0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι τα φώτα σας: Εκπαιδευτικος που έχει οργανικη σε περιοχή
μέχρι πέρισυ ίσχυε ότι λέει ο topsy αλλά με το νέο νόμο ποιος ξέρει.....και για να προσθέσω μια ακόμη απορία:κάποιος που έχει οργανικη στην περιοχή Α΄ του νομού και πλεονάζει, διατίθεται ολικά στη ΔΔΕ χωρίς δική του αίτηση αλλά για τις ανάγκες της υπηρεσίας. Ποια μόρια θα πάρει; τα μόρια της περιοχής Α ή και τα +2 που παίρνουν όσοι αποσπώνται στις Διευθύνσεις με τις αποσπάσεις που γίνονται από το υπουργείο; Γιατί στο νέο νόμο αναφέρονται μόνο οι κανονικές αποσπάσεις που είναι μέχρι 31/8. Η λογική μου λέει τα +2 αλλά στη γραφειοκρατία άντε να βρεις λογική για τις διακοπές νομίζω ότι ισχύουν οι διακοπές του σχολείου, τουλάχιστον στο δικό μας ΠΥΣΔΕ αυτό εφαρμόζεται
Μα γι αυτό το αναφέρω: αν ήταν αποσπασμένος με απόφαση Υπουργείου, τότε σίγουρα θα έπαιρνε της Α΄ περιοχής: όμως για να είναι αποσπασμένος με απόφαση υπουργείου σημαίνει ότι έκανε ο ίδιος αίτηση απόσπασης σε φορέα και αποσπάστηκε σε φορέα. Εγώ τώρα ρωτάω αν χωρίς δική του αίτηση τον αποσπάσει στο Γραφείο της α περιοχής ο Δ/ντής εκπαίδευσης με απόφαση του ΠΥΣΔΕ.
Δηλαδή η απόσπαση από τη β περιοχή στη ΔΔΕ της Α ΔΕ γίνεται με απόφαση του ΠΥΣΔΕ λόγω υπεραριθμίας ? Ψάχνω κάτι επίσημο. ΤΕΛΙΚΆ ΤΊ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ σε μια τέτοια περίπτωση??
Είμαι σαφής σε ΔΔΕ εννοώ σε Διεύθυνδη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλαδή στο Γραφείο το οποίο παρεπιπτόντως βρίσκεται στην περιοχή Α΄ του νομού
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντησεις σας! Κι όμως βρε παιδιά συνάδελφοι με οργανική θέση αλλά υπεράριθμοι στη β περιοχή πήραν απόσπαση με απόφαση ΠΥΣΔΕ (προφανώς είναι απόσπαση εντός του ιδίου πυσδε) στη Διεύθυνση που βρίσκεται στην περιοχή Α΄ του ίδιου νομού. Δε γίνεται αυτό?