*

Αποστολέας Θέμα: Συγνώμη, κάποιος να ενημερώσει τη Διαμαντοπούλου για τους πίνακες ωρομισθίων...  (Αναγνώστηκε 16159 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikbak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος NAS

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αυτο θα πει αξιοκρατεία.. Δηλαδή, ένα άτομο που πήρε το πτυχίο του ένα χρόνο νωρίτερα από εμένα, αλλά δεν έχει ούτε μια επιτυχία στον Ασεπ ή, έστω, έχει λιγότερα μόρια από εμένα στους πίνακες, παίρνει ωραιότατο 10ωρο κι εγω μένω απ' έξω; Εύγε!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟ 1993.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ...ΚΑΤΑΛΑ
o...ΑΜΩ της γειτονιάς σου

Αποσυνδεδεμένος lostin

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Όχι φυσικά, δεν ισχυρίζομαι κάτι τέτοιο. Αλλά έχω κοπιάσει σίγουρα περισσότερο από κάποιον που έχει πάρει πτυχίο το 1998, για παράδειγμα, και δεν έχει δώσει Ασεπ ούτε μια φορά. Δεν προσπαθώ να κλέψω τη θέση κανενός. Ούτε και θα απολογηθώ, επειδή έτυχε να γεννηθώ μια δεκαετία αργότερα. Ο καθένας ας πάρει τη θέση που του αξίζει. Απλά δε θεωρώ το συγκεκριμένο κριτήριο αξιοκρατικό. Θα πρέπει, κατα τη γνώμη μου, να ληφούν υπόψην κι άλλοι παράγοντες.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tou.fas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Τίποτα δεν είναι δίκαιο.ούτε αυτό το μπάχαλο που γινόταν με τα cone ούτε αυτό που εγίνε τώρα.Δηλαδή δεν κατάλαβα,γυρίσαμε πάλι στην επετηρίδα?Ούτε από τους πίνακες είναι σωστό διότι τα περισσότερα μόρια έχουν μαζευτεί από τον παλίο 'αξιοκρατικότατο' τρόπο.Το μόνο σωστό κριτήρο είναι μόνο τα μόρια από επιτυχία στον ασεπ.Είτε είσαι παλιός είτε είσαι νέος.Να παίζουν όλοι κάτω από τους ίδιους όρους!!!

Αποσυνδεδεμένος lostin

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Τίποτα δεν είναι δίκαιο.ούτε αυτό το μπάχαλο που γινόταν με τα cone ούτε αυτό που εγίνε τώρα.Δηλαδή δεν κατάλαβα,γυρίσαμε πάλι στην επετηρίδα?Ούτε από τους πίνακες είναι σωστό διότι τα περισσότερα μόρια έχουν μαζευτεί από τον παλίο 'αξιοκρατικότατο' τρόπο.Το μόνο σωστό κριτήρο είναι μόνο τα μόρια από επιτυχία στον ασεπ.Είτε είσαι παλιός είτε είσαι νέος.Να παίζουν όλοι κάτω από τους ίδιους όρους!!!

+φωνώ

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
συγγνωμη αλλα εχω συγχυστει με ολα αυτα που διαβαζω.το υπεπθ με μια κινηση εντυπωσιασμου (πυροτεχνημα) παριστανει το αξιοκρατικο ενεργωντας σπασμωδικα θετει ως μοναδικο κριτηριο την παλαιοτητα καταταξης του πτυχιου για προσληψη ωρομισθιων!   δεν το ηξερα οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να καταριζει δικους του πινακες ωρομισθιων αναλογα με τα κριτηρια που θελει.            .
αν ειναι δυνατο να θεωρουμε αξιοκρατικο κατι τετοιο γιατι βολευει μερικους.υπαρχουν ηδη οι πινακες ωρομισθιων που ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι οι επισημοι πινακες του υπεπθ και με βαση αυτους προσλαμβανομαστε.η αλλαγη του συστηματος προσληψης απαιτει σχεδιασμο και διαλογο και οχι αποφασεις του ποδαριου.
Α!εγω προτεινω να γινου6νη και συμπληρωματικοι πινακες με βαση το υψος μας!
και για να εξηγουμαι κατανοω αυτους που ειναι αρκετα παλιοι, αλλα ολοι οι υπολοιποι θα μεινουν απ΄εξω?ελεος
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2009, 01:12:28 am από mimelismoni »
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος nikbak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Αυτο θα πει αξιοκρατεία.. Δηλαδή, ένα άτομο που πήρε το πτυχίο του ένα χρόνο νωρίτερα από εμένα, αλλά δεν έχει ούτε μια επιτυχία στον Ασεπ ή, έστω, έχει λιγότερα μόρια από εμένα στους πίνακες, παίρνει ωραιότατο 10ωρο κι εγω μένω απ' έξω; Εύγε!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟ 1993.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ...ΚΑΤΑΛΑ

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Tςτςτςτςτςτς...... και ύστερα διαμαρτυρόμαστε γιατί δε μας λαμβάνει κανείς σοβαρά υπόψην του!!!!! >:(
 Μα είναι δυνατόν με το που γίνεται μια προσπάθεια να σπάσει το απόστημα της .... Μαgnum... ΠΔΣ, που κολλούσαν τα πόδια μας από τα σάλια ορισμένων, να γκρινιάζουμε πάλι σαν γεροντοκόρες!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορεί η ημερομηνία κτήσης του πτυχίου να μην είναι άριστο κριτήριο, αλλά τουλάχιστον ΕΙΝΑΙ 1 ΚΡΙΤΗΡΙΟ!
Και από το μπ*****λο που επικρατούσε ως σήμερα, θα έλεγα ότι είναι πολύ καλύτερο!

Αποσυνδεδεμένος nikbak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Tςτςτςτςτςτς...... και ύστερα διαμαρτυρόμαστε γιατί δε μας λαμβάνει κανείς σοβαρά υπόψην του!!!!! >:(
 Μα είναι δυνατόν με το που γίνεται μια προσπάθεια να σπάσει το απόστημα της .... Μαgnum... ΠΔΣ, που κολλούσαν τα πόδια μας από τα σάλια ορισμένων, να γκρινιάζουμε πάλι σαν γεροντοκόρες!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορεί η ημερομηνία κτήσης του πτυχίου να μην είναι άριστο κριτήριο, αλλά τουλάχιστον ΕΙΝΑΙ 1 ΚΡΙΤΗΡΙΟ!
Και από το μπ*****λο που επικρατούσε ως σήμερα, θα έλεγα ότι είναι πολύ καλύτερο!
ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ

Αποσυνδεδεμένος lostin

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Όταν χρησιμοποιούμε λέξεις, όπως "αξιοκρατία", να ξέρουμε και τι σημαίνουν (στην Υπουργό αναφέρομαι)! Προφανώς είναι συνώνυμο του "ηλικιοκρατία" και παρανόησα. Αξιοκρατικά κρίνεται κάποιος, όταν αντιμετωπίζεται με ίσους όρους σε σχέση με τους υπόλοιπους. Όταν όμως κρίνεται με βάση τη ληξιαρχική πράξη γέννησής του, δεν πρόκειται για αξιοκρατία. Αν είναι έτσι, ας γυρίσουμε στην επετηρίδα, να τελειώνουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2009, 01:02:23 am από lostin »

Αποσυνδεδεμένος nikbak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ
ΠΔΣ?
ΙΔΕΚΕ?
ΟΑΕΔ?
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ?
ΣΙ

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Όταν χρησιμοποιούμε λέξεις, όπως "αξιοκρατεία", να ξέρουμε και τι σημαίνουν (στην Υπουργό αναφέρομαι)! Προφανώς είναι συνώνυμο του "ηλικιοκρατεία" και παρανόησα. Αξιοκρατικά κρίνεται κάποιος, όταν αντιμετωπίζεται με ίσους όρους σε σχέση με τους υπόλοιπους. Όταν όμως κρίνεται με βάση τη ληξιαρχική πράξη γέννησής του, δεν πρόκειται για αξιοκρατεία. Αν είναι έτσι, ας γυρίσουμε στην επετηρίδα, να τελειώνουμε.
Όταν χρησιμοποιούμε λέξεις, όπως "αξιοκρατεία", να ξέρουμε και τι σημαίνουν (στην Υπουργό αναφέρομαι)! Προφανώς είναι συνώνυμο του "ηλικιοκρατεία" και παρανόησα. Αξιοκρατικά κρίνεται κάποιος, όταν αντιμετωπίζεται με ίσους όρους σε σχέση με τους υπόλοιπους. Όταν όμως κρίνεται με βάση τη ληξιαρχική πράξη γέννησής του, δεν πρόκειται για αξιοκρατεία. Αν είναι έτσι, ας γυρίσουμε στην επετηρίδα, να τελειώνουμε.
ασε φιλη/ε μη την ψαχνεις.σε αυτη τη χωρα θεωρουμε αξιοκρατικο ο,τι μας βολευει.φυσικα χριζει αλλαγης το συστημα αλλα οπως εχω ξαναπει οι μονοι εγκυροι πινακες ειναι του υπεπθ.ευχαριστω
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)