0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειμαι περηφανος και πιστος δεν εχω ψηφισει και ουτε προκειται ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.....παμε τωρα στο αλλο που θελω να πω.εαν δεν κανεις θυσιες για τις ιδεες σου,τοτε ή εισαι αχρηστος ή οι ιδεες σου δεν αξιζουν.τοσα χρονια κοφτονται ολοι για αξιοκρατια κτλ.τωρα που παιρνουν ποδι τα βυσματικα πδσ,ολοι κλαψουριζετε και και και.αφου ολοι γνωριζουν οτι ειναι καθαρα βυσματικα τα πδσ,αυτοι που διαμαρτυρονται ειναι λογικα βυσματουχοι.εκτος αν ειμαι χαζος.γιατι και η αδερφη μου που εβαλε βυσμα ειναι μεσα,σε αντιθεση με εμενα που και ΠΑΛΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ δεν βαζω βυσμα για τιποτα και μενω στην απεξω απο πδσ,μεταπτυχιακα κτλ...το μετρο μου φαινεται μια χαρα,αλλοι το τρωνε και ζοριζονται και αλλοι δροσιζονται.εγω δροσιζομαι παντως.οταν εχετε τα κοτσια και πιστευεται για κατι,να το κανετε για παντα και οχι μονο οταν σας συμφερει.κατα τα αλλα θελετε και αλλαγες και ξεκαθαρισματα και και και ...στα λογια βεβαια παντα.αυτοι ειμαστε αυτα μας αξιζουν.τωρα για το τι θα γινει,υποθετω οτι θα καλεσουν ωρομισθιους ή θα αποροφηθουνε στα ολοημερα δημοτικα.σταδιακα λογικα με καποιον τροπο που δεν γνωριζω τωρα θα ξαναλειτουργησουν και σε γυμνασια και λυκεια.γιατι μην τρελαθω κιολας,στα πδσ οι μισοι βυσματουχοι τους πηρανε και δεν πατησαν και ποτε το ποδι τους στα σχολεια.αλλα σας αρεζε αυτο ε.ε ρε ποσο υποκριτες ειναι καπιοι...κοφτονται για το καλο της παιδειας,του συστηματος,των παιδιων,αλλα μην μας θιξουν και το σπιτι.τοτε ΟΧΙ.ολα αλλαζουν.ρε αιντε γεια λεω εγω.ειπα παλεψτε για τις ιδεες σας μεχρι τελους.το ασπρο ειναι ασπρο και το μαυρο μαυρο.μην το κανουμε και γκρι οταν θελουμε.τεσπα.υπομονη σε οσους ΄΄ζοριζονται'',ελπιζω........σε κατι καλυτερο και αξιοκρατικοτερο στο μελλον.οσο ελπιζω ζω και οχι οσο ζω ελπιζω...............
Δήλωση της Υπουργού Παιδείας, Δια
Παράθεση από: ln03 στις Οκτωβρίου 09, 2009, 02:31:27 pmΔήλωση της Υπουργού Παιδείας, Δια
19%