0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγγνωμη αλλα εχω συγχυστει με ολα αυτα που διαβαζω.το υπεπθ με μια κινηση εντυπωσιασμου (πυροτεχνημα) παριστανει το αξιοκρατικο ενεργωντας σπασμωδικα θετει ως μοναδικο κριτηριο την παλαιοτητα καταταξης του πτυχιου για προσληψη ωρομισθιων! δεν το ηξερα οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να καταριζει δικους του πινακες ωρομισθιων αναλογα με τα κριτηρια που θελει. .αν ειναι δυνατο να θεωρουμε αξιοκρατικο κατι τετοιο γιατι βολευει μερικους.υπαρχουν ηδη οι πινακες ωρομισθιων που ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι οι επισημοι πινακες του υπεπθ και με βαση αυτους προσλαμβανομαστε.η αλλαγη του συστηματος προσληψης απαιτει σχεδιασμο και διαλογο και οχι αποφασεις του ποδαριου.αυτη δεν ειναι προσθετη ειναι ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΑ!εγω προτεινω να γινου6νη και συμπληρωματικοι πινακες με βαση το υψος μας!και για να εξηγουμαι κατανοω αυτους που ειναι αρκετα παλιοι, αλλα ολοι οι υπολοιποι θα μεινουν απ΄εξω?ελεος
Έχω περάσει στον Ασεπ ,έχω και προυπηρεσία και είναι άδικη αυτή η επιθεση που κάνετε γιατί όλοι εμείς οι παλιοί αν δεν ήταν ο ΑΣΕΠ και υπήρχε ακόμα η επιτηρίδα θα ήμασταν διορισμένοι. Εγώ αγαπητά μου παιδιά όταν ήμουν στο Πανεπιστήμιο δεν μου είχε πει κανείς για ΑΣΕΠ. Δεν είχα φανταστεί αυτό το μπάχαλο .Που ξέρετε ότι ο ΑΣΕΠ είναι αξιοκρατικός ,τι να κάνω που έχω δθο παιδιά που τα πλένω ,τα ταίζω , τα πάω βόλτα.παίζουμε ,διαβάζουμε .Πως μπορούμε εμείς να ανταγωνιστούμε εσας τους νέους που είστε πιο υποψιασμένοι; Ηρεμήστε και μπήτε σιγά σιγα στη διαδικασία να περιμένετε και εσείς λίγο ..
Παράθεση από: dina 94 στις Οκτωβρίου 13, 2009, 12:30:57 amΈχω περάσει στον Ασεπ ,έχω και προυπηρεσία και είναι άδικη αυτή η επιθεση που κάνετε γιατί όλοι εμείς οι παλιοί αν δεν ήταν ο ΑΣΕΠ και υπήρχε ακόμα η επιτηρίδα θα ήμασταν διορισμένοι. Εγώ αγαπητά μου παιδιά όταν ήμουν στο Πανεπιστήμιο δεν μου είχε πει κανείς για ΑΣΕΠ. Δεν είχα φανταστεί αυτό το μπάχαλο .Που ξέρετε ότι ο ΑΣΕΠ είναι αξιοκρατικός ,τι να κάνω που έχω δθο παιδιά που τα πλένω ,τα ταίζω , τα πάω βόλτα.παίζουμε ,διαβάζουμε .Πως μπορούμε εμείς να ανταγωνιστούμε εσας τους νέους που είστε πιο υποψιασμένοι; Ηρεμήστε και μπήτε σιγά σιγα στη διαδικασία να περιμένετε και εσείς λίγο ..οκ,οπότε να κλεισουμε τις καθηγητικές σχολές να διοριστούν όσοι είναι "παλιοί" και μετά να μπούνε καινούργιοι...ξέρετε στην αγορά εργασίας πουθενά δεν είναι πρωτεύον η ηλικία αλλα η αξία...και αυτή σπάνια αποδεικνυεται με την ηλικία
Αξιοκρατικό το κριτήριο σαφέστατα δεν είναι. Είναι όμως ένα κάποιο κριτήριο. Πιστεύω ότι του χρόνου θα λειτουργήσει διαφορετικά η ΠΔΣ. Και πάντως, μπήκε το νερό στ'αυλάκι. Αρχίζουν να ισχύουν κριτήρια. Δεν αντέχω άλλο να ακούω περί μέσου, γνωστού και δε συμμαζεύεται. Όντως το κριτήριο ετέθη εκ του προχείρου. Αλλά είναι μια αρχή, απέναντι σ' όλο αυτό το άδικο σύστημα που ίσχυε επί μια δεκαετία.
...όλοι εμείς οι παλιοί αν δεν ήταν ο ΑΣΕΠ και υπήρχε ακόμα η επιτηρίδα θα ήμασταν διορισμένοι.
Εγώ αγαπητά μου παιδιά όταν ήμουν στο Πανεπιστήμιο δεν μου είχε πει κανείς για ΑΣΕΠ.
Που ξέρετε ότι ο ΑΣΕΠ είναι αξιοκρατικός ,
τι να κάνω που έχω δθο παιδιά που τα πλένω ,τα ταίζω , τα πάω βόλτα.παίζουμε ,διαβάζουμε .
Πώς μπορούμε εμείς να ανταγωνιστούμε εσας τους νέους που είστε πιο υποψιασμένοι;
Ηρεμήστε και μπήτε σιγά σιγα στη διαδικασία να περιμένετε και εσείς λίγο ..