0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Μαρία!! στις Οκτωβρίου 07, 2009, 02:09:33 pmμήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο ή site για την 28η Οκτωβρίου?? Και γενικά για όλες τις γιορτές??? είναι καλύτερο να βάζω ποιήματα ή σκετσάκια???Μαρία!! το paidika.gr θα σε βοηθήσει γενικά,όχι μόνο για τις γιορτέςhttp://www.paidika.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=41&PHPSESSID=61cdd67ebf26c8a761b0a74eb02f5ac7
μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο ή site για την 28η Οκτωβρίου?? Και γενικά για όλες τις γιορτές??? είναι καλύτερο να βάζω ποιήματα ή σκετσάκια???
τόσο ζόρι σας έρχεται λοιπόν να κάνετε γιορτή; όλα θα τα γκρεμίσετε; μα αν ζορίζεστε, γιατί δε φεύγετε από την εκπαίδευση; κατά δεύτερον, γιατί να μη γίνεται ανοιχτή γιορτή; κλείνουμε τις πόρτες των σχολειών μας στην κοινωνία;3ον )αν δεν αυτοπροσφερόμαστε εμείς με τη συμμετοχή μας στις γιορτές των σχολείων, πώς θα γίνουμε παράδειγμα στα παιδιά μας για αυτοπροσφορά;αν και είμαι σε λύκειο....φέτος και γιορτή με όργανα θα κάνω, παίζω μπουζούκι και μαζί με 5 μαθητές (κλαρίνο, 2 κιθάρες, 2 μπουζούκια(μαθητής +εγώ) και ντραμς ) θα κάνουμε γιορτή....ανοιχτή στον κόσμο....(σ.σ. δεν είμαι η μουσικός του σχολείου, αλλά ο φυσικος....αυτή δεν ήθελε να κάνει τίποτα!!!! )ε νομίζω, πως την εκπαίδευση τη ρημάζουμε μέρα τη μέρα εμείς οι εκπαιδευτικοί με τη μιζέρια και την τεμπελιά μας....με τη δημοσιοϋπαλληλίστικη κακομοιριά μας....ή μήπως θέλετε και επίδομα για τις γιορτές; Παράθεση από: runaway στις Οκτωβρίου 18, 2009, 02:25:50 pmΕγώ έχω και γιορτή και παρέλαση και κατάθεση στεφάνου....Στην υγειά μου λοιπόν...
Εγώ έχω και γιορτή και παρέλαση και κατάθεση στεφάνου....Στην υγειά μου λοιπόν...
Κι εμείς δε θα κάνουμε καμία ανοιχτή γιορτή και καμία εκδρομή.Έχω γονείς που αντιδρούν σε αυτό, αλλά υπεύθυνη είναι η προϊσταμένη.Για μένα καλύτερα! Ακόμα δε ξέρω πού παν τα τέσσερα.