*

Αποστολέας Θέμα: ΠΔΣ-Αναστολή προσλήψεων  (Αναγνώστηκε 85204 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ: ΠΔΣ-Αναστολή προσλήψεων
« Απάντηση #224 στις: Οκτώβριος 12, 2009, 09:26:29 μμ »
τουλαχιστον ας καταργησουν τον ασεπ κι ας βαλουν επετηριδα.οχι δυο μετρα και δυο σταθμα.
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:41:38 »

Αποσυνδεδεμένος τυχερούλα2

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Οκτώβριος 12, 2009, 09:30:50 μμ »
παιδιά και εγώ έχω μόρια από ασέπ. τα μόριά μας δε χάνονται. ούτως ή άλλως η λογική του πασόκ είναι να παίρνει σχεδόν όλους τους μόνιμους
από ασέπ που θα γίνεται κάθε έτος. δηλαδή τα μόρια γενικά που έχουμε όλοι ή που θα παρουμε φέτος δε ξέρω αν θα έχουν κάποια αξία σε ένα δύο χρόνια. ας μη μαλώνουμε επομένως προκαταβολικά. αυτή η εγκύκλιος είναι μια διευκόλυνση προς άτομα μεγαλύτερα που έχουν αντικειμενικά πιο πολλές ανάγκες. φάνηκε ήδη ότι με μια εγκύκλιο όλα ανατρέπονται και τα δεδομένα και οι προβλέψεις. δε ξέρουμε καν ούτε τι θα ισχύει του χρόνου. απλά τείνει να λήξει η λογική του ''φασούλι φασούλι γεμίζει το φασούλι'' και μάλιστα με φασούλια αμφιβόλου προελεύσεως.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Οκτώβριος 12, 2009, 09:31:27 μμ »
Μια πολύ σημαντική απορία για τη νέα αυτή εγκύκλιο:
Μνημονεύει τη (γ) σχετική Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία "Σε κάθε περίπτωση, προηγούνται της επιλογής οι πολύτεκνοι ωρομίσθιοι καθηγητές που έχουν 3 παιδιά και άνω".
Αυτό δεν βλέπω να το αναιρεί, συνεπώς καταλαβαίνω οτι οι πρώτες θέσεις στους πίνακες που θα δημιουργηθούν θα υπάρχουν ωρομίσθιοι καθηγητές με 3 παιδιά και άνω..
Σωστά?
α πολυ ωραια.αντε βρε καλη προσληψη!αν πριμοδοτουνται κι εδω οι τριτεκνοι..........ας αρχισουμε να κανουμξε παιδια μολις τεκλειωνουμε τη σχολη.ελεος
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Οκτώβριος 12, 2009, 09:34:23 μμ »
Μια πολύ σημαντική απορία για τη νέα αυτή εγκύκλιο:
Μνημονεύει τη (γ) σχετική Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία "Σε κάθε περίπτωση, προηγούνται της επιλογής οι πολύτεκνοι ωρομίσθιοι καθηγητές που έχουν 3 παιδιά και άνω".
Αυτό δεν βλέπω να το αναιρεί, συνεπώς καταλαβαίνω οτι οι πρώτες θέσεις στους πίνακες που θα δημιουργηθούν θα υπάρχουν ωρομίσθιοι καθηγητές με 3 παιδιά και άνω..
Σωστά?
α πολυ ωραια.αντε βρε καλη προσληψη!αν πριμοδοτουνται κι εδω οι τριτεκνοι..........ας αρχισουμε να κανουμξε παιδια μολις τεκλειωνουμε τη σχολη.ελεος

τι να κάνουν και οι μανούλες; κάποιος τους σκέφτεται. αν ήταν όμως η μαμά σας δε θα γκρινιάζατε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:41:38 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Οκτώβριος 12, 2009, 09:39:37 μμ »
το υπουργειο σε περιπτωση που διαφευγει σε μερικους λεγεται παιδειας και οχι κοινωνικης μεριμνας.ακομη στην περιπτωση της εκπαιδευσης καταστρατηγειται το ποσοστο του 10% που ισχυει σε ολο το δημοσιο.δεν εχω κανενα προβλημα να διοριστουν ολοι οχι ομως εις βαρος των υπολοιπων, τουλαχιστον να μην το θεωρουν και...φυσικη απορροια της τριτεκνιας.ελεος σε αυτη τη χωρα.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Οκτώβριος 12, 2009, 09:42:08 μμ »
φυσικα δε φταινε οι τριτεκνοι αλλα το υπεπθ.

