0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά ευχαριστώ για την γνώμη σας...κι έηώ πιστεύω για Proficiency τα 3 δύωρα είναι απαραίτητα..συμφωνώ ότι ειναι θέμα χρημάτων από την πλευρά του μαθητή...αλλα τι να κάνω στην δική μου περίπτωση 10ευρώ/ώρα της πέρνω για αυτό το επίπεδο..νομίζω ότι ειναι αρκετά προσεγγίσιμο για την μαθήτρια..δεν συμφωνείτε?...αν και πιστεύω ότι ειναι πολυ λίγα για ιδιαίτερο αυτου του επιπέδου αλλά αν ζητήσω περισσότερα δεν νομίζω να δεχτεί..δουλεύει σαν πωλήτρια και τα βγάζει μόνη της τα λεφτά για να με πληρώνει..ευχαριστώ και πάλι!!!
Ναι Ευτυχία έχεις δίκιο...η ανταμοιβή της δουλειάς μας πρέπει τουλάχιστον να είναι ικανοποιητική και όσο γίνεται ανάλογη με τις γνώσεις και τον κόπο μας.. Η συγκεκριμένη κοπέλα με βρήκε μέσω αγγελίας που έλεγα ότι πέρνω 10ευρω/ωρα και στην αρχή μου ζήτησε να φρεσκάρουμε τα αγγλικά της ιδίως στο speaking-writing..μετά όμως μου ζήτησε προετοιμασία για proficiency..τι να κάνω εγώ τώρα..να της ανεβάσω την τιμή..? είμαι σε δίλειμμα.. αρχικά της είπα για τις ώρες να τις αυξήσουμε και τσίινισε..φαντάσου να της πω και για την τιμή!!