0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σχετικα με την Διαμαντοπουλου.....να σας θυμισω...οτι υποστηριζε καποια στιγμη να γινει η αγγλικη γλωσσα δευτερη επισημη γλωσσα του ελληνικου κρατους..
εγω θελω να γινεται ο ΑΣΕΠ καθε 3μηνο ή 6μηνο. δεν μπορω να περιμενω 1 χρονο.θα μου λειψει. εγω ο,τι αγαπω το θελω κοντα μου,να το βλεπω καθε ωρα και στιγμη.
Παράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Οκτωβρίου 06, 2009, 01:01:19 pmσχετικα με την Διαμαντοπουλου.....να σας θυμισω...οτι υποστηριζε καποια στιγμη να γινει η αγγλικη γλωσσα δευτερη επισημη γλωσσα του ελληνικου κρατους..Ήθελε προφανώς να βρει ο κόσμος τρόπο να συννενοηθεί με τον νέο πρωθυπουργό...Αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και έμαθε εκείνος ελληνικά...
Τώρα περί Διαμαντοπούλου, μάλλον καλύτερη ακούγεται από το να μας έρθει καμία ...Φώφη!Αλλά αυτή πάει για το Υγείας όπως ακούγεται, λόγω σωστού ...επωνύμου που πήρε από τον μπαμπά της.
Δραστήρια φαίνεται η Διαμαντοπούλου αλλά έχει λίγο το στυλάκι της σιδηράς κυρίας που προσωπικά μου είναι αντιπαθητικό.
Παράθεση από: electra στις Οκτωβρίου 06, 2009, 02:03:26 pmΔραστήρια φαίνεται η Διαμαντοπούλου αλλά έχει λίγο το στυλάκι της σιδηράς κυρίας που προσωπικά μου είναι αντιπαθητικό.συμφωνω!