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Οκτώβριος 12, 2009, 09:44:31 μμ »
εγω πιστευω οτι η εγκυκλιος ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ.
αξιοκρατια δε σημαινει τι μας βολευει,αλλα να  υπαρχουν κριτηρια ιδια για ολους κ να μην μπαινουν οι ημετεροι,οπως μεχρι τωρα.
η ημερομηνια κτησης πτυχιου ειναι κοινο κριτηριο για ολους.
τωρα εννοειται οτι πολλοι επιτυχοντες που ειναι νεοι θα παραπονιουνται.ομως αν το κριτηριο ηταν η ο βαθμος ασεπ,παλι πολλοι αλλοι με προυπηρεσια θα παραπονιοντουσαν κτλ.
αν παλι πηγαινε με τον πινακα,παλι καποιοι θα φωναζαν οτι οσοι πηραν μορια με την πδσ παλι ειναι ανεβασμενοι.
κ γενικως οτι κριτηριο κ να εμπαινε,καποιοι θα παραπονιοντουσαν.
οτι ομως υπαρχουν τα ιδια κριτηρια για ολους κ δεν μπαινουν οι ημετεροι,αυτο δεν πρεπει να το αμφισβητει κανεις.
κ εν τελει εγω συμφωνω με το κριτηριο της ημερομηνιας πτυχιου.
ο ασεπ μετραει για διορισμο κ ωρομισθια.ας ισχυει για την πδσ κατι διαφορετικο,οπως η παλαιοτητα.εξαλλου το πτυχιο κρινει την ικανοτητα να διδαξεις,οχι ενας ασεπ η καποιοι μηνες προυπηρεσιας.κ ακομα η πδσ ειναι κατι που σε διοριζει πιο αργα απ οτι η αναπληρωση η η ωρομισθια.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 12, 2009, 09:48:49 μμ από DOG »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Οκτώβριος 12, 2009, 09:45:43 μμ »
πάντως είναι πιο μαγκιά να κάνεις παιδιά από το να μαζέψεις μοριάκια από ασέπ διαβάζοντας είκοσι φυλλάδες. (επαναλαμβάνω ότι εγώ έχω μόρια μόνο από ασέπ και με πολύ διάβασμα και δεν έχω παιδιά)

Αποσυνδεδεμένος walkleon

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Οκτώβριος 12, 2009, 09:47:51 μμ »
Είναι τρομερή επιτέλους αξιοκρατικά.
Έλεος πέρυσι τα γαλάζια παιδάκια είχαν τακτοποιηθεί όλα και εγώ με κτήση πτυχίου πριν δέκα χρόνια έμεινα απέξω.
Έιναι τρομερή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ομοιοπαθούσα και συμφωνούσα. super απόφαση!!!!!!!!!!!! :D
Συμφωνώ και εγώ.Μπράβο στην Υπουργό!

Αποσυνδεδεμένος daimonman

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Οκτώβριος 12, 2009, 09:53:34 μμ »
εγω πιστευω οτι η εγκυκλιος ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ.
αξιοκρατια δε σημαινει τι μας βολευει,αλλα αν υπαρχουν κριτηρια ιδια για ολους κ δεν μπαινουν οι ημετεροι,οπως μεχρι τωρα.
η ημερομηνια κτησης πτυχιου ειναι κοινο κριτηριο για ολους.
τωρα εννοειται οτι πολλοι επιτυχοντες που ειναι νεοι θα παραπονιουνται.ομως αν το κριτηριο ηταν η ο βαθμος ασεπ,παλι πολλοι αλλοι με προυπηρεσια θα παραπονιοντουσαν κτλ.
αν παλι πηγαινε με τον πινακα,παλι καποιοι θα φωναζαν οτι οσοι πηραν μορια με την πδσ παλι ειναι ανεβασμενοι.
κ γενικως οτι κριτηριο κ να εμπαινε,καποιοι θα παραπονιοντουσαν.
οτι ομως υπαρχουν τα ιδια κριτηρια για ολους κ δεν μπαινουν οι ημετεροι,αυτο δεν πρεπει να το αμφισβητει κανεις.
κ εν τελει εγω συμφωνω με το κριτηριο της ημερομηνιας πτυχιου.
ο ασεπ μετραει για διορισμο κ ωρομισθια.ας ισχυει για την πδσ κατι διαφορετικο,οπως η παλαιοτητα.εξαλλου το πτυχιο κρινει την ικανοτητα να διδαξεις,οχι ενας ασεπ η καποιοι μηνες προυπηρεσιας.κ ακομα η πδσ ειναι κατι που σε διοριζει πιο αργα απ οτι η αναπληρωση η η ωρομισθια.

