*

Αποστολέας Θέμα: Η ΟΛΜΕ να πάρει άμεση θέση για ΠΔΣ  (Αναγνώστηκε 12882 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Η ΟΛΜΕ να πάρει άμεση θέση για ΠΔΣ
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 04:35:12 pm »
Εγώ μπήκα το '98 με υποτροφία εισαγωγής στη Φιλοσοφική Θεσ/νίκης που παραδοσιακά τότε τουλάχιστον είχε μεγαλύτερη βάση απ'της Αθήνας...στα 4 χρόνια χρωστούσα μόνο 2 μαθήματα όχι γιατί ήμουν κανένα φυτό,αλλά γιατί γούσταρα τις σπουδές μου! Στα 29 μου έχω περάσει στον ΑΣΕΠ και αν δεν ήταν η χειρότερη χρονιά λόγω πιστώσεων και λ'όγω των ΟΑΕΔΙΤΩΝ θα δούλευα τώρα ως ωρομίσθια! Το πιο σημαντικό όμως...τα παιδάκια που είχα στην ΠΔΣ τον Μάιο με ρωτούσαν αν θα τα έχω και φέτος γιατί μείναν πολύ ικανοποιημένα και έχω πάρει μαθητές στην ΠΔΣ απ'το 13 που έιχαν στο Α τρίμηνο και τους έφτασα στο 17!! Όλα αυτά με κάνουν άχρηστη να δουλέψω ή εγώ δεν είχα άλλες υποχρεώσεις όταν στραβώθηκα να διαβάζω για ΑΣΕΠ 9 ολόκληρους μήνες;;;!!! Αναρωτιέμαι!!
 Και αναρωτιέμαι και κάτι άλλο....σε τι θα βοήθήσουν τα 3 μόρια το χρόνο τους 40-45ηδες....;; Να διοριστούν στα 55 τους;;;!! ΟΕΟ;;! Πέστε μου γιατί δεν το κξαταλαβαίνβ...Για μας αυτά τα μόρια είναι πολύτιμα...γι αυτούς;!
 Και ούτε καταλαβαίνω γιατυί πρέπει να τους συμπονέσω που κάναν οικογένειες....ξέρω γυναίκες με μικρά μωρά που διαβάζαν για ΑΣΕΠ και δούλευαν και με ιδιαίτερα!! Αυτές πώς τα κατάφεραν και μερικές διοριστηκαν κιόλας;!! Δεν μπορώ να ακούω άλλες αήδίες σ'αυτό το κράτος που επιβραβεύει την αναξιοκρατία,ανοίγει συνέχεια παράθυρα και απαξιώνει έναν θεσμό που τον επέβαλαν το '98 ως απαράιυητο...τον ΑΣΕΠ!! Καλό μας κουράγιο για τον επόμενο απαξιωμένο ΑΣΕΠ του 2011 και του 2013 και ούτω καθεξής...!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:31:04 »

