0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..........
Πριν από λίγο άκουσα ότι η Διαμαντοπούλου θα επανεξετάσει το θέμα των κολεγίων και ζήτησε να παγώσουν κάθε διαδικασία...
Παράθεση από: evi06 στις Οκτωβρίου 07, 2009, 02:25:03 pmαυτο το δια βιου μαθησης που προστεθηκε στο τιτλο σας λεει κατι? μηπως εχουν σκοπο να μεταφερουν ολες τις δομες μεταδευτεροβαθμιας εκπαιδευσης αλλων υπουργειων στο παιδειας κ αναγνωριστουν τιποτα προυπηρεσιες παλι? ή μηπως εχω πολυ φαντασία? Και μένα μου πέρασε αυτή η σκέψη...Δεν το θεωρώ αδύνατο να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία από ΙΔΕΚΕ, μιας που η βεβαίωση έχει το λογότυπο του ΥΠΕΠΘ...Αλήθεια τώρα πια, δε λέγεται ΥΠΕΠΘ
αυτο το δια βιου μαθησης που προστεθηκε στο τιτλο σας λεει κατι? μηπως εχουν σκοπο να μεταφερουν ολες τις δομες μεταδευτεροβαθμιας εκπαιδευσης αλλων υπουργειων στο παιδειας κ αναγνωριστουν τιποτα προυπηρεσιες παλι? ή μηπως εχω πολυ φαντασία?
Όσο και να μη θες να γίνεσαι συνομωσιολόγος, σε προκαλούν...
Παράθεση από: daimonman στις Οκτωβρίου 10, 2009, 02:22:37 pmΌσο και να μη θες να γίνεσαι συνομωσιολόγος, σε προκαλούν...Αρκει να δουμε τη νεα στελεχωση του ταλαιπωρημενου ΥΠΕΠΘ.Παραθετω μια σειρα αδιαψευστων στοιχειων (και παρακαλω εαν τυχον καποιος διαχειριστης διαγραψει το post μου να δικαιολογησει το λογο, καθως ειναι καθ'ολα συμφωνο με τους κανονες του forum.) 1) Υπουργος Παιδειας :Αννα Διαμαντοπουλου - μελος λεσχης Μπιλντεμπεργκ (λινκ στο #42)2) Υφυπουργος Παιδειας :Εύη (Παρασκευή) Χριστοφιλοπούλου - Εβραικης καταγωγης (http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2009/10/blog-post_8416.html)και3) Καταργηση του τιτλου 'εθνικης' απο το ΥΠΕΠΘ. Αντιθετη με το Συνταγμα η νεα ονομασια καθως ετσι η συνολική εκπαιδευτική διαδικασία, χάνει πλέον τον χαρακτήρα καλλιέργειας της εθνικής συνείδησης και του πατριωτικού φρονήματος, που το ίδιο το Σύνταγμα επιβάλλει.