0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια πολύ σημαντική απορία για τη νέα αυτή εγκύκλιο:Μνημονεύει τη (γ) σχετική Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία "Σε κάθε περίπτωση, προηγούνται της επιλογής οι πολύτεκνοι ωρομίσθιοι καθηγητές που έχουν 3 παιδιά και άνω".Αυτό δεν βλέπω να το αναιρεί, συνεπώς καταλαβαίνω οτι οι πρώτες θέσεις στους πίνακες που θα δημιουργηθούν θα υπάρχουν ωρομίσθιοι καθηγητές με 3 παιδιά και άνω..Σωστά?
Παράθεση από: thanostx στις Οκτώβριος 12, 2009, 09:26:19 μμΜια πολύ σημαντική απορία για τη νέα αυτή εγκύκλιο:Μνημονεύει τη (γ) σχετική Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία "Σε κάθε περίπτωση, προηγούνται της επιλογής οι πολύτεκνοι ωρομίσθιοι καθηγητές που έχουν 3 παιδιά και άνω".Αυτό δεν βλέπω να το αναιρεί, συνεπώς καταλαβαίνω οτι οι πρώτες θέσεις στους πίνακες που θα δημιουργηθούν θα υπάρχουν ωρομίσθιοι καθηγητές με 3 παιδιά και άνω..Σωστά?α πολυ ωραια.αντε βρε καλη προσληψη!αν πριμοδοτουνται κι εδω οι τριτεκνοι..........ας αρχισουμε να κανουμξε παιδια μολις τεκλειωνουμε τη σχολη.ελεος
Παράθεση από: maricagirl στις Οκτώβριος 12, 2009, 07:44:42 μμΕίναι τρομερή επιτέλους αξιοκρατικά.Έλεος πέρυσι τα γαλάζια παιδάκια είχαν τακτοποιηθεί όλα και εγώ με κτήση πτυχίου πριν δέκα χρόνια έμεινα απέξω.Έιναι τρομερή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ομοιοπαθούσα και συμφωνούσα. super απόφαση!!!!!!!!!!!!
Είναι τρομερή επιτέλους αξιοκρατικά.Έλεος πέρυσι τα γαλάζια παιδάκια είχαν τακτοποιηθεί όλα και εγώ με κτήση πτυχίου πριν δέκα χρόνια έμεινα απέξω.Έιναι τρομερή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω πιστευω οτι η εγκυκλιος ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ.αξιοκρατια δε σημαινει τι μας βολευει,αλλα αν υπαρχουν κριτηρια ιδια για ολους κ δεν μπαινουν οι ημετεροι,οπως μεχρι τωρα.η ημερομηνια κτησης πτυχιου ειναι κοινο κριτηριο για ολους.τωρα εννοειται οτι πολλοι επιτυχοντες που ειναι νεοι θα παραπονιουνται.ομως αν το κριτηριο ηταν η ο βαθμος ασεπ,παλι πολλοι αλλοι με προυπηρεσια θα παραπονιοντουσαν κτλ.αν παλι πηγαινε με τον πινακα,παλι καποιοι θα φωναζαν οτι οσοι πηραν μορια με την πδσ παλι ειναι ανεβασμενοι.κ γενικως οτι κριτηριο κ να εμπαινε,καποιοι θα παραπονιοντουσαν.οτι ομως υπαρχουν τα ιδια κριτηρια για ολους κ δεν μπαινουν οι ημετεροι,αυτο δεν πρεπει να το αμφισβητει κανεις.κ εν τελει εγω συμφωνω με το κριτηριο της ημερομηνιας πτυχιου.ο ασεπ μετραει για διορισμο κ ωρομισθια.ας ισχυει για την πδσ κατι διαφορετικο,οπως η παλαιοτητα.εξαλλου το πτυχιο κρινει την ικανοτητα να διδαξεις,οχι ενας ασεπ η καποιοι μηνες προυπηρεσιας.κ ακομα η πδσ ειναι κατι που σε διοριζει πιο αργα απ οτι η αναπληρωση η η ωρομισθια.
Βλέπω πολλούς που διαφωνούν..Γιατί ρε σείς;Γιατί στον πίνακα Γ' υπάρχει ώς κριτήριο η ημερομηνία κτήσης πτυχίου;Γι'αυτό δεν άκουσα κανέναν να διαφωνεί!