Αποσυνδεδεμένος maricagirl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 04:47:13 pm »
Όσο χρειάζεσαι εσύ τα μόρια άλλο τόσο τα χρειάζονται κι αυτοί.
Γιατί προβηματίζεσαι για το πότε θα διοριστούν όποτε θέλει ο καθένας θα διοριστεί.
Δεν το κατάλαβα στα 55 τους πρέπει να πεθάνουν
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το ρουσφέτι βόλευε τους νέους διότι αν δεν υπήρχε ρουσφέτι και πηγαίναμε με τη σειρά οι νεότεροι ακόμη δεν θα είχανε δουλέψει.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 05:03:56 pm »
Αυτό κατάλαβες ότι είπα....;; ??? ??? ??? Με πειράζει κυρίως η απαξίωση του ΑΣΕΠ!!! Καθημερινά με ρυθμίσεις του ίδιου του κράτους (βλέπε Οαεδ τώρα και ΠΔΣ)  κάποιοι τον παρακάμπτουν!!!! Αλλά μάλλον κάποιοι που θεωρούν αξιοκρατία το κριτήριο της ηλικ΄πιας δεν ασχολήθηκαν ποτέ μ'αυτόν τον τα΄λαίπωρο ΑΣΕΠ!!! Δες την γλύκα πρώτα του  ΑΣΕΠ  και μετά έλα να τα ξαναπούμε!! Και τον ξαναλέω...μ΄΄ανες με μικρά παιδιά διορίστηκαν με ΑΣΕΠ και αυτή η καινούρια ρύθμιση πλήττει κυρίως αυτούς που έχουν παιδιά και πέρασαν όλη την προηγούμενη χρονιά διαβάζοντας!! Εγώ νέα είμαι και θα ξαναπροσπαθήσω με ΑΣΕΠ....αλλά σ'αυτούς τους ανθρώπους που βάζαν τα παιδιά τους για ύπνο και μετυά διάβαζαν για ΑΣΕΠ τι θα πει το κράτος....; Ότι δεν προσπάθησαν;;;!!!!!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 05:12:40 pm »
Επίσης όσο και να με βόλευε το ρουσφέτι (αν θεωρείται ρουσφέτι οι 2 ώρες που πήρα μια χρονιά όταν άλλοι μπαίναν αναπληρωτές στη Σιβιτανίδειο) τουλάχιστον εγώ στρώθηκα και πέρασα ΑΣΕΠ και θα ξαναδώσω!! Κι ας μη γελιόμαστε....όλους μας βολεύει το ρουσφέτι κι όλοι θα το χρησιμποποιούσαν αν μπορούσαν....το θέμα είναι το κράτος να μην αφήνει τέτοια περιθώρια και να θεσπίζει πραγματικά αξιοκρατικά κριτήρια!!! Για να μας  δω όλους αν η νέα αυτή κυβέρνηση καταργήσει τον ΑΣΕΠ και μας επαναφέρει σε εποχές επετηρίδας πόσο καλό θα είναι!!!! Όλη η Ευρώπη αξιολογεί τους καθηγητές πριν τους προσλάβει και εμείς γυρνάμε σιγά σιγά στον Μεσαίωνα!!! ΥΓ: Χωρίς να λέω πως ο ΑΣΕΠ είναι τοι καλύτερο κριτήριο....αλλά τουλάχιστον είναι καλύτερο κριτήριο!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:31:04 »

Αποσυνδεδεμένος maricagirl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 05:15:35 pm »
Σε πληροφορώ δις επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 05:20:39 pm »
Μπράβο λοιπόν (και δεν το λέω ειρωνικά) Τότε όμως είναι κρίμα να τον απαξιώνεις έσύ η ίδια!! Ας περιμένουμε λοιπόβν όλοι επιτυχόντες και μη να γίνουμε 40!! Φέτος ήταν η χειρότερη χρονιά απαξιωσης του ΑΣΕΠ κυρίως με το θέμα ΟΑΕΔ και τώρα κι αυτό κι εμείς καθόμαστε και λέμε μπράβο στις ρυθμίσεις της Διαμαντοπούλου;;;!! Ειμαστε άξιοι της μοίρας μας!! ΥΓ:Καλό ΑΣΕΠ

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 05:23:24 pm »
Μας περιμένει εξάλλου ο ΑΣΕΠ του 2011.του 2013 και ούτω καθεξής μέχρι να γίνουμε κι εμείς 40 κι αφού ως τότε θα μας προσπερνάν όλοι οι άλλοι που παρακάμπτουν τον ΑΣΕΠ .....στα 40 μας θα μας λυπηθοπυνν κι εμάς.....! ΕΛΕΟΣ!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος melina.an

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 11:35:48 pm »
Είναι πολυ ενοχλητικό και δυσαρεστο να θελουμε να ενημερωνομαστε σε αυτο το φορουμ και να αντικριζουμε σε μεγιστο βαθμο τον κομπλεξισμο καποιων!  Το  θεμα μας δεν ειναι  οι ηλικιες και οι απιστευτες κακιες!Τι ειναι αυτα ?ενημερωση?(δεν ειμαι καν 30 ετων )
  Πολλα κρυφοβυσματα   βλεπω εδω μεσα!
  Η ουσια ειναι  τι γινεται απο εδω και περα..... 