Έλεος!!!! Το ότι μας βολεύει κάτι δε σημαίνει ότι πρέπει να αλλάζουμε τη σημασία των λέξεων. Αν έβαζαν κριτήριο να παίρνουν τους πιο ψηλούς, δε θα ήταν ίδιο κριτήριο για όλους? Αυτό σημαίνει αξιοκρατία? Και τέλος πάντων ας κόψουν το λαιμό τους να βρουν τα πιο αξιοκρατικά κριτήρια, αυτό ευαγγελίζονται και γι αυτό πληρώνονται αδρά. Το ότι θα υπάρχουν πάντα δυσαρεστημένοι δε σημαίνει ότι θα δεχτούμε άκριτα οποιαδήποτε κριτήρια!!!!!

Αποσυνδεδεμένος walkleon

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Οκτώβριος 12, 2009, 09:59:44 μμ »
Βλέπω πολλούς που διαφωνούν..
Γιατί ρε σείς;Γιατί στον πίνακα Γ' υπάρχει ώς κριτήριο η ημερομηνία κτήσης πτυχίου;Γι'αυτό δεν άκουσα κανέναν να διαφωνεί!
Βρήκαν όμως κάποιοι τον τρόπο να αλλάξουν πίνακα ε;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Οκτώβριος 12, 2009, 10:08:16 μμ »
σγχαρητηρια στο πασοκ που αλλαξε το ρουσφετολογικο συστημα της πδσ του ..πασοκ και το υποκαθιστα με ενα ....αξιοκρατικο συστημα!!!χαχα. ;D

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Οκτώβριος 12, 2009, 10:10:13 μμ »
η επετηριδα εφαρμοζοταν τοσα χρονια,δεν ειναι το ιδιο κριτηριο με το αν εισαι ψηλος η οχι.
εξαλλου στις συνομιλιες για τον τροπο διορισμων,πολλοι υποστηριζουν τον ασεπ,κ πολλοι την επετηριδα.εγω αν κ προτιμω την επετηριδα,αναγνωριζω οτι περισσοτεροι προτιμουν τον ασεπ.
ενα σημαντικο  κομματι ομως προτιμα την επετηριδα.
κ λεω:για τους περισσοτερους διορισμους παιζει μεγαλο ρολο ο ασεπ(κατευθειαν μεσω ασεπ,πολλα μορια για αναπληρωση,σημαντικο ρολο γα ωρομισθια)
λογικο ειναι κ για την πδσ να υπαρχει η παλαιοτητα,εφοσον λιγοτεροι διορισμοι γινονται με πδσ,και υποστηριζουν αυτο το κριτηριο μεγαλο μερος των πτυχιουχων.
το αν εσυ πιστευεις οτι  ο ασεπ ειναι το μονο αντικειμενικο κριτηριο ειναι δικαιωμα σου να το πιστευεις.
ομως αυτο δε σημαινει οτι ειναι κ το μονο.πολλοι διαφωνουν σ αυτο.
η αποψη που μας βολευει  δεν ειναι κ η πιο δικαιη

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Οκτώβριος 12, 2009, 10:15:52 μμ »
Βλέπω πολλούς που διαφωνούν..
Γιατί ρε σείς;Γιατί στον πίνακα Γ' υπάρχει ώς κριτήριο η ημερομηνία κτήσης πτυχίου;Γι'αυτό δεν άκουσα κανέναν να διαφωνεί!

Γιατί μάλλον δεν προσλαμβάνεται κανείς από τον πίνακα Γ' , πλην δασκάλων και ορισμένων τριτέκνων.
Όλες οι προσλήψεις γίνονται από τον πίνακα Β',  πλην δασκάλων και ορισμένων τριτέκνων.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 12, 2009, 10:19:16 μμ από syrrahm »

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32761
  • Τελευταία: Dimitra24
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177709
  • Σύνολο θεμάτων: 19407
  • Σε σύνδεση σήμερα: 521
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144