0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τη στιγμή λοιπόν που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η εγκύκλιος θεωρώ μιζέρια όλη αυτή τη γκρίνια.(Και με το μήνυμά μου δεν αναφέρθηκα ούτε στη vania προσωπικά ούτε σε σένα..αναφέρθηκα γενικά στα τελευταία μηνύματα!)
ο ασεπ για αλλη μια φορα απαξιωνεται κι ομως πολλοι μιλανε για αξιοκρατια...εσεις που μιλατε για αξιοκρατια οταν πατε στο σχολεια τωρα με την πδσ και σας ρωτησουν τι εστι αξιοκρατια φερτε ως παραδειγμα το τωρινο μετρο της πδσ για να καταλαβουν...αλλα εμεις φταιμε που εναποθετουμε τις ελπιδες μας στον καθε μαλ@#$κα...το κρατος πια δεν ενδιαφερεται για την παιδεια δεν το βλεπετε??χεσμε$%^^νους μας εχουν....μ αρεσει που εγω εδω κι ενα μηνα ξεκινησα διαβασμα για τον επομενο ασεπ(αν υπαρξει...) αλλα ετσι ειναι...υπαρχουν και οι βλακε που περιμενουν ενα καλυτερι αυριο που ολα θα διανεμονατι επαξια και εγω ειμαι ενα απο αυτα.... συγχαιρω λοιπον ολους εσαν που δεν ειστε και που επιδοκιμαζετε τη σταση της νεας υπουργου γιατι εσεις εδω και καιρο εχετε μπει στο κλιμα του συγχρονου ελληνισμου και ξερετε τι σημαινει ανξιοκρατια ενω εγω οχι.
Μια πολύ σημαντική απορία για τη νέα αυτή εγκύκλιο:Μνημονεύει τη (γ) σχετική Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία "Σε κάθε περίπτωση, προηγούνται της επιλογής οι πολύτεκνοι ωρομίσθιοι καθηγητές που έχουν 3 παιδιά και άνω".Αυτό δεν βλέπω να το αναιρεί, συνεπώς καταλαβαίνω οτι οι πρώτες θέσεις στους πίνακες που θα δημιουργηθούν θα υπάρχουν ωρομίσθιοι καθηγητές με 3 παιδιά και άνω..Σωστά?