Αποσυνδεδεμένος michalis

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 12:06:45 am »
Είναι πολυ ενοχλητικό και δυσαρεστο να θελουμε να ενημερωνομαστε σε αυτο το φορουμ και να αντικριζουμε σε μεγιστο βαθμο τον κομπλεξισμο καποιων!  Το  θεμα μας δεν ειναι  οι ηλικιες και οι απιστευτες κακιες!Τι ειναι αυτα ?ενημερωση?(δεν ειμαι καν 30 ετων )

μελίνα εσύ το βρίσκεις κομπλεξικό να κολάει κάποιος στην ρύθμιση της Διαμαντοπούλου βάσει της οποίας σε έναν νομο ο πρώτος φυσικός στον πίνακα έχει βαθμό 5 και υπάρχει άτομο με βαθμό 9 στη θέση 56??? είναι επειδή υπάρχουν κρυφοβύσμτα ή μήπως επειδή έτσι χειροτέρεψε η κατάσταση? δεν έπρεπε να μείνει ως είχε αλλα να μπει ένα άλλο κριτήριο όπως πχ η επιτυχία στον ασεπ

Αποσυνδεδεμένος hippy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 01:01:34 am »

μελίνα εσύ το βρίσκεις κομπλεξικό να κολάει κάποιος στην ρύθμιση της Διαμαντοπούλου βάσει της οποίας σε έναν νομο ο πρώτος φυσικός στον πίνακα έχει βαθμό 5 και υπάρχει άτομο με βαθμό 9 στη θέση 56??? είναι επειδή υπάρχουν κρυφοβύσμτα ή μήπως επειδή έτσι χειροτέρεψε η κατάσταση? δεν έπρεπε να μείνει ως είχε αλλα να μπει ένα άλλο κριτήριο όπως πχ η επιτυχία στον ασεπ
Το 9 στο πτυχιο, δεν σε κανει απαραιτητα καλυτερο ΔΑΣΚΑΛΟ απο αυτον που εχει το 5, ή απο αυτον που εχει επιτυχια στον ΑΣΕΠ. Δυστυχως επικρατει η αντιληψη του "ζησε κι ασε τους αλλους να πεθανουν". Τοσες διαμαρτυριες δεν ειδα τα προηγουμενα χρονια που ο καθενας βολευοταν με ΠΔΣ στο σχολειο που καποτε φοιτουσε, ή στο σχολειο που τον εστελνε ο γνωστος του. Να μη μιλησω για τη Σιβιτανιδειο... Οταν πια το μεσον (μικρο ή μεγαλο) δεν μπορει να χρησιμοποιηθει, εξεγειρονται οι παντες με εναν λυσσαλεο ρατσισμο για τους μεγαλυτερους. Ξεχνανε οτι οι μεγαλυτεροι μπορει να εχουν πολυ μεγαλη φροντιστηριακη πειρα. Δεν μπορει να υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να ασχοληθουν με την εκπαιδευση και να θεωρουν οτι οι μεγαλυτεροι πρεπει να πεταχτουν στον Καιαδα!Φυσικα ΔΕΝ ειναι ολοι οι παλαιοτεροι καλοι καθηγητες, ουτε ομως και ολοι οι νεοτεροι. Το αν ειναι κανεις καλος καθηγητης, κρινεται στην ταξη απο τα παιδια και οχι απο τις απαντησεις πανω σε ενα φυλλο χαρτι του ΑΣΕΠ. Αφου το 9 αποδεικνυει ποσο καλος φοιτητης ηταν κανεις, και ποσες γνωσεις εχει, ο ΑΣΕΠ τι ερχεται ακριβως να κανει, αν οχι να αμφισβητησει αυτο ακριβως το 9 του πτυχιου; Στο κυνηγι μιας θεσης στον ηλιο, παψαμε να σκεφτομαστε; δεχομαστε να μας πετανε το κοκκαλο κι εμεις να το αρπαζουμε, χωρις να ζηταμε και χωρις να αμφισβητουμε;Αντι να τα βαλουμε με αυτους που στηνουν καθε φορα το παιχνιδι και τους κανονες του, τρωμε τις σαρκες μας μεταξυ μας; Αποκτησαμε νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου, πριν καν γινουμε δημοσιοι υπαλληλοι;
 Δασκαλος δεν σημαινει μονο καλη γνωση του αντικειμενου σου, σημαινει και πολλα αλλα...
ΠΕ 04.01

