να ξεφύγει...μην είμαστε πια τόσο καταιγιστικοί στην κριτική μας... :)

Καλησπερα. Θα ηθελα μια επιπλεον διευκρινηση,αν γνωριζετε, σχετικα με ο,τι γραφτηκε παραπανω:
β. Η αδεια ανατροφης επισης θεωρειται οτι υπηρετηθηκε στην οργανικη θεση του εκπαιδευτικου και κατοχυρωνει δικαιωμα μεταθεσης, αλλα, στην περιπτωση αυτη, μοριοδοτειται πλεον με μια μοναδα, παντα συμφωνα με την προτεινομενη εισηγηση του υπουργειου, (αυτη ειναι βασικη διαφορα σε σχεση με τις λεγομενες αδειες μητροτητας που εισαγεται με την επικειμενη νομοθετικη παρεμβαση).
Αυτος ο νεος τροπος μοριοδοτησης ειναι τετελεσμενο γεγονος ή προς το παρον ειναι εισηγηση;Για να γινω πιο σαφης,τον Σεπτεμβρη που θα γινουν οι τοποθετησεις στα σχολεια οσων δεν εχουν οργανικη,θα εχει ανακοινωθει εκ νεου η μοριοδοτηση ολων μας ή θα ισχυουν τα μορια που εχουμε και τωρα;

προς το παρόν, η παρούσα πρόταση είναι εισήγηση της επιτροπής μεταθέσεων και αποσπάσεων. Αν ως τον Σεπτέμβριο δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως και με ΦΕΚ κάτι άλλο, θα ισχύσουν τα μόρια που έχετε και τώρα.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #986 στις: Μαΐου 03, 2011, 12:22:30 am »
Γνωρίζει κάποιος αν αυτός ο νέος νόμος για την άδεια ανατροφής θα έχει αναδρομική ισχύ??? Δηλαδή εγώ που έχω φέτος άδεια ανατροφης θα πάρω τα μόρια που κανονικά θα έπαιρνα δηλαδη τα μόρια του σχολείου συν τα μόρια της χρονιάς ή αν θα πάρω 1 μόριο???
Συγχαρητήρια πραγματικά μέσα από την καρδιά μου για όσους κατάφεραν να πάρουν μετάθεση... Εγώ πάντος απογοητεύκα πολύ... δουλεύωήδη 2 χρόνια και για να πάρω μετάθεση στην πόλη μου με τα τωρινά δεδομένα θα χρειαστώ ακόμη 17 χρόνια... Θα πάει το παιδί μου φαντάρος και μετά θα πάω εγώ στο σπίτι μου.....  Ν Τ Ρ Ο Π Η

Αποσυνδεδεμένος argy77

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #987 στις: Μαΐου 03, 2011, 12:32:15 am »

ε νομίζω ότι θα ήταν πολύ χοντρό να συμβεί πάλι κάτι τέτοιο... πάντως, ξαναλέω, σίγουρα δεν έγινε επίτηδες. shit happens all the time .... ας μην προβούμε σε χαρακτηρισμούς πριν πραγματικά δούμε τι συνέβη. Εξάλλου κι εγώ εικάζω ότι κάτι τέτοιο έπαιξε..Μπορεί να είναι και άλλο, μπορεί απλά να έγινε λάθος στην καταχώρηση - εξάλλου με τόσα νούμερα και τόσες στήλες, δεν είναι και δύσκολο κάτι να ξεφύγει...μην είμαστε πια τόσο καταιγιστικοί στην κριτική μας... :)

Και βέβαια θα είμαι αφοριστικός με τέτοια καραγκιοζιλίκια. Δε μιλάμε για ένα λαθάκι σε μια προσωρινή απόφαση, αλλά για το μέλλον και την ψυχολογία εκατοντάδων συναδέλφων μας που ήταν στο όριο...
Με την ίδια λογική αν γινόταν κάτι αντίστοιχο στις Πανελλήνιες, θα λέγαμε στους μαθητές:
"Δεν πειράζει, αφού θα διορθωνόταν μέσα σε μια βδομάδα, μην τα χώνετε στο υπουργείο επειδή νομίζατε ότι περάσατε αλλού".
Πανικός θα γινόταν, απλά ευτυχώς εδώ είναι σαφώς λιγότεροι οι ενδιαφερόμενοι.
Επιεικέστατα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ (αφού είναι αρκετά εύκολο με την υπάρχουσα τεχνολογία)!

Αποσυνδεδεμένος greeker

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #988 στις: Μαΐου 03, 2011, 12:37:06 am »
Και βέβαια θα είμαι αφοριστικός με τέτοια καραγκιοζιλίκια. Δε μιλάμε για ένα λαθάκι σε μια προσωρινή απόφαση, αλλά για το μέλλον και την ψυχολογία εκατοντάδων συναδέλφων μας που ήταν στο όριο...
Με την ίδια λογική αν γινόταν κάτι αντίστοιχο στις Πανελλήνιες, θα λέγαμε στους μαθητές:
"Δεν πειράζει, αφού θα διορθωνόταν μέσα σε μια βδομάδα, μην τα χώνετε στο υπουργείο επειδή νομίζατε ότι περάσατε αλλού".
Πανικός θα γινόταν, απλά ευτυχώς εδώ είναι σαφώς λιγότεροι οι ενδιαφερόμενοι.
Επιεικέστατα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ (αφού είναι αρκετά εύκολο με την υπάρχουσα τεχνολογία)!

αν δεν κάνω λάθος πριν κανα δυο χρόνια αυτό έγινε με τις στρατιωτικές σχολές... όλα γίνονται, μην είστε απαισιόδοξοι.. ότι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #989 στις: Μαΐου 03, 2011, 12:38:00 am »
Ναι, καταλαβαίνω απολύτως αυτό που λες αλλά πάλι, αν βάλεις λίγο τον εαυτό σου στη θέση των καταχωρητών είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσεις πως είναι απίστευτα εύκολο να γινει ένα λάθος..άνθρωποι ειμαστε - συνάδελφοι δημόσιοι υπάλληλοι όλοι - το τελευταιο που χρειάζεται στους πονηρούς αυτούς καιρούς είναι να χτυπάμε ο ένας τον άλλον....

εξάλλου όπως σωστά γράφει ο /η greeker ό,τι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει....

Αποσυνδεδεμένος doroth

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Man is least himself when he talks in his own pers
    • Προφίλ
« Απάντηση #990 στις: Μαΐου 03, 2011, 12:48:07 am »
Στην περίπτωσή μου συνέβη το εξής: έκανα αίτηση για μετάθεση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και αίτηση για μετάθεση πειραματικά. Στην πρώτη αίτηση το άθροισμα των μορίων μου ήταν 68.66 και σε κουτάκι από κάτω 4 του τόπου κατοικίας και 2 της πρώτης επιλογής. Ωστόσο, στην αίτηση για πειραματικά εμφανιζόταν μόνο 33,66, δηλαδή μόνο τα μόρια δυσμενών συνθηκών. Όταν το διαπίστωσα και ρώτησα τη συνάδελφο στη διεύθυνση, η οποία -ειρήσθω εν παρόδω- σκίστηκε για να με εξυπηρετήσει σε όλη τη διαδικασία των αιτήσεων, μου είπε ότι στην εκτύπωση φαίνονται κανονικά. Λετε (στην περίπτωση φυσικά που θα γίνουν οι μεταθέσεις σε πειραματικά) να δημιουργηθεί το ίδιο πρόβλημα;
Man is least himself when he talks in his own persοn. Give him a mask, and he will tell you the truth.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #991 στις: Μαΐου 03, 2011, 12:54:30 am »
Στην περίπτωσή μου συνέβη το εξής: έκανα αίτηση για μετάθεση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και αίτηση για μετάθεση πειραματικά. Στην πρώτη αίτηση το άθροισμα των μορίων μου ήταν 68.66 και σε κουτάκι από κάτω 4 του τόπου κατοικίας και 2 της πρώτης επιλογής. Ωστόσο, στην αίτηση για πειραματικά εμφανιζόταν μόνο 33,66, δηλαδή μόνο τα μόρια δυσμενών συνθηκών. Όταν το διαπίστωσα και ρώτησα τη συνάδελφο στη διεύθυνση, η οποία -ειρήσθω εν παρόδω- σκίστηκε για να με εξυπηρετήσει σε όλη τη διαδικασία των αιτήσεων, μου είπε ότι στην εκτύπωση φαίνονται κανονικά. Λετε (στην περίπτωση φυσικά που θα γίνουν οι μεταθέσεις σε πειραματικά) να δημιουργηθεί το ίδιο πρόβλημα;

γιατί δε σου τα διόρθωσε όμως; συνήθως εμείς σε αυτές τις περιπτώσεις κάναμε ανάκληση της αίτησης και μετά εκ νέου αποθήκευση και εκτύπωση και μετά τα έγραφε κανονικά πάνω στην αίτηση...για ρώτα την συνάδελφο αν έχει ενημερώσει το υπουργείο για την αίτησή σου αυτή και τη διαφορά των μορίων...ή ακόμα ζήτα της να μπει το πρωί με το καλό στο data και να δει πόσα μόρια σου βγάζει στην αίτηση για πειραματικά...έτσι για να είσαι και σίγουρη....και αν δε σου βγάζει τα ίδια μόρια πες της να πάρει το τμήμα μεταθέσεων ( 210 3442010) ώστε να το διορθώσουν πριν την ανακοίνωση των μεταθέσεων... ;)

Αποσυνδεδεμένος doroth

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Man is least himself when he talks in his own pers
    • Προφίλ
« Απάντηση #992 στις: Μαΐου 03, 2011, 12:59:13 am »
Μου είπε ότι έκανε τη διόρθωση, αλλά δεν μπορούσε να την "περάσει". Θα της τηλεφωνήσω πάντως, για να το ρυθμίσω. Ευχαριστώ πολύ!
Man is least himself when he talks in his own persοn. Give him a mask, and he will tell you the truth.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #993 στις: Μαΐου 03, 2011, 01:02:10 am »
Κάποτε, όταν ζούσα σε οργανωμένο κράτος και ήθελα να πείσω το "έτερον ήμισυ" να έρθουμε Ελλάδα έλεγα πως η ζωή εκεί ήταν σαν μια ευθεία γραμμή...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)