Αποσυνδεδεμένος pe20katerina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 01:05:32 am »
Sorry, αλλά, νομίζω κακώς το θέτεις έτσι για τη βαθμολογία.
Όταν εγώ ας πούμε παιδεύόμουνα χρόνια ολόκληρα για το 5,0 στη Ρομποτική, γιατί ο "παππούς" έλεγε, το 7 είναι για μένα, το 6 για τους βοηθούς μου, εσείς διάβάστε ξεσκιστείτε, για να καταφέρετε το 5 άντε και μερικοί το 5,5!......
Και μετά από μερικά χρόνια ο παππούς πήρε σύνταξη και ήρθε στη θέση του ένας πιτσιρίκος, που πέταγε τα 9αράκια απλόχερα, γιατί θα πρέπει υποχρεωτικά να συγκριθούν οι βαθμοί μας; :(
Αυτός που κάνει μια ερώτηση είναι ανόητος για 5 λεπτά.
Αυτός που δεν κάνει καθόλου ερωτήσεις παραμένει ανόητος για πάντα.

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 01:21:10 am »

Για να σου εξηγήσω συνάδελφε οτι το επιχείρημα σου δεν έχει νόημα, θα παραθέσω ένα ίδιου τύπου επιχείρημα.

Το άτομο με βαθμό 9 πως και δεν έχει διοριστεί απο τον ΑΣΕΠ;

Αποσυνδεδεμένος hippy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 01:34:14 am »
Μεχρι τωρα ειχαμε τις εξης ομαδες: μονιμοι, αναπληρωτες, ωρομισθιοι κανονικου προγραμματος, ωρομισθιοι ΠΔΣ, επιτυχοντες  τελευταιου ΑΣΕΠ, επιτυχοντες καποιου ή καποιων παλαιοτερων ΑΣΕΠ, 30μηνιτες, 24μηνιτες, πολυτεκνοι και δεν ξερω ποιους αλλους, με τους αντιστοιχους πινακες. Δοξα τω θεω, νεες ομαδες προστεθηκαν: οι παλαιοτεροι και οι νεοτεροι, οι αριστουχοι στις πανελληνιες, οι αριστουχοι στο πτυχιο (οι αριστουχοι ΑΣΕΠ προσλαμβανονται και δεν ασχολουνται). Νεος εμφυλιος ξεκινα!! ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΕ 04.01

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 01:46:32 am »
Μεχρι τωρα ειχαμε τις εξης ομαδες: μονιμοι, αναπληρωτες, ωρομισθιοι κανονικου προγραμματος, ωρομισθιοι ΠΔΣ, επιτυχοντες  τελευταιου ΑΣΕΠ, επιτυχοντες καποιου ή καποιων παλαιοτερων ΑΣΕΠ, 30μηνιτες, 24μηνιτες, πολυτεκνοι και δεν ξερω ποιους αλλους, με τους αντιστοιχους πινακες. Δοξα τω θεω, νεες ομαδες προστεθηκαν: οι παλαιοτεροι και οι νεοτεροι, οι αριστουχοι στις πανελληνιες, οι αριστουχοι στο πτυχιο (οι αριστουχοι ΑΣΕΠ προσλαμβανονται και δεν ασχολουνται). Νεος εμφυλιος ξεκινα!! ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σωστη!
ας κανει λοιπον κ η καθε ομαδα κ ενα συλλογο η ενωση που θα διεκδικει παντα την αξιοκρατια!
(που παντα σημαινει το τι την βολευει...τα συλλογικα αιτηματα,οπως περισσοτεροι διορισμοι-ολοημερα γυμνασια ειναι για τους ουτοπιστες,που να τα διεκδικεις τωρα...)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182